11. toukokuuta 2011

One step closer

Moikka!

Sain just äskön vasta pakattua tavarat matkalaukkuun, kun huomenna pitäisi sitten kahden maissa ollakin jo lentokentällä. Ja tietty ettei nyt liian helpoksi mene, niin menen siis huomenna eka kouluun aamupäiväksi, että ei tän pakkaamisen kanssa tullutkaan yhtään kiire sit :D Oon varmaan tästä aiemminkin maininnut, mutta siis tuo pakkaaminen kun ei oikeestaan mihinkään lempipuuhiini kuulu, ni se voi olla yks syy siihen miksi en ole sitä sitten aiemmin tehnyt :s
Vähän on inhottavaa, kun ei ole päässyt oikeen matkafiiliksiin vielä, kun olin tänään ja eilen koko päivät koulussa+töissä, mutta ehkä tuo muutaman päivän get away tuntuu sitten vielä paremmalta, kun on ollut oikeen kunnon työpäivät siitä ennen  :)

Nyt jotta pääsisin tosta pakkaustressistä irti ja alkaisin matkatunnelma nousta, niin tiirailin vähän inspiraatio kuvia siihen että mitä haluaisin sieltä Lontoosta sitten tännekin asti tuoda :) Tämmöisiä ihania kuvia löysin!


Kesämekko kokoelmani kaipaisi kovasti täydennystä, sekä hamekokoelmani. Myös kaikkea kivaa väriskästä ois kiva kotiuttaa, sekä niiden vastapainoksi nudea ja haalean värisiä vaatteita. Ja tietenkin asusteitakaan ei voi koskaan olla liikaa! :) Matkabudjettini ei ole mikään kovin suuri, joten saas nähdä miten selviän ja saanko tehtyä hyviä ja järkeviä hankintoja, Pariisissa tämä toimi aika hyvin, joten toimitaan että se onnistuu tälläkin kertaa! :)

Nyt pitää mennä nukkumaan jotta jaksaa sitten huomenna matkustaa! Oon ajastanut teille muutaman postauksen ja saattapi olla että pääsen jossain välissä teitä reaaliaikaisestikin moikaamaan, mutta katsellaan!

Ja hei niin sitä piti kysyä, että kiinnostaisko teitä sitten tästä reissusta kans semmoset kattavammat postaukset niinkun tein siitä Pariisin reissusta?:) (Löytyy täältä, täältä ja täältä)

Kivaa loppuviikkoa kaikille! :))

<3 Juulia

5 kommenttia:

 1. Joo tee semmoset kun Pariisin reissulta! :)

  VastaaPoista
 2. moii :) tulin vaan sanomaan, että sulla on tosi kiva blogi, oon seurannut nyt jonkun aikaa ja kirjottelet kivasti :)

  ois kiva kuulla lisää kaikista ompelujutuista mitä teet, itekkin paljon ompelevana on kiva lukee niistä :) varsinkin kun kaikki sun tekemät jutut on niin hienoja! se yo-mekko varsinkin kiinnostaa, mulla toi juhlamekkojen ompelu on vähän semmonen akilleenkantapää :D vaikea saada istumaan hyvin.

  mut hyvää kesänalkua :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Oi ku kiva kuulla, ja kiva kun kommentoit! :)
  Juu yritän niissäkin vähän tsempata, mietin että kiinnostaisikohan teitä nähä ihan vaan muutenkin kuvia kaikista töistä mitä teen vaikka koulussakin, vaikken niistä mitään tutoriaal juttuja ehtisikään tehdä? :) IHan vaan niinku sille inspiraatio tai jossain muussa mielessä? :)
  Juhlamekot taas on just mun juttu ;D Yritän vaikka laitella joku päviä kuvia noista mun tekemistä juhlamekoista mitkä on mun lemppareita :)
  Samoin sinnekkin! :)

  VastaaPoista
 4. Joo ihan mitä tahansa ompeluun liittyviä juttuja olis kiva nähdä :)

  VastaaPoista
 5. Selvä yritän niissä siis petrata! :)

  VastaaPoista