16. kesäkuuta 2011

Happy birthday blog!

Tänään on blogin yksivuotis syntymäpäivä! Ajatella et oon tätä tehny nyt jo vuoden :o Aika on mennyt hitsin nopeasti! Musta tuntuu vieläkin että oon ihan alkutekijöissä tän kanssa, ja kyllä vielä oonkin, mut kait tässä vähän jo jotain pitäis osata ku on tätä jo vuoden tehnyt :)

Täst on kyll vuoden aikana kehkeytynyt tosi rakas harrastus ja innolla jatkan tuleviin vuosiin :)

Ihanaa kun ootte jaksanu mun juttuja lukea ja ootte kyllä piristäneet mun monta päivää ihanilla kommenteillanne! Toivottavasti pysytte vielä messissä pitkään! :)


Synttäreiden kunniaks on blogi saanut vähän uutta ilmettä ulkoasuun, ei mitään radikaaleja muutoksia, mutta jotain kuitenkin. En ollut tota juurikaan muokannut sitten sen hetken kun tän perustin, ni jo oli aikakin vähän uudestaan katella noita muokkausasetuksia :) Miltäs tää nyt teijän koneella näyttää? :)

Nyt ku ulkoasuakin on vähän ehostettu, niin voisi samalla sitten yrittää ehostaa vähän sisältökin, että ruusuja ja risuja ois nyt kiva kuulla! :)

Terkuin, Juulia

4 kommenttia:

 1. Onnea(:
  Tykkään tästä ulkoasusta ! Joskus postauksissa on jotenkin "liikaa" tekstiä, tai tulee semmonen ettei jaksa lukea, mutta yleensä sun tekstejä on tosi kiva lukea! :---)

  VastaaPoista
 2. hihi kiitos :) No hyvä jos se näyttää sinnekin kivalta! Tiiän tunteen ku oon itekin semmoiseen törmännyt jotain blogeja lukiessani ja yritän tätä kirjoittamista kovasti petrata mielenkiintoisemmaksi, ku kuitenkin haluisin kirjoittaa enkä vain lätkiä kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi, ja hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista