28. kesäkuuta 2011

London here I come!

Moikka!

Sori ku oon pitäny teitä vähän pidempää jännityksessä, ku eka lupasin, tai no jännityksessä ja jännityksessä, ku kaikkihan varmaan jo arvasikin että se mun suuri major uutinen liittyy siihen mun Lontoo kouluu. Ja nyt voinkin sitten teille ilmoittaa että MÄ PÄÄSIN SINNE!!!!!! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄKKKKKK!!!! :DD Eli tämä tyttö nyt sit ilmeisesti on syksyllä muuttamassa Lontooseen ja alottaa opinnot London College of Fashionissa! :D

En käsitä tätä ollenkaan, enkä sen takia osaa mitään tähdellistä kirjoittaa, mutta sen verran voin sanoa että en olisi ikinä uskonut! En ensinnäkään sitä että uskalsin edes hakea, saatikaan sitten sitä et oon nyt sinne menossa ja et pääsin sisään :D

Tää on ollu tosi pitkään mun unelma ja oon aina miettiny et ois niin siistiä, mut en aatellu sen koskaan toteutuvan ja nyt se on ihan jo tossa muutaman kuukauden päästä toteutumassa.. Ihan tosi outoa!

Siitä, että yritin viikonlopun selvitellä ja kasata näitä mun ajatuksia, ei tainnu olla yhtään mitään hyötyä, koska musta alkaa just tuntua et nää on viel enemmän sekaisin :D Mun fiilikset on menny sille
Jeejeejeejeejeee --> voisko joku herättää mut tästä unesta ennen kun innostun liikaa --> iikkääkkk iikk jee --> paniikkipaniikkipaniikki ---> jejejejeeee :D

Kirjoitain tästä hakuprosessista ja kaikesta muusta tähän liittyvästä varmaan vielä kattavammin, kunhan itsekkin saan selvyyttä asioihin vielä. Et nyt on vaan edessä sit miljoona asiaa mitkä pitis hoitaa ennen lähtöä + tietty toi kisa homma vielä täydellä teholla loppuun, että tekemistä riittää varmasti jatkossakin! En edes yhtään tiiä mistä pitäis ekana alottaa nää hommat? Jos joku lukijoista on joskus muuttanut Lontooseen tai johonki muuhun maahan opiskelee tai muuta ja ois jotain semmosii hyvii vinkkejä mulle ni saa antaa, tulee todellakin tarpeeseen!!

Yritän palata huomenna ihan sillee et pysyis vähän enemmän aiheen, eli muodin ja kuulvaatteiden, sisällä tää homma, mut varoitan jo etukäteen paljon panikointia Lontoon muutosta tulee varmasti viimeaikoina täällä blogissa näkymään, pahoittelen! :)

<3 Juulia

15 kommenttia:

 1. Oi, hirmusesti onnea!! :) Muutatko omaan kotiin sielä vai johonkin solu-juttuun tai jotain?

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosi paljon! :) Noh noi asuntojutu on vielä tosi kesken, yritetään saada ton koulun kautta yhen mun kaverin kanssa joku asunto, mutta jos se ei natsaa ni sit varmaan joku solu juttu, mikä ois mielellää myös ton koulun kautta :)

  VastaaPoista
 3. Oi että, vähänkö siistiä! Todella paljon onnea!! :)

  VastaaPoista
 4. onnea ihan mielettömästi! itekki unelmoin, että joskus muuttaisin lontooseen opiskelemaan, mutta ei taida uskallus riittää.. pelottaa jo valmiiks se englannin puhuminen niin paljon, hahh :'D

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit onnea älyttömästi! Toi on niitä asioita mistä monet haaveilee, mutta niin monet uskaltaa edes yrittää! Oot tosi rohkee, ja hienoa että sun rohkeutesi palkitaan näin! Onnea vielä :)

  VastaaPoista
 6. Ooo, onnittelut! En ole säännöllisesti lueskellut blogiasi, joten MIKÄ SUSTA SIIS TULEE ISONA tämän koulun myötä? :)) Onnea vielä!

  VastaaPoista
 7. HarMonica, nii toi kyllä on aika :D kiitos paljon :)
  Nema, kyllä muakin pelottaa, enkä ois just ikinä uskonut että oisin uskaltanu, mut sit kaverin kan ku haettiim ni se ei tuntunu nii pahalt ja sit ku just en ois ikinä uskonu et oissin tonne päässy, ni sen takii en sitä sillo pelänny.. Et koht se paniikki varmaa iskee :D kiitos, ja uskallusta vaa pelii kerran täs vaa eletäm et kantsii ees hakee ja miettii sit jos pääsee sisään ;)
  Keijju, voi kiitti ihanasta kommentista, tulin tosi hyvälle mielelle!! Nii toivon että sit ku saan tästä enemmän kerottua ni joku muukin rohkaistuis ja lähtis toteutta unelmiaan :)
  Tiramisuheidi, kiittoksi!! No isona toivon että musta tulis vaatesuunnitelija, mut toi kurssi mihin tuolla meebn ni on vähän semmonen valmistava vuoden pituinen kurssi mistä saa ilmeisesti diblomin vaan. Mut ton jälkeen on hyvä hakea tonne muille kursseille sit jos toi maa ja koulu tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
 8. vau toi on ihan mieletöntä!! sulla tulee olee niin ihanaa :) kai kerrot myös siitä koulutuksesta sun muusta lisää? oot kyllä tosi taitava!!
  semmosta haluaisin vaan kysyä kun eikö sulla ollut poikaystävä, niin mites hän tähän suhtautuu ja mitä teidän suhteelle käy? :o

  VastaaPoista
 9. Nii tulee varmasti olemaan! :) joo kerron heti sitten kun olen itse vielä paremmin asioista perillä:)) voi kiitti ihan sikana, toivottavasti kohta vielä vähän taitavampi noitten oppien jälkeen ;)
  Tossa uusimmassa postauksessa kerroinkin tosta tilanteesta, eli ei olla enää yhdessä, mutta se ei niinkään liittynyt tähän Lontoo juttuun.. Näin oli vaan tarkoitettu uskon niin, ja hän on kyllä ihan tosi iloinen ja onnellinen mun puolesta! :)

  VastaaPoista
 10. Onnea ihan hirveästi!
  Mä muutan syksyllä kanssa Lontooseen, Metropolitan Universityyn opiskelemaan muotimarkkinointia ja sama paniikki ja to do -listaus täällä menossa :D

  VastaaPoista
 11. Kiitos kovasti! Oi vähäks ihanaa varmasti myös se puoli, onnittelut sitten sinullekin! Ehkä siellä lontoon kaduilla sitten törmätään ;D

  VastaaPoista