19. kesäkuuta 2011

Raitapaita

Moikka!

Eilen käyttin vielä illalla vuokraamassa leffa ja sinne vaihdoin päälle tämmöisen asun.


Uudet farkut pidin vielä jalassa, mut vaihoin vielä vähän mukavamman yläosan, joka on myöskin uusi :) Ostin ton ihana lörttöpuseron Ginasta muutama päivä sitten ja tykkään siitä tosi paljon. Oon pidempää miettiny et tarttisin jonku tommosen ohuen lörttöpuseron, joka ois nyt kesällä kiva. Toi on musta ihan täydellinen semmoinen!  

Jos ette kerro kenellekkään niin saatoin ostaa samaisen puseron myös sinivalkoraidallisena...:D En vaan osannut päättä, ja se et sinne kauppaan jäi viel kaks muuta ihanaa väriä ni ei helpottanut valintaa yhtään.. Toi on kiva siitä et se on vähän pidempi takaa kuin edestä, mut et se pituusero menee tolleen suoraan noista sivusaumoista, eikä sileen vähitellen pitene taakse, ku semmosista en yleensä oikeen tykkää..


Yritin vaihtaa vähän kuvaus maisemaa, mutta ei toi valo sisällä oikein riittänyt enää tolleen illemmalla.Kiva ku noi farkut on 32 pituus ja mun pitää lyhentää niist joku ainaki 5 cm... Ärsyttävää ku on niin lyhyet jalat! Voisko joku pidempi jalkainen lahjoittaa mulle pari senttiä? :D Ois kiva jos ois vaikka sillee et toi 32 pituus ois just hyvä.. Elämä ois helpompaa ku ei tarttis lyhetää noita sit :D Mikään ei oo niin ärsyttävää ku housujen lyhennys, varsinki farkkujen.. Inhottavaa ku just ostanu uudet housut ni sun pitää heti muokkailla niitä :s Tosi harvoissa kaupoissa myydään 30 pituutta :/

Taidanki lähteä samaisella asulla myös kohta liikenteeseen, ku lähen serkkua näkemään, oli meinaan sen verran mukava asu :)

Mutta mitäs te ootte mieltä? :)

T:Juulia

2 kommenttia:

  1. Ooi, olispa itelläki lyhyet jalat. Itekku tarviin 36 pituuden.. :/ Että sulla on helpompaa, kun farkkuihin ei oikeen voi lisätä mitää suikaletta sinne lahkeisiin.. :/ ja on muuten ihana asu sulla! :)

    VastaaPoista
  2. Voi no toikin kyllä kuulostaa aika moiselta ongelmalta! On kyllä varmaan vaikee löytää oikeen pituisia farkkuja :s Myönnän kyllä et on helpompi lyhentää niitä ku pidentää mitenkää järkevästi :/ No mut hei jos heität mulle pari tuumaa, ni sit mull ois toi 32 pituus hyvä ja sulle menis se 34? ;D Eiks ois ihan hyvä suunnitelma!?:D kiitti paljon :))

    VastaaPoista