16. toukokuuta 2011

Minä sydän Lontoo

Moikka!

Matkalta ollaan selvitty! En saanukkaan siellä nettiä toimimaan, enkä ehtinyt viime viikolla kauheiden kiireiden takia kauheesti mitään ajastella joten siksi ollut tämä hiljaisuus :s Mutta nyt ollaan taas langoilla, vaikkei täkään viikko kauheen tyhjältä näytä :D Bloggerissakin taisi joitain ongelmia pe ja to olla, joten jos ootte silloin jotain kommentoineet niin ei oo valitettavasti tullut perille, et laittakaa mielellään uuestaan ni mäkin nään että mitä ootte laittanu! :)

Mut reissu oli ihan mahtava ja Lontoo sitäkin mahtavampi! Tunsin siellä olon hyvin kotoisaksi ja näkisin itteni niin hyvin sinne asumaan! :) Nyt vähän kuvia sieltä täältä reissulta ja huomenna voisin yrittää tehdä sit vähän kunnon postauksiakin välillä :))Mites teijän viikonloppu on sujunut? :) Kaikki varmaan tapittanu lätkää aikalailla? :D Me oltiin koneessa just ton matsin ajan..

Terkuin Juulia

4 kommenttia:

 1. Oi, ite en varmaa olis voinu jättää finaalia kattomatta :D Mutta hei, tosi ihanan näköstä, varsdinki toi neljäs kuva ylhäältä jotenki iski muhun:D Ootko hakemassa tonne yliopistoon ?:O tai siis aattelin ku sanoit että pystyisit kuvittelemaan ittesi asumaan tonne..

  VastaaPoista
 2. Joo no kyllä se kieltämättä näytti lähes kaikkia lentokoneessa olevia ärsyttävän, ja siksi lentoemännät kävivätki välillä antamassa väliaikatietoja :D Ja sit ku laskeuduttiin ni oli 10 minsaa peliaikaa ja yks laitto kännykästä radion heti päälle ja kaikki kuunteli sitä ihan hiljaa :D Lentokentällä sit laukut alkoi tulla vasta kun peli oli loppu.. tais olla työntekijät kattomassa peliä :DD

  Juu hain tonne London college of fashioniin suunniteluu opiskelee, mutta saas nähdä miten käy :) Mutta kovasti sinne haluaisin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Lontoo <3 :) Pidän peukkuja sulle, että pääset tonne London College of Fashioniin! :)

  Mutta siis luulin, et lähit Lontooseen kisojen takia? Vai oonko ymmärtäny väärin? :)

  -Minttu

  VastaaPoista
 4. Joo se on <3 Kiitti hurjasti, kattellaan nyt et jospa sieltä kohta jotain kuuluis! PItänee ehkä alkaa kohta kyselemään perään, jos ei kuulu :)

  En vielä lähtenyt kisojen takia, kun ne on vasta sitten lokakuussa, nyt olin vaa äitin, isin ja pikkusiskon kanssa hupireissulla :) Piti käydä katsastaa mestat ennen kisoja, et jos ois sitten vaikka vähän kotosampi olo ;D

  VastaaPoista