22. helmikuuta 2011

Pariisin shoppailut

Nyt ois sitten noitten shoppailuitten esittelyn aika. En mitenkään ihan kauheesti ostellu ja oon aika ylpee ittestäni etten ruvennu mitää turhia juttuja ostamaan. Olin hillitysti, mut ei muakyll oo oikeestaa mikää jääny harmittaakkaa etten ostanu. Oli kiva ku rahaa jäi vähän sit tänne suomeenki tuhlattavaks :P
Löysin tommoset ihan super söpöt ballerinat kesäks. Mulla tulee noista jotenki semmoset chanel vibat aika vahvasti.. :D Noi oli semmosest pikku kaupasta minkä nimee en muista. Mut noita oli aika monessa paikassa ja hintaa noilla oli 15 euroo.Sit oliki toi jo aikasemmin täällä näkyny t-paita. Tuo oli zarasta ja tais olla jonku 17 eukkii.Nää kaksoset onki täällä jo näkyny, mut esitellään nyt vielä tarkemmin. NOi oli samasta pikku kaupasta mistä noi ekat ballerinatkin. Se oli oikeen kiva kauppa, ostettiin kaikki sieltä jotain :D Se oli eka kauppa mis kunnolla käytiin ja kaikki osti heti jotain :D Noi oli 29 e kappalle, normihinta oli 39 e et ne oli vähän alessa :)Notre damen sisällä oli semmonen pikku kauppa ja ostin sieltä tommosen kaulakorun. Toi on kans ollu nyt ahkerassa käytössä ja näky siinä viime asussakin. Tykkään kauheesti tosta väristä ja ton sillee yksin kertasuudesta. Ton hinta oli 18 e.Nää on nyt sit nää mun tän hetken lemppari kengät <3 noi on niiin täydelliset sekä väriltää, malliltaan että sitlä milta ne tuntuu jalassa. Noilla on niin hyvä kävellä ja seistä ja kaikkee. Toi korko on just sopivan kokonen et jaksaa seistä koko päivän eka koulusa ja sitten illan töissä eikä jalat oo kipeet. LEMPPARIT!! noitten hinta oli 29 e ja noiki oli sen 10 e alennuksessa. Noi ostin kans semmosest pikku kaupasta aika meijän hotellin läheltä, enkä nimeä kauheesti kattonu :sViimosena muttei todellakaan vähäisimpänä, maailman täydellisimmät nudet korkkarit. Noi on taas tommoset vahvasti Loubuttinin tyyliset ja niin rakautta <3 oon ettiny pitkään nudeja korkkareita, mut en oo semmosiin kivoihin törmänny ja onneks en, koska nää kyll päihittää kaikki. Ekstra pisteitä tosta syötävän söpöstä pinkistä pohjasta. Nää oli mulla jo lauantaina jalassa ku olin ulkona :P Ja hyvät on jalassa kuulkaas, vaikka korkoa löytyy! Nää on ihan aitoo nahkaa ja sen myötä makso n. 60 e, mutta se ei musta aito nahkasista korkkareista oo paljoa. Nää oli muistaakseni sen nimisestä kaupasta ku cote a cote, tai jotain tonne päin. Se oli ihan vaan kenkä kauppa ja siellä oli just tollon huimat loppu alet menossa jaoisin ostanu semmoset mustat saappaat 15 eurolla, mut ku myyjä ei löytäny mulle toista paria siihen kokoon minkä oisin tarttenu ni en saanu niitä sit :( No mut lohdutuksesks ostin sit nää <3

Kaikki sanoo et Pariisi on tosi kallis maa, mut mä en oo ihan samaa mieltä. Pitää vaa osata ostaa vähän oikesita paikoista ni saa halvallakin. Ku ei nää mun ostokset mitenkään kauheen kalliita ollu, vai? Et ei kannata mennä vaan niillää turisti kaduilla vaan poiketa välillä vähän pienemmille kaduille ja oikeesti kevllä paikasta toiseen ni sit törmää tämmösiin ihaniin pikku kauppoihin :)

Semmosia ostoksia, mitäs tykkäätte? Mikä on teijän lemppari? :)

Terkuin, Juulia

8 kommenttia:

 1. Oi ihania ! Nuo laukut ja buutsit on mun lempparit. <3 Kelpais kyllä mullekkin. :D

  VastaaPoista
 2. Ne oli munki lemppareita (tietty noitten korkkareitten kera ;D) ja ollu tosi ahkerassa käytössä heti reissun jälkeen! Oon niin ilonen et jaksoin vielä maanataina, sillon vikana päivänä, lähtee hakee ton beessinki värisen. Ois jääny muuten harmittaa ihan kauheesti :))

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia, voisin niin ottaa noi baltsut ja ton mustan laukun ;)

  VastaaPoista
 4. ihanat korkkarit! ja kaksoslaukut on myös kivat :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) en oo ikinä ennen ostanu samaa laukkua useemmassa värissä. Mutta nyt oon hyvin tyytyväinen että ostin :))

  VastaaPoista
 6. muuten hyvä mut pariisi ei oo maa :DDDD muista myös yhdys_sanat!

  VastaaPoista
 7. Oonks kirjottanu silleen johonki :D ääääk :D no se on ollusit hyvinki phdas vahinko, koska kyllä mä tiiän ettei Pariisi oo maa :) hups ja anteeks! Yritän myös niihin kiinnittää jatkossa enemmän huomiota :)

  VastaaPoista