6. kesäkuuta 2011

maxi

Moikka!

Juhlista ollaan selvitty ja sen jälkeisestä työpäivästäkin! La illalla meni aika myöhään kun lähdin serkun kanssa hänen valmistujaisiaan juhlimaan kaupunkiin.. Eilen väsytti sit niiin paljon etten millään jaksanut tulla postaamaan kuvaa siitä lauantain mekosta..

Mutta tässä se nyt sitten tulee, elikkä tätä oli päällä silloin juhlapäivänä.Sain ton mekon valmiiks edellisenä iltana :D Mulla käy aina noin et noiden omien mekkojen tekeminen jää siiihen vikaan iltaan... Mut valmista tuli kuiteskin ja olin tohon hirmu tyytyväinen! Oli vähän outoa olla ihan pitkässä mekossa, ku en oo tommosta maxia koskaan aikaisemmin käyttänyt, mutta kyllä siihen tottu! Ja oli myös mukava olla vaihteeks tommosessa ihan löysässä vaateessa ni pysty syödä niin paljon ku halus :DKävin silloin perjantaina myöskin kampaajalla ja tässä on tulos. Värjättiin tyvi ja kirkastettiin tota väriä taas vaaleilla raidoilla ja sit laitettiin ton tyven väriä, eli semmoista nougatin sävyistä väriä, myös raitojen muodossa vähän päähän. Sit leikattiin kuivat latvat pois, eli nyt lähti vähän enemmän pituudesta, tai ei siitä kolmea senttiä enempää tainnut lähteä, mutta mulle se oli jo aika paljon! Aikaisemmin kun oon käynyt kampaajalla ni oon antanu leikata aina sen kaksi milliä pois :D Nyt nää näyttää musta paljon terveemmiltä, eikä ne latvatkaan oo niin karheat, ku kuolleet osat on leikattu pois.

Mitäs tykkäätte tosta mun luomuksesta? :) Entäs miltä uus tukka näyttää?

Parilla uudella ylioppilaallakin oli päällä mun tekemä mekko, mutta laitan heistä kuvia vähän myöhemmin, mikäli he vain antavat luvan julkaista kuviaan täällä :)

T:Juulia

21 kommenttia:

 1. jäätävän upee, voisit alkaa tekemään mullekkin kaikki vaatteet! ;-D

  VastaaPoista
 2. kiitos tosi tosi paljon :)) ehkä sit jos joskus jonku malliston teen ni sieltä käyt ostamassa sitten ;)

  VastaaPoista
 3. Hei anteeks mitä, ootko tehty ton mekon ite?? :O jjooo morjens.. toi on oikeesti iha äly kaunis, oot hirmu taitava!! :)

  VastaaPoista
 4. Iiihana mekko! Siis vau, oot taitava! Ja ihanat hiukset myös :)

  VastaaPoista
 5. Tuo on varmaan kaunein maximekko minkä oon ikinä nähny! ;O

  VastaaPoista
 6. petra, juu oon mä :) kiitos tosi paljon :))

  karoliina, kiitos ihanasta kommentista! :)

  HarMonica, oi miten kauniisti sanottu, kiitos kovasti :)

  unn-a, kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 7. siis apua, ihana toi sun mekko! sain taas lisää inspiraatiota, alkais loma ja ois aikaa ommella! ekana lomapäivänä käyn kyllä ratsaamassa eurokankaan ja tuon mukana niin paljon kangasta kun jaksan :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos tosi paljon!:) Ihanaa mun tekemistä jutuista saa inspiraatiota! :) Suosittelen tsekkaamaan ne palakankaat myös tosi hyvin ja penkomaan oikein kunnolla nimittäin löysin tuonkin kankaan sieltä palakankaiden puolelta :) Etenkin noissa sifongeissa siellä on yleensä tosi kivoja juttuja! Niitä mä aina kaksin käsin kannan sieltä :D

  VastaaPoista
 9. onko mekko sun itse suunnittelema? gossip girlin serenalla oli ihan samannäköinen mekko kolmoskauden avajaisjaksossa tänään, muistin heti nähneeni vastaavan jossain =)

  VastaaPoista
 10. Joo siitä olen inspiraationi saanut! Kun sen jakson jo joskus puolisen vuotta sitten näin aattelin että siinäpä vasta maxi minun makuuni ja siitä lähtien on kummitellut mielessäni ja nyt sain semmoisen sitten itselleni :) Hyvin bongattu!! :) JÄtin siitä vain sen halkion pois mikä Serenan mekossa oli, kun siitä en niin kauheesti tykännyt, mutta muuten on aika samanlainen :)

  VastaaPoista
 11. Noniin, huomasin sitten ihan oikein, tosi hieno mekko kyllä =D Itse en ole lahjakas käsityö puolella, harmi, hyviä ideoita täydellisistä vaatteista näkyy verkkokalvoilla harva se päivä, mutta en osaa toteuttaa. Just nyt olis haussa täydellinen vihreä maximekko kaverin häihin mutta sitä oikeeta ei vaan löydy mistään, tottakai tiiän täysin mitä haluisin. Pitää jatkaa etsimistä =)

  VastaaPoista
 12. Juu niin huomasit tosi hyvin vielä! :) Ite rakastuin tohon malliin kans niin paljon et oli tommonen vaa pakko saada! Nii tää on kyllä ihankätsyä, ku mulla on kans toi usein silleen et tiiä just mitä haluun ja eihän sitä juuri koskaan löydy:( se on harmillista, mutta onnea etsintöihin! :)

  VastaaPoista
 13. Wau! Teet ihanaa jälkeä! Syötävän suloinen mekko! :)

  VastaaPoista
 14. Tiramisuheidi, Kiitos kovasti! :))

  Mm, Kiitoksia :)

  VastaaPoista
 15. Iiihana mekko <3 ja toki muitakin ihania juttuja!

  Olisko jotain vinkkiä, miten tuon tyyppistä mekkoa kannattaisi lähteä rakentamaan, jos haluaisi tehdä vastaavaa oman näköisenä versiona? Tällaisen kotiompelijan kun on vaikea aloittaa tuollainen työ, vaikka itse ompelu vaivatta sujuukin :D

  VastaaPoista
 16. Kiitos paljon :)<3 hmmm, no mitesköhän sitä selittäisi et siitä jotakin ymmärtäisikin :D mä lähin rakentaa tohon eka vuoria ton sifongin alle ja tein siihen kaavat. Et siitä kantsii lähtee, et minkälaisen haluu et se on niinku perus malliltaan ja kantsii katella lehdistä kaavoja, tai sit jos omistaa sen tyyppisen vaatteen niin ottaa siitä mallia kaavaan, et minkä muotosia niitten palojen tulis olla. Sit ton sifongin muotoilun sen vuorin päälle ilman mitään kaavaa.. Toi ala osa tosta sifongista on ihan vaa leikattu kankaasta niin pitkä palanen ku halusin et toi mekko on pitkä ja sit vaa ommeltu sivuista saumat kiinni ja laskustanu sen tosta ylhäältä. Kiskojen tuosta mitään apua? :D oon niin huono aina selittää kaikkee.. Mut aina saa sit kysyy jos ei aukee :)

  VastaaPoista
 17. Olisiko mahdollisesti teko-ohjeita?

  VastaaPoista