29. toukokuuta 2012

Puistossa


Heissan!

Lupasin kuvia siitä Hampstead heathin puistosta joten täältä pesee :) Se oli oikein kiva paikka ottaa arskaa ja muutenkin kävellä ympäriinsä. Se oli vähän erilainen verrattuna noihin keskustan puistoihin, koska toi oli enemmän semmonen luonnonomainen. Siellä oli ihan metsää ja muuta, kun taas jotkut noista keskustan puistoista on tosi istutettuja, mikä ei oo kyllä huonoa sekään! Semmonen vinkki että kannattaa kattoa että mistä on kulkenut, koska toi on aika iso ja sinne eksyy helposti, nimimerkillä meinattiin eksyä aika kivasti :D

Noi tuolit oli kivoja ku melkein jokaisessa oli tommonen muistomerkki jollekin henkilölle.
Toi oli siis aika pitkälti metsäteitä ja sitten peltoalueita.


Tuolta siis näkee aika hyvin Lontoota, mutta toi päivä oli näköjään vähän sumuinen tai näkymä ei tona päivänä ihan kirkas ollu, ni ei niin hyvin näkyny ku ois ehkä voinu.


Semmonen reissu, oli tosi kiva taas nähdä uusia paikkoja Lontoossa ja tosta tuli kyllä ehdottomasti mun yksi lempi mestoista täällä! Suosittelen ehdottomasti käymään, semmosille ketkä on Lontoossa aiemmin käyny ja kaikki noi perus nähtävyydet nähny ni toi vois olla semmonen kiva uus mesta käydä pyörähtämässä! Ja tietenkin kivempi se on kun on kesä ja lämmintä niin voi piknikille pysähtyä.

These pics are from last Wednesday when we visited Hampstead heath and spend the day at Parlament hill taking tan and playing games. I lilke that park and especially that area a lot! :) I really recomend you to visit there if you are going to London.


-Juulia

2 kommenttia:

 1. Hei
  olisin lähdössä perheeni kanssa ensimmäistä kertaa Lontooseen. Oisko sulla hyviä ehdotuksia minne kannattais lähteä tutustumaan? entä hyviä ostos vinkkejä mm. vaatteita ja asusteita sellaisia merkkejä mitä ei saa suomesta?

  Kiitän sinua jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Pahoittelut että kesti vähän aikaa vastata, halusin perehtyä tähän vähän ajan kanssa että saisin kunnolla vastattua :) Nonniin mistäs sitä alottaisi.. Paikkojahan on tosi paljon ja tietty jos ekaa kertaa on niin noi Big Ben, London Eye ja Buckinhamin palatsi on tietty semmoisia missä joka turistin täytyy käydä kuvat ottamassa :D Samalla näkee kivasti Thamesia! Yks mikä on musta kans kiva paikka käydä tutustumassa on Portobello road, siellä on ainakin lauantaisin markkinat, mitkä on aika hauskat musta, ja siinä ympäristössä sitten jos kiertelee niin näkee hyvin Notting hilliä, se on tosi nättiä aluetta :)
   Sit kävisin myös Camdenissa käymässä, musta tosi hauskan näköstä aluetta, ihan toisen tyylistä kun tuo länsi, mutta musta aika hauska paikka! Sieltä saa myös kivaa semmosta street foodia, ja muutenki voi ostaa kaikenlaista tavaraa! MItäs muita paikkoja voisin sanoa hmm.. Soho ja China town on kans kivoja paikkoja jos aika riittää ni kannattaa käydä käppäilemässä! Sekä Piccadilly circusin ja Leicester squaren alue on hauska käydä kattomassa, etenki illemmalla se on aika hauska ku noi valot näkyy paremmin!

   No shoppailuista että ehdottomasti Oxford streettiä edestakas vaan ja se jotain poikkikatuja, kuten regent street, sieltä löytyy aika hienoja kauppoja jos on rahaa tuhlata kalliimpiin juttuihin :) Kauppoja nyt ainakain Topshop, River Island on semmosia missä kannattaa käydä, sitten myös semmosia mitä ei Suomessa ole niin Bershka, Pull and Bea, New Look.. Ja sitten tietty se Primark! Siitä joko tykkää tai sitten sitä vihaa, mutta kyllä se kannattaa käydä kattomassa! SUosittelen tota Oxford st. shoppailuun mutta myös Westfield, joko Shepherd Bushisa tai Stratfordissa, on aika hieno kauppakeskus, jos vaikka onkin vähän huonompi ilma, ni sieltä löytyy kaikki nuo edellä mainitut sekä paljon lisää!

   löytyisköhän noista ees vähän jotain vinkkiä? Toivottavasti! :) Ja kysy vaan sitten lisää jos jotain tulee mieleen :) Toivottavasti en unohtanut mitään kauheen oleellista! Kaikki noi paikat varmati löytyy jos Google mapsiin laitat ja osa niistä on ihan metropysäkkien nimiä! :)

   Poista