26. kesäkuuta 2012

Syndet


Mooi!

Täälä taas ja nyt yhden asun kimppuun mikä jäi viime viikolla esittelemättä. Käyttiin oiskos ollu nyt sit viime keskiviikkona vähän juhlistamassa mun kaverin 21.v synttäreitä ni sai pukeutua vähän hienommin.

Mulla oli (taas vaihteeks, täst on tullut ärsyttävä tapa) kauhee vaatekriisi, ku en oo kunnolla vaatteita pitkiin aikoihin ostanu, ni tuntuu ettei mikään sovi ja et kaikki on niin vanhoja ja nähtyjä jo. No sit muistin et omistan tän yhen mekon minkä ostin Lontoosta vuosi sitten ku oltiin siellä lomalla. En oo tota ihan kauheen moneen kertaan käyttänyt, vaikka siitä tykkääkin. Jotenki musta vaan aina välillä tuntuu ettei se oikeen mun kropalle sovi, mutta kyllä se sitten meni ja ihan kiva oli. 


Ku toi oli niin tyttömäinen ja tommonen söpö, ni se kaipas ehdottomasti vähän rokimpia asusteita. Noi kengät mun piti sit kuitenkin vaihtaa, koska huomasin just ennen kotoota lähtöä että toisesta korosta oli irronnut korkolappu... Täytyy mennä nyt nopsasti se paikkaamaan, koska noi on ihan mun lemppari ja vakkari korkkarit ni täytyy saada ne nopeesti taas kuntoon. Hyvä et huomasin sen ennen kun lähin, ois ollu muuten ihan kauheeta, ku en yhtään haluu pilata noita sillä et käyttää ilman kunnon korkolappua. Se on niin kauheen näköstä ku ei oo korot korkkareissa kunnossa. Mut ne mitkä lopulta sit päädyin laittamaan ni oli melkein ihan samanlaiset, mustat, nahkaset remmi korkkarit nekin. 


Toi mekko ois toiminut ihan ok:sti ilman vyötäkin, mut jotenki se tuntu musta orvolta ni piti sit toikin tohon vielä änkee. Tarttisin ehdottomasti toisen mustan niitillisen vyön ton kaveriks ku toi on ainut minkä omistan, mut en oo kyllä missään yhtään kivan näköistä nähnytkään.. Vinkkejä otetaan vastaan! :) 

Semmoinen asu, mitäs tykkäätte? Oishan siinä voinu jotain vähän väriä olla, mut toi oli tommonen helppo paniikkiratkaisu. 

I wore this outfit on my friends birthday last Wednesday. It was nice to dress up little bit and go out with my lovely friends. But as usual I had a major crisis before because I had no idea what to wear. I haven't bought any clothes for ages so I felt like everything I owned was really old and boring.. Gladly I remembered that I had bought this dress a year ago when I was first time visiting London. Because the dress was so girly I had to spice it up with some leather and stud accessories. What do u think? 

xx Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti