3. kesäkuuta 2011

It's like an addiction..

Mooi!

Nyt viimein noita Lontoon ja Pariisin ostoksia! :)

Eka Lontoon tuliaiset ku niitä on enemmän ja siitä onki pidempi aika jo. Ootte nää melkeen kaikki jo varmaan asuissa nähnyt, mutta esitellään teidät toisillenne nyt vielä ihan virallisesti ;)Elikkäs sanokaas Hei mun ihanalle uudelle neuleelle Jane Normanilta!


Sit tää ihana kesämekko löyti Dorothy Perkingsiltä.Nää täydelliset pitsiballerinat löysin Aldolta, btw rakastuin siihen kauppaan <3 Nää on ollu ihan sika ahkerassa käytössä ja se jo vähän näkyy.. Voisikohan tämmöisiä pestä jotenkin, kenelläkään kokemusta?
Tajusin just muuten tätä kirjoittaessani et unohdin kuvata mun toisen Aldo shoppailun :( Semmoset i-hanat varvastossut, mut kuvaan ne vaikka huomenna, ku ne taitaa olla ainoot mitä ei oo asuissakaan näkynyt :D


Sit ostin mun ekat Wonderbrat, oon näitten hankkimista pitkään miettinyt ku mm. Meri on näitä hirveesti kehunu. En oo vaa aikasemmin näitä raaskinu tilata ku ollu sen verran kalliit Nellyllä, mut törmäsin noihin ihan sattumalta Topshopissa ja ne makso siellä 36 puntaa, eli joku 40 e, eli sai tosi halvalla! Ja on ollu ihan huippu hyvät, voin suositella, nyt voisin maksaa toisista tämmösistä myös sen Nellyn kallimman hinnan!


Tätä puseroa on asuissa jo näkynytkin, mutta tuon siis kotiutin myöskin Lontoosta, Bershkasta. Se tuli just pesusta ja on ihan ryppynen ni en viittiny semmosta ryppykasaa kuvata, ni saatte nyt nähä sen tän asun kanssa.. Toi oli alesa puoleen hintaa eli makso n. 10 puntaa, ja mua harmittaa nyt ihan simona, ku en ostanu tosta niitä muitakin värejä :(

Sitten Pariisin ostokset. Meillä ei tolla reisulla ollu kauheesti shoppailu aikaa, joten lähinnä tein nää shoppailut meijän hotellin lähi kaupoissa vikana päivänä..


Käytii vähän kangaskaupoissa yks päivä tuolla Pariisissa ja mä tein ihan sika hyvät löydöt! Tommonen ihana sini-valkoraidallinen silkki, joka makso 25 e kolme metriä, eli tosi halpa! Ja sit tuo ihana puuterin värinen sifonki oli joku 3 euroo metri kans.. Se oli niin halpa ja täydellisen sävyinen et oli pakko sitäkin ottaa toi kolme metriä, saa tehtyä siitä jotain ihanaa joskus sit <3 ("muutama" idea jo mielessä!)


Sit nää asuste shoppailut suoritin itseasiassa kaikki samassa kaupassa, ja oisin varmasti voinu ostaa sieltä vaikka mitä kaikkea lisääkin.. Ton kaupan nimi oli Texto ja se oli aika siinä meijän hotlan lähelle, en tiiä onko noita missää muualla, mut ainakin ihania juttuja siellä oli! Nää nahkaset perus korkkarit rokotti lompsaa kait 70 e, eli ei mitenkää paljoa. Mun ne aikasemmat mustat nahka korkkarit on edelleen liian isot, ni tarttin uudet tilalle.


Etin kivoja nuden värisiä ballerinoja, mut sit löysin nää. Tosi ihanat jalassa ja nääkin siis Textosta.


 Sit mun aivan totaalisen lemppari ostos kaikista näistä! Eli ihan sika ihana uus laukku! Oon niin rakastunu etten osaa ees kuvailla mikä tos on niin erityisen ihanaa, ku siin on vaan kaikki niin ihanaa <3 on ollu tosi ahkerassa käytössä ja ainut mikä mua nyt häiritsee on se etten ostanut tota myös mustana, ois nimittäin sekin ollut aika täydellinen...:/

Semmoisia ostoksia.. Mikäs on teijän lemppari? :)

Huomenna on juhlia tiedossa, ku pitäis kiertää muutamat ylppärit. Sain tänään valmiiks ton mun huomisen mekon ( miten niin jää aina nää mun omien mekkojen teot vähän viime tinkaan?) ja siitä sitten kuvia varmaankin viimeistään su :)

Kivaa viikonloppua kaikille ja onnea kaikille valmistuville! :)

<3 Juulia

5 kommenttia:

 1. mä oon kans miettiny noide rintsikoide ostoo.. tuntuu et tissit ei oo koskaa hyvin ja olkaimettomat vähän pelottaa mut sellaset pitäis hankkia! kuitenki mun koot vaihtelee sen verran et sovittaa pitäis päästä ennen ku ostaa :/

  VastaaPoista
 2. Jasmine, kiitos :) Tykkään siitä kyllä niiiin paljon :)

  Keijju, Voin kyllä suositella! Mutta kyllä se sovitus on aika tärkee juttu noissa, ku mullaki se koko oli ihan eri mitä normisti käytän jossai vaikka hm rintsikoissa :s JOs suuntaat joskus semmoiseenpaikkaan missä on Topshop ni siellä kannattaa käydä katomassa :) Saa halvemmalla ja saa sovitettuakin :)

  VastaaPoista
 3. Jos joskus käväset Nykissä niin Wonderbrat maksaa Century 21:ssa noin 5,5e!!! Arvaa lähtikö monta paria mukaan :D

  VastaaPoista
 4. mitä? Oho, kivan halvat! :DD Nykkiin on sit pakko päästä! :D uskon joo, lähtis varmaan mullaki muutamat..

  VastaaPoista