20. toukokuuta 2011

"Edustusasu"

Heissan!

Päivät on taas hyvin vilistäny silmien edestä, ku kauheesti ois tehtävää eikä aika oikee meinaa riittää kaikkeen. Elän nyt ehkä kiireisintä aikaa mun koko elämässä tällä hetkellä.. On tota valmentautumista eli koulua joka päivä, sit töitä muutaman kerran viikossa, muutama ompelutilaus mitä pitäis tehä ja sit tännekin pitäis ehtiä juttuja kirjoitella, puhumattakaan sitten vielä kavereitten + poikaystävän näkemisestä, huhuh. Oispas päivässä muutama tunti enemmän.. Mut toisaalt en kyll valita, toi kisoihin lähtö on ihan unelma juttu, tykkään mun työstä, must on kiva tehä noita tilaustöitä, ku tolla ompelu/suunnitelu jutullahan mä halusin iha elääkki sit joskus ja täst bloggauksesti on tullut tosi tärkee ilmasualusta, joten tätä tilannetta kyll voi ihan hirveen huonokskaan sanoa :)

Tälläki viikolla mulla on ollu jo kolme sovitusta/ asiakkaan tapaaamista, must tää on jotenki jännä ja tosi kiva et noit ompelutöitäkin alkaa olla, já tällähetkellä kaikki on viel semmosii ihan sika kivoja. Teen kesällä kaks häämekkoa ja nyt on vääntäny muutamaa ylppärimekkoa tässä jonki aikaa. Niistä saatte kuvia sitten varmaa ylppärijuhlien jälkeen, jos niiden omistajat antavat luvan :) Toivottavasti antavat, koska molemmista tuli aika kivat ja hyvin erilaiset! Ittelleni meinaisin ehtiä vielä tehä kans mekon noihin juhlii, ku mennään molemmille mun asiakkaille sit vierailemaan, niin mekon, ni siitä ainakin tulossa kuvia, kunhan ehtisin sen vaan kunnolla aloittaa :D

Meillä oli tiistaina koulussa semmonen Helpan huippuosaaja päivä ja mut laitettiin sit sinne kertomaan oppilaille ja muille täst mun kisataipaleestani ja yleenssäkin mun valmennuksesta. No mulla oli taas tietysti sit aamulla kauhee vaatekriisi et mitä sinne nyt sit pitäis päälle laittaa, ku se oli kuitenki vähän niinku semmonen edustustilaisuus, ni jotain siistiä, mut ei mitää tylsää tai muuta kuitenkaan. No koklailin aamulla sit varmaa ties mitä kaikkia asukokonaisuuksia, mut mikään ei oikee tuntunu natsaavan, jakut oli liian jäykän olosia ja sit taas perus t-paidat liian rentoja farkkujen kanssa. Lopulta päädyin sit tohon Lontoosta kotiutettuun semirentoon kauluspaitaan. Toi on siis vaan jotain niin rakkautta! Oon ettiny tommosta löysää, vähän pidempää, valkosta, silkkisen tuntuista kauluspaitaa ikuisuuden, eikä täydellistä oo tullut kohdale ennenkun Lontoossa Bershkan liikeessä. Toi oli veil puoleen hintaan, ja nyt ärsyttää ku en ostanu sitä muissakin väreissä :( Toi on semmosta täydellistä ohutta sileetä kangasta, ei silkkiä kuitenkaan vaa tais olla ihan viskoosia vai polyesteriä, en nyt muista, mut tosi kivan tuntusta kuitenkin :) Täydellinen! Ja ite tykkäsin tosta asusta ihan sikana minkä sen ympärille loin. Ei mikään todellakaan ihmeellinen, mut yksinkertaisen simppeli, mut ei kuitenkaan tylsä, vai? :)


Tiedättekö niitä päiviä kun kuvissa oleminen ei vaan onnistu, eikä varsinkaan hyvän kuvan saaminen, no toi päivä oli semmoinen.. Mulla ei oo siks kauheesti kuvia teille, kun niistä melkeenpä kaikki näytti tolta (ja sit ku tää bloggeri mälläs ton laadunki vielä ni hyvää tulee).. Tuuli lennätteli mun hiuksia minne sattuu ja sit toi kuvakulma ei ollu oikee ollenkaan imarteleva, lyhyet jalkani näytti vielä lyhyemmältä ja sitä rataa. Ja ton huonon mallina olo päivän takia tuo asukaan ei varmaan kauheen erityisen ihanana loista noissa kuvissa, mut trust me se oli :)


Tästä tuli nyt vähän tämmönen sekasikiö postaus ku on näköjään joku kirjoitusripuli vaikkei oo mitään kummosta asiaakaan. Yritän huomenna olla ahkera ja kirjoitella teille postauksia ens viikoks ku oon siellä Pariisissa ni ei hiljenis linjat sit ihan kokonaan, ku mulla tota matskua täällä koneella olis, mut taas on se aika ongelma..

Mitäs mieltä ootte asusta? :) 

Ja niin ollaan menossa nyt sunnuntaina kaverini kanssa myymään Valtterin kirpparille vanhoja juttujamme, joten kaikki sinne sit shoppailemaan meiltä kaikki pois!!! Niksu on tosi saman tyylinen kun minä ja meillä molemmilla on sit kenkiä, vaatteita ja vaikka mitä myynnissä, eli kaikki kynnelle kykenevät sinne :) Laitan huomenna vielä vähän tarkemmin poydän numeroo ja muuta :)

Love, Juulia

2 kommenttia:

  1. Ompas kivat värit asussa ! Saanko udella mistä tuo mahtavan mallinen paita mahtaa olla peräisin? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tuon ostin Bershkasta :))

    VastaaPoista