3. toukokuuta 2012

You fit me better than my favourite sweater


Moooi!

Päivät vaan menee ohi aina vaan nopeemmin ja nopeemmin, tosi kumma juttu! Huomenna on taas perjantai ja sitten taas viikonloppu, missä ei kyllä sinänsä ole mitään valittamista :) 
Mutta hei tässä ois nyt vähän eilisen asua!Tykkäsin asusta kauheesti ja siinä olikin pari semmosta elementtiä pääosassa mitä te ette oo vielä nähny. Ensinnäkin tota huivia en oo tainnu esitellä vielä? Sen tila Ginasta jo alkuvuodesta, en oo vaan saanu sitä käyttöön ku se ei ollu ihan mikään talvihuivi, mutta nyt oon ihan rakastunut siihen ja pitänyt melkein joka päivä.

takki - Zara, huivi+farkut+toppi - Gina tricot, farkkutakki - Mango, laukku - MK, kengät - Converse Toinen esittelemättä jäänyt rakkausjuttu on tää takin alta paljastunut farkkutakki <3 Ostin ton jo ennen pääsiäistä, ennen kun tulin Suomeen lomalle. Totakaan ei sillon vielä voinut oikeen käyttää, mutta korkkasin sen käyttöön tossa muutama viikko sitten ja ollaan oltu erottamattomat siitä lähtien :) Toi on ihana ku sinne alle mahtuu vaikka huppari mut sit toisaalta se mahtuu myös ite ton nahkatakin alle, ni sitä voi pitää sekä takkina että "neuleen" asemassa. Sit ku vielä vähä lämpenee ni pidän sitä ihan vaan topin kanssa, uskon että tää tulee olee kesän lempitakki! :)

Mitäs tykkäätte asusta? :) Entäs noista "uusista" tuotteista?

Here is my yesterday's outfit. I have couple "new" things that i havent shown u guys yet. Other one is that skarf, which I bought in start of this year, but haven worn yet and the other one is that denim jacket. I lov both so much, and i have been wearing them so much in these past two weeks. I think these are gonna be worn a lot in summer!! What to u think? :) Like the outfit or the new things?


xoxo Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti