21. kesäkuuta 2012

CupCakes


Moikka!

Eilen leivoin aamulla vähän pitkästä aikaa. Joskus nuorempana leivoin jonkun verran ja siitä tykkäsinkin, mut nyt en oo tehny pitkään aikaan mitään.. Noh nyt sitten innostuin kokeilemaan että mites osaisin cupcakeja tehdä ja ihan mukavastihan se onnistui! Otin ohjeen täältä. Tein suklaa pohjan vanilija kuorutuksella. Oisitteks kiinnostunu siit et jos laittaisin noi ohjeet tänne ihan suomeksi ja käännettynä noi mitatkin valmiiks desilitroihin? :) 

Se vuoka mihin noi laitoin oli jotenkin oudosti vino ja sen takia osa noista on noin vinoja :D Eka erä mikä uunissa oli, tuli enemmän tommoisiksi kieroiksi, mutta toisella erällä osasin sitten jo vähän ennakoida ni niistä tuli tasaisempia ja muutenkin kivemman näköisiä. Ois voinu ehkä ihan pikkasen vähemmän aikaa olla uunissa, kun näkee ne on vähän liian tummia tosta päältä..


Tosi hyviä noista kuitenkin tuli vaikka en millään suomalaisella reseptillä tehnytkään ja oli vähän hankalaa välillä mittoja kattoa.. 
Sitten kuorutus ja mansikat päälle ni johan näyttikin hyviltä :P Noi on kyllä niin söpön näköisiä että! Kaikki on jo melkein syöty vaikka noita aika monta tuli, että se taitaa kertoa jotain niiden mausta. 

Ootteks te koskaan tuommoisia leiponut? Onks teillä jotain hyvää vakkarireseptiä? :)

Kaikki alkaa olla jo varmaan kohta juhannukseen viettoon lähdössä, ellei oo lähteneet jo. Mä päätin tänä vuonna jäädä ihan Helsinkiin. En oo koskaan aikaisemmin stadissa jussia viettänyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin ja on kyllä ihan oikein mukavaa! Oisinhan mä voinut meijän mökille lähteä, mut ei juts toi matkustaminen oikeesti nyt nappaa ni on kiva olla vaan kotona. Meiltä kaikki lähtikin pois ni on myös mukava olla yksikseen kotona. Nyt on ton vuoden aikana tottunu kuitenki yksin asumaan ni on välillä vähän rankkaa täällä porukoilla olla, ku ei samalla tavalla rauhaa ookkaan :D Rakastan mun perhettä, mut tykkään kyllä tästä rauhasta paljon mikä täällä nyt vallitsee! Haha. 

I baked cupcakes yesterday and those were so good! 

8 kommenttia:

 1. oi, pitääki kokeilla tehä joskus tollasia cupcakeja, hyvilt näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa! Noi toi tosi hyviä ja vielä kaikenlisäks niin kivan näköisiä :P siis tietty jos onnistuu toi kuorutus :D

   Poista
 2. Olin kans tulossa sanomaan, että ihanan näkösiä! Mä oon aina niin laiska, etten jaksa tehä kuorrutetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! EI se kauheen vaivanloista musta oo! Ja se just kruunaa noi ;)

   Poista
 3. ooi kivoja! :) mut laita ehdottomasti aina ohjeet suomeksi näihin mukaan, jos siitä ei oo liiaksi vaivaa sulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin ne laittaa toiseen postaukseen tässä viikonlopun aikana :) Joo aattelinki et se vois olla hyvä, tää postaus piti vaan vähän kiireessä kirjottaa ni siks aattelin et laitan ne ehkä sit seuraavaan :) Mullaki oli vähän miettimistä niitten mittojen kanssa ni tulispahan sit kerrottua miten mä tein ja ku kerta tosi hyvin sain!

   Poista