28. kesäkuuta 2012

Little Things


Aloin tänään selailemaan Just Little Things -blogia ja sieltä löytyi niin ihania juttuja. Niin sitä aina unohtaa että on olemassa noinkin kivoja pieniä juttuja mitkä tekee iloseks. Pitäis aina muistaa iloita kaikista arjenkin pienistä jutuista :) Oisin voinu listata miljoona tuolta sivustolta, mutta tässä muutaman mitkä pisti silmään heti. Kuvat mihin oon noi tekstit laittanu ni on weheartit.com -sivustolta poimittu. 

Mitkä pienet jutut tekee teijät erityisen iloisiksi? 

Always try to remember to enjoy the small things like these that I have listed! I founded these on Juts Little Things blog and I could have listed so many! The pictures are from weheartit.com. 

xx Juulia

2 kommenttia:

  1. Voi että tuo sivusto on niin ihana! Etenki noi sun listaamat ja yks mun lemppareista noista "uusista" oli tää: When someone is just as excited about something as you are. Hahaha se on nii ihana hetki ku kerrot jotai aisaa ihan innoissas ja huomaa et se toinenkaa ei malta pysyy housuissaan sen saman asian takii:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eiks oo! Oi vitsi toi on kyll kans joo niin ihana juttu :D haha se on juts parasta! Niin vaa tämmöset aina jotenki unohtaa, siks onki hyvä et on tommonen sivusto ni voi käydä itteensä aina välillä muistuttamassa!

      Poista