7. kesäkuuta 2011

What to wear?

Moikka!

Nyt tartteisin kuumeisesti teijän apua! Huomenna olisi nimittäin lähtö taas sinne Lontooseen päin ja torstaina on siis se mun haastattelu sinne kouluun. Tänään oon koko päivän väsänny portfolioita kuntoon ja pikku hiljaa ne tosta valmistuu.. Tuntuu vaan että ihan liian hitaasti.. Oon tämmösissä asioissa liian tarkka ja kriittinen.. No huomenna onneks ne on pakk saada valmiiks, ettei voi jäädä niitä yhtään enempää pohtimaan! Huomenna käyn aamulla vielä tulostuttamassa pari kuvaa ja sitten iltapäivällä olisi lähtö lentokentälle..

Ja siis siihen miks tartteen teidän apua niin voitte varmaan arvata mitä se koskee? Mulla on nimittäin maailmanluokan vaatekriisi meneillään! Vaatekaappia on pengottu moneen otteeseen ja huone on ihan kaaoksen vallassa :D Toi on ehkä pahin tilanne ikinä, et mitä sinne nyt laittais päälle.. Kun on kyse vaatesuunnitelu koulusta, niin ne haastattelijat varmasti katsovat vaatteita ja kiinnittävät niihin huomiota erityisen paljon. Täytyisi näyttää siistiltä ja asialliselta ja tietenkin tuoda vaatteissan esiin itseään suunnitelijana.. Huh huh, ku vaikeeta.. Ei sais näyttää siltä että yritää liikaa, muttei sinne ihan verkkareissakaan voi mennä!

Jotta tää mun kriisi tästä vähän lievenis, niin saatte vähän auttaa mua, jookos :) Eli vähän jotain väriä oon suunitellu päälleni laittavan ja tämmöisiä komboja oon nyt mallaillu..Asu numero 1. Eli bleiserillä tuomaan vähän asiallisuutta, ja sit noilla väreillä leikkimisellä vähän hauskuutta. Tossa asussa bleiseri ja huivi on Zarasta, toppi H&M:ltä ja shortsit Ginasta.Asu numero 2. Saman tyylinen ku toi edellinen asu, mut ei niin paljon eri värejä, valkosta ja pinkkiä lähinnä vaan. Tässä mua ainostaan mietityttää toi valkoisen ja luonnon valkoisen yhdistäminen.. Haittaakse, näyttääkö häiritsevältä? Tän asun jakku on H&M:ltä ja t-paita Ginasta.


Ja sit asu numero 3. Tää on niinku noitten yhdistelmä, eli sininen bleiseri ja pinkki toppi.. Tähänkin kyllä varmaan ton huivin iskisin, koska se on niin kiva ja tykkään yleensäkkin huiveista ni se kävis senkin puolesta..

Katoin kyllä just että sinne ois luvattu vähän viileempää kun mitä täällä on ja pikkaisen sadetta, että voi olla et joudun noitten shortsien tilalle laittamaan farkut, mut en usko et se on mikään huono juttu välttämättä.

Mut mikäs asu miellyttää eniten teidän silmää? Vai onko jotain ihan eri sekoistusta tai asua mielessä? Niitäkin saa heitellä :) 
Nii ja sit viel semmoinen et pitiskö tonne laittaa korkkarit vai mennä ihan matalissa? Ois kiva laittaa korkkarit, mut tuleeks siitä sit liian juhlava, mitä mieltä ootte?

ÄÄääkkk alan olla kyll ihan paniikissa :D Tuun varmaa huomenna kirjoittaa viimeiset paniikkikohtaukset tänne, mutt pidättehän mulle peukkuja sit? :)

Terkuin Juulia

7 kommenttia:

 1. ekaa kannatan ehdottomasti, väriä tarpeeksi muttei kuitenkaan liikaa.. omaa silmää ainakin häiritsee pahasti kakkosessa luonnonvalkean ja valkean yhdistelmä joka ei tossa näytä mun mielestä kauheen kivalle.. Tsemppiä Lontooseen! :) sinne on aina niin ikävä, oi kun pääsis taas käymään..

  VastaaPoista
 2. eka näyttää mustakin parhaalta! ja ehkä shortsien kanssa laittaisin matalat kengät, mutta jos farkut niin sitten ehkä korkkarit!:-) onnea pääsykokeeseen!

  VastaaPoista
 3. Täältäkin ensimmäinen asu saa äänen! Kokovalkoinen on ehkä vähän lattea ja noista kahdesta muusta silmäni pitää enemmän vaaleansinisen ja sinisen yhdistelmästä kuin vaaleanpunaisen ja sinisen :) Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, Joo se mustakin tuntui kaikista kivoimmalta, sopivasti väriä muttei liikaa :) Ja joo veikkaan että se ois alkanut muakin häiritsemään liikaa ja sitä riskiä en ois oikeen voinut ottaa, ku pitää kuitenkin tuntee olonsa mukavaks asussa :)Kiitos paljon!:)

  jjehna, joo siitä kyllä varmasti tulee mun asu! :) Juu tuo onkin hyvä vinkki, kun mietinki just että shortsien kaa ne korkkarit on jotenki vähän, no en tiiä juhlavammat vai miten sen sanoisi.. Otan molemmat mukaan ja huomenna aamulla sen sitten näkee mimmoinen ilma on että kummat pääsee päälle :) Kiitos hurjasti! :)

  Tiramisuheidi, Se on selkeesti saanu paljon kannatusta, joten se on voittaja :D niinhän se vähän on, että tuo asu missä on valkoinen bleiseri voisi toimia sit paremmin farkkujen kanssa? Kiitos paljon! :)

  KIITTI VIELÄ TOSI TOSI PALJON KAIKILLE MIELIPITEISTÄ, ASUKRIISI ON JO VÄHÄN HELPOITTANUT! :))

  VastaaPoista
 5. Ekaa asua kannatan! Ja farkut vaan siihen, ettei tarvii iho kananlihalla hypellä siellä :) ja ite suosittelisin siihen jotain kivoja korkkareita jois ois kunnon plato!

  ja mun mielestä tosi kiva et oot yhdistelly zara/hm/gina tyyppisiä edullisia merkkejä, koska ne varmasti osaa arvostaa sitä. Siellä on varmasti pilvin pimein jonossa sellaisia kokelaita jotka uskovat pääsevänsä kouluun merkkivaatteen/vaatteiden turvin.

  Onnea!!

  VastaaPoista
 6. Eka on kivoin :) Onnee tosi paljon sinne haastatteluun! :))

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, Kiitos mielipiteestäsi! :) NÄin teinkin, oli pakko laittaa farkut ku oli sen verran kylmä :s Mut korkkareit en sit laittanukkaa ku sinne piti vähän kävellä, vaik nyt ku jälkeenpäin aattelee ni ois varmaa voinukki, no kyllä niillä baltsuillakin oli ihan hyvä mennä :)
  Nii tommoseen kouluun vois kuvitella että onkin! Meitä oli tolla haastattelu kerralla vaan tosi vähän mutta kyllä sielläkin oli muutama semmoinen merkkivaatteissa.. Ja yllätävän tummissa vaatteissa ihmiset siellä oli, poikkesin joukosta vähän väripilkkuna :D

  karoliina, joo olikin kaikkien mielestä yksimielisesti kivoin ja itseasiassa oli myös omasta mielestänikin! Kiitos kommentista! Ja kiitti sitä tarvittiinkin paljon! :D

  VastaaPoista