15. toukokuuta 2012

Fashion show!


Moikka!
Tässä ois nyt tosi iso kuvapläjäys eilisestä muotinäytöksestä! :)

 Elikkä bleiseri ja hame on molemmat mun suunnittelemia ja valmistamia. Hameen printti on tuon toisen ihanan tytön suunnittelema ja tekemä, eli taitava Nathalie on sen takana :)

Oon super tyytyväinen siihen minkä näköinen tosta tuli! Tietenkään teknisesti en ole siihen täysin tyytyväinen, mutta mun mielestä se onnistui kuitenkin ihan suht hyvin. Ja Brittnie oli ihan mieletön meijän mallina! Oli kaikista paras kaikista muista malleista! Bleiseri istui kyllä hänelle tosi hyvin, mutta näköjään tossa catwalkilla se oli sitten vähän päässyt huonosti menemään, en ollu siä päässy asettelemaan hyvi ennen lavalle astumista..:s

Mielipiteitä? :) Miltäs se sinne näyttää? Järjestetään vielä varmaan jonkinäköiset kuvaukset tän tiimoilta, että saadaan mageita kuvia tosta, jos saadaan tää järkättyä ni laittelen lisää kuvia sitten myöhemmin!

Here is my fashion show outfit! I made and designed the skirt and blazer and my lovely and so talented friend Nathalie designed and made the print for that skirt! I think that our look, looked so amazing on the catwalk and my friend Brit, how was modelling for us, was amazing!

xx Juulia

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä tosi hyvä siinä mitä teet! :) Hienoja vaatteita oot saanu toteutettua, ja ton hameen kuviokin on tosi onnistunu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :)) Joo kuviointi onnistui kyllä tosi kivasti ja oltiin molemmat hyvin tyytyväisiä sekä printtiin että muutenkin designiin :)

      Poista