18. kesäkuuta 2012

Hyvää synttäriä blogi!


En ollukkaan yhtään huomannut että mulla oli menny tän blogin synttärit ihan ohi tossa lauantaina :s Mutta siis nyt on In or Out? -blogi kaksi vuotta! VOU!Todella oudolta tuntuu, että tätä on tehnyt jo niin kauan.. Vieläkin on ihan semmoinen aloittelija olo :D Tai ei ehkä aloittelija, mutta kuitenkin, ettei siitä nyt niin kauaa olisi kuin tuon ensimmäisen postauksen raapustin. Paljon asioita on tässä ajassa muuttunut, mutta paljon on myös pysynyt samana! 

Kiitos kaikille teille ihanille lukijoille jotka olettee uskollisesti olleet mukana! Kiitos ihanista kommenteistanne, ne aina mun päiviä piristää kovasti! Kiitos!

Nyt voiskin vaikka laittaa palautetta että mistä te tässä mun blogissa erityisesti tykkäätte ja mitä vois vaikka vähän parantaa :) Mitä vois olla enemmän ja mitä vähemmän? Tehdään yhdessä tästä parempi! 

My blog is now two years old!! So weird that it has been so long when I wrote the first post.. This has been amazing and thanks for all the comments and thanks for just reading my blog! It means lot to me! Do u have anything in mind that you like especially? Or something that you don't like that much? Now is the time to tell :) Let's make this blog better! 

-Juulia

4 kommenttia:

 1. Onnea vain!=)
  Nyt tulee palautetta!!XD Ulkoasu voisi olla vähän värikkäämpi. (Kyllä tykkään väreistä).
  Ei enempää palautetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitosta vaan! :)) tykkään kyllä tämmösestä vaaleesta ulkoasusta, mutta haluisin siihen kyll tehdä jotai muutoksia.. hmm.. yritän joku päivä ottaa aikaa ja perehtyä sen muokkaamiseen vähän enemmän, jos saatais vähän uutta ilmetta näin vuosipäivän kunniaksi :) Ja huomion ehdottomasti tuon väri ehdotuksen, katotaan jos osaan sitä jotenkin nätisti soveltaa!;)

   Poista
 2. lisää ompelujuttuja! :) vaikka tiiän et jos niit ei oo ni ei sitä inspistä tosta vaa vetästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niitä aina toivotaan :) Hitsi ku ei aika riitä oikeen, haluisin niin paljon tehdä kaikkea mutta se ottaa aina oman aikansa, etenki jos haluaa tänne vielä kunnon ohjeita tehdä.. Lupaan yrittää tehdä jonkilaiset ompeluohjeet ja kunnon postauksen kun tässä lähipäivinä itselleni sen yhden hameen teen minkä kangasta vähän vilautin jo aikaisemmin :)

   Poista