12. kesäkuuta 2011

12.6.

Moikka!

Pahoittelen tästä viikonlopun hiljaisuudesta mikä on täällä blogin puolella vallinnut, mutta kiirettä on taas pitänyt oikein olan takaa!

Tultiin torstaina sieltä Lontoosta ja siis se haastattelu meni nyt vähän miten meni :D Mua jännitti aika paljon, ku toi oli eka tommonen virallinen tilanne mis piti puhua enkkua missä oon ollu, ni sitä kieltä jännitin sitten. No ku mentiin sinne haastattelu paikkaan niin saatiin kätösiin semmoset paperit mihin piti kirjoittaa teksti lempisuunnittelijastaan.. Siinä vaiheessa mun pasmat menikin ihan totaalisen sekaisin, ku ensinnäkin mulla ei oikeen oo ketään lempisuunnittelijaa ja sit toisekseen en osaa ainakaan kirjoittaa englanniks!! Sit meninkin ihan jäihin ja olin varmaa ihan jäinen siellä haastattelussakin ni :D Mut oli hyvä kokemus ja nytpähän tietää et minkä tyylinen toi tommonen tilanne on, ku ei noita oikee osannut yhtään aikaisemmin arvata että mitä siellä tulee vastaan.. He sieltä lupasivat muutaman viikon sisällä ilmoittaa että mikä on tulos et nyt sit pitää vaa pitää peukkuja pystyssä ja kattoa et miten kävi :)

Mulla pitäisi nyt elämä taas normalisoitua elikkä vähän aikataulu rauhoittua ( tai ainakin toivottavasti!) ni pitäisi tällekin rakkaalle harrastukselle jäädä vähän enemmän aikaa :)


Kuvia viikonlopulta ei ole, mutta tässä näätte nyt sen asun missä siellä haastattelussa hiippailin. Eli teijän ja minun yksimielisen päätöksen johdosta päälle tuli sininen bleiseri ja vihreä toppi, ja minusta toimi oikein hyvin! Tuolla oli sen verran vilpoista että oli pakko laittaa farkut niiden shortsien tilalle, mutta musta nuokin on aivan passlit :) Miltäs tuo asu teidän mielestä nyt ihan in action näyttää? :)

Tämmöistä tällä kertaa, palaillaan! :)

Juulia

2 kommenttia:

  1. Ihana asu ja toivottavasti saat paikan! Yksi pieni paranteluehdotus (jos toi mikään sana nyt on;D) joka mulla on pyörinyt mielessä on että voisit vaikka aina kirjoittaa asukuvien alle että mistä mikäkin vaatekappale on, koska oon monta kertaa ihastunut sun vaatteisiin esim. noihin farkkuihin jotka sulla oli haastattelussa ja edellispostauksen hameeseen. Tulipas pitkä kommentti, mutta piti vain sanomani että jatka samaan malliin! (:

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, niin toivotaan parasta :) Juu oon kyllä yrittäny aina niitä laittaa mutta just välillä unohtunut, kun on esim. viimeaikoina ollut vähän kiirettä niin päässyt unohtumaan. Tykkään ite kans että ne on merkitty, niin aion varmasti tsempata tässä asiassa! :) Nuo farkut on siis Gina tricotista ja hame zarasta. Ja pitkät kommentit on myös hyvin tervetulleita eli ei mitään! Kiitos kommentista :)

    VastaaPoista