2. toukokuuta 2012

Vappen


Moikka!

Nyt on vaput juhlittu ja arkeen palattu jälleen. Oli kyllä ehdottomasi ehkä kivoin vappu tähän mennessä! Saatiin niin kivat pippalot aikaseks että, no mut jos seura, ruoka, juoma, musa ja kaikki on ihan parasta ni eihän siinä sitten bileet voi ihan kauheen pieleen mennä ;D

Tässä nyt oikeen kunnon kuvapläjäys tunnelmasta!


Leivoin elämäni ensimmäistä kertaa munkkeja ja ihan yllättävän hyvin onnistu! Hyvin ne näytti kaikille maistuvan :) Vicky teki ton sokeroinnin noihin ni on joissain ehkä vähän turhan paljon sitä, mut ei se oo niin justiinsa :DHienot koristelut...:D Olin tosi ilonen kun löysin serpenttiiniä kaupasta, vielä tommosta oikeen väristä :) Jo oli heti vappu tunnelma ku iskin jokaiselle vieraalle kaulaan kasan serpenttiniä!Tämmöisellä asulla mentiin. Toi maanantai oli ihan sika lämmin päivä täällä ja sisällä oli mega kuuma ku aurinko paisto ni ei millään voinu olla farkut jalassa, sen takia sit meninki noilla shortseilla :)


Keskittynyttä tanssia :D<3
Ihanat juhlat oli! Kiitos kaikille ketkä olitte paikalla! :)

Mites teijän vapput meni? :)

-Juulia

4 kommenttia:

 1. Aaah, onko toi maksimekko mikä Amalilla on päällä? Mulle heti tänne! Varsinkin jos on semmosta kangasta että venyy mun mahan kans :D

  Ja kivan näköset vappujuhlat ollu teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ;D ja nimenomaan just semmosta semi ohutta trikoota :)) Sun pitää Amalia konsultoida tästä asiasta!
   Kiitos, kiva oli kyllä (:

   Poista
 2. Heey, oikein kivat vappujuhlinnat vaikka siellä ei pidetäkkään vappua! Tuli muuten tälläne random kysymys mielee et miten kauan sulla menee menee kouluun joka pv? Meetko ihan tubella vai bussilla? :D Ja onks se bussikortti systeemi se oyster joka maksaa jotai 80 puntaa/kk? :DD Thäänks vastauksista! Oot ihana! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli tosi kiva viettää tota vaikkei täällä sitä juhlitakkaan (: Ai siis kauan mulla menee matkoihin kouluun? öö tuntii aikasemmin mä aina lähen, ku noist metroista ei voi olla aina ihan varma, mut parhaimmillaan semmonen 45 min :) ja siis joo tubella kuljen. Ja joo oysterilla pääsee kulkee busseissa ja metrossa ja joo ton verran se suunnilleen maksaa opiskelija alella :s Ei mitään toivottavasti oli hyötyä! Oi ihana, kiitos paljon :))

   Poista