19. kesäkuuta 2012

mekko ja tennarit


Iltaa!

Lisää mökkikuvia. Meillä oli siis eilen ne mun pikkuserkun juhlat ja tämmöstä oli päällä.Tolle kauheelle juurikasvulle tulee pelastus huomenna! Pääsen kampaajalle piiitkästä aikaa, saan sanoa moikat juurikasvulle ja myös tolle keltaisuudelle toivottavasti. Katotaan mitä Tiina mun päähän taikoo :) 


Asu mun piti koota parissa minuutissa lauantaiaamuna. Tulin tosiaan perjantai-lauantai välisenä yönä Lontoosta ja sitten piti heti lauantai aamuna suunnata mökille. En ollut kauheesti ehtinyt ajatusta tohon asuun laittaa, piti vaan vetästä joku vanha mekko kaapista ja toi nyt tuli ekana mieleen. En yleensä tykkää käyttää samoja mekkoja monta kertaa, tiiän ei mikään kauheen hyvä tapa, mutta semmoinen on muodostunut. Se johtuu lähinnä siitä että teen yleensä joka juhlaan uuden mekon ja siks niillä on aina vähän semmonen erityinen merkitys eikä sit niin herkästi osaa enää toista kertaa käyttää. 


Tän mekon tein ehkä neljä vuotta sitten joihinkin ylioppilasjuhliin. Oon myyny aika monet mekot mitkä oon kauan sitten tehny mut tää on yks ainoista minkä pidin. Tykkään vaan tosta kankaasta ja mallista vielä niin paljon etten millään halunnu siitä luopua! Toi yläosan kangas on muuten Pentikistä ja verhokankaaks tarkoitettu :D Meillä oli tolloin (ja taitaa olla vieläkin?) tosta kankaasta verhot eteisessä ja tein jämistä ton mekon sitten. 


Yhdistin ton mun pinkkeihin Consseihin. Tiiän että jotkut on tosi vastaan tota mekko+tennarit yhdistelmää, mutta mä kertakaikkiaan rakastan sitä! Ja toi oli niin oiva valinta mökkipippaloihin missä maasto ei ole ihan korkkari kelpoista.. Toi pinkki väri muutenkin piristi muuten niin vaaleeta haaleeta kokonaisuutta mun mielestä. 


Sit vielä muutama kuva juhlatunnelmasta. Ihan kivasti ne meni tosiaan siihen asti kunnes alkoi kivasti satamaan. Se vähän tosiaan laski tunnelmaa, koska meijän mökit on tosiaan hyvin pieniä eikä sisätiloissa siis kunnolla pystynyt olemaan niin monen vieraan kanssa. Onneks oli katoksia kuitenkin! 

Mitäs tykkäätte asusta? Entä yleisesti tommosesta mekko+tennari yhdistelmästä?:) 

Couple more pictures from last weekend. Thats my outfit for that party that we had yesterday. Dress is self-made by me, I made it like four years ago, but still love it a lot! Do u like it?:) 

xx Juulia

6 kommenttia:

 1. mistä oot löytäny noin ihanan väriset converset? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ostin noi Lontoon Topshopista, mutta ihan varmaan niitä jostain muualtakin saa :)

   Poista
 2. Ihana mekko♥ Aattelin heti, että missä noita myydään?! Mulle kans=D
  Itsekin rakastan mekko+tennarit yhdistelmää, sehän on ihana=) Itselläni oli kevätjuhlassa mekko ja tennarit, kaikki katsoivat minua kuin jotain hulluaXD
  Muuten, asutko Helsingissä tai ylipäätään pääkaupunkiseudulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiitos :)) Mä tykkään kanssa siitä tosi paljon! Tietenkin on jotain mekkoja minkä kanssa ei sovi, eikä ihan mitkä tahansa tennarit musta sovi, mut conssit näyttää vaan tosi kivalta noin mekon kanssa! :) Ne tuo sopivasti rentoutta ja vähän rokkia asuun jotenkin :)
   Joo asun Helsingissä nyt :)

   Poista
 3. mekko & tennarit on varsinki vähän rennompiin juhliin aivan mahtava yhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! EI kaikkien mekkojen kanssa eikä kaikkiin tilaisuuksiin, mutta juts rennompiin juttuihin oikein mainio! :) Ja Conssien avulla mun mielestä hienompiakin mekkoja voi käyttää myös arjessa mikä on kiva :)

   Poista