25. kesäkuuta 2012

Hiukset kuntoon!


Moikka!

Mähän kävin siis tossa viime tiistaina pitkästä aikaa taas kampaajalla päivettämässä vähän tätä mun hiuskuontaloa. Itseasiassa kävin ensimmäistä kertaa varmaan neljään vuoteen ihan kampaamossa :D Mun kaveri Tiina on tehny mulle hiuksia kotonaan jo tosi kauan, mutta nyt hän perusti oman kampaamon ja meninkin sinne tällä kertaa! Ai että kun oli mukava istua kampaamon penkissä pitkästä aikaa. 
Toi oli kyllä niin kaunis paikka että! Tiesinkin Tiinan sisustustyylin jo entuudestaan, ja kun kuulin että ne laittaa ton paikan ihan uusiks, ni osasinkin odottaa jotain tosi kaunista. Tuolla myydään myös Tiinan tekemiä kauniita koruja.

Tiina tekee myöskin ripsien pidennyksiä, joten sieltä saa monta asiaa samasta paikasta :D Ite harkitsen taas niiden hankkimista. Kesällä ne on niin kätevät, kun ei tarttee muuten laittaa melkein mitään meikkiä. Elikkä nyt jos joku kiinnostui niin käykääpäs kattomassa täältä lisä infoa! Ja tietty tohon numeroon mikä tossa ikunassa näkyy niin soittamalla saa myös lisää tietoa. 

Tämmöset mun hiuksista sitten tuli.

Sävytettiin tyveä vähän eri sävyllä tällä kertaa kun yleensä, ja sit laitettiin siihen tyveen vielä vähän vaaleeta raitaa. Nyt on taas kivat hiukset! Ostin tänään muutaman uuden shampoon mitkä aattelin esitellä sitten myöhemmin. 

Mitäs tykkäätte hiuksista? :) 


Juulia

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. oi kiitos tosi paljon :) ite haluisin et ne ois pidemmät, mut jos ne joskus vaikka vähän kasvais :p

      Poista