25. toukokuuta 2012

Hampstead

Moikka!

Sori kun postaustahti on ollut vähän huono tässä viime aikoina..:s Oon ollu super buzy ku on pitänyt saada jokainen auringon säde iholle rusketuksena, ku tota arskaa nyt kerta on ;) Eli viime päivät on menny eri puistoissa makoillessa! Hyvää rusketusta on jo havaittavissa ( tai no tällä hetkellä se on vielä vähän punainen, muuuttta kyllä se tosta kohta rusketukseksi muuttuu)..

Käytiin keskiviikkona mulle ihan uudessa paikassa Hampsteadissa.Se oli ihan tosi söpö paikka, ei ollu yhtään semmonen Lontoon näkönen, mut siis niin kiva! Päätin et muutan sinne viel joku päivä, tai oikeestaan sit kun oon rikas! Suosittelen semmosille ketkä on Lontooseen matkaa suunnittelemassa, se on vähän erityyppistä Lontoota ja siellä oli tosi söpöjä kahviloita sekä pikku kauppoja ja se miks me mentiin sinne oli puisto ja Parlament hill, mistä näkee tosi hyvin Lontoota, ku se on yks Lontoon korkeemmista kohdista.

Nää kuvat on otettu metrikseltä puistoon kävellessä. Voin laittaa sieltä puistosta vielä muutaman kuvan myöhemmin. En viittinyt kaikkia tähän laittaa, ois tullu muuten tosi pitkä postaus :)

Onks siellä ketään kuka tuolla ois jo käyny? Tykkäsittekö yhtä paljon kun minä? :)

-Juulia

4 kommenttia:

 1. Näyttää todella ihanalta paikalta! Tuolla voisi kyllä asua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo rakastuin siihen ihan täysin, voisi todellakin asua! :)) Kuvissa se ei vielä oikeen välity yhtä kivana ku mitä luonnossa oli!

   Poista
 2. Tosi ihanan näköinen paikka :) Tuolla olis ihan mukava käydä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä tosi kiva, ja suosittele ehdottomasti jos Lontooseen on tulossa visiitille! :)

   Poista