23. helmikuuta 2011

vaaleaa haaleaa

Moikkkelis!

Huomasin et mulll oli jääny toi lauantain asu julkasematta, ku sillon oli kauheesti kiirettä ni laitan sen nyt tulemaan, ku tykkäsin siitä kuitenki kauheesti.


Kun varmaan tyhmempikin huomaa että oon pitänyt noita asusteita oiken paljon tässä viime päivinä :D No yritän ens asuun olla jotenki vähän luovempi ja olla käyttämättä noita :D Vitsi ku haluisin noi kengät nyt niin paljon myös mustana :s onks kukaa nähny missää tollasii mustana?


Vitsi toi mun pehko on kyll aika mielenkiintonen näis kuvis.. Ja olin tolla tukalla viel baarissaki illalla.. ou nou.. No mut se on ton näkönen ku sen pesee ja sit föönaa suoremmaks. Tästä näätte miks en kauheesti sitä harrasta...

Kenkien esittely kuva.


Perus korut aina päällä.. Oon hyvin juurtunu noihin nyt et en oikeestaa käytä enää mitään muita.. Vähän tylsä tiedän, mut nyt mun uudenvuoden lupauksen takii en oo paljoo koruja ostellu, ni sit on tullu käytettyy vaan noita..:s Voi yrittää tsemppaa vähän tossakin asiassa :)


Näit kuvii on aika paljon, mut ku kerranki saatiin kivoja kuvia ihan hyvällä valaistuksella ni laitan nyt melkee kaikki sit. Ja niin tietenki se et näytän näissä ihan jo melkee siedettävältä, edistystä? C:


Hei en ookkaa tota paitaa esitelly. Eli ginasta tommonen perus t-paita mikä on semmosta aika ohutta hieman läpikuultavaa trikoota. Plussaa on se et siin on kiva tommonen iso rintatasku. Omistan kyseisen puseron myös valkoisena :)
kengät+laukku+kaulakoru - Pariisista, farkut+paita - Gina tricot, lasit - kirpparilta


Ja näihin ei oo kyllä muuta kommentoitavaa kuin että Minä <3 aurinkolasit

Semmosta oli päällä lauantaina ku olin kaverin kanssa kahvittelemass, tai mun tapauksessa kaakaottelemassa, kun en juo kahvia. Tää kaveri ketä olin näkemässä oli mun luokalla tossa kaksoistutkinnossa ja nyt puhuttii sit jatko-opinnoista. Must on tosi outoo et nyt pitis hakee johonki ja siks en ookkaa jotenki mitenkään kauheen aktiivisesti tätä asiaa hoitanukkaan.. No osittain tohon vaikuttaa se että mull on ne kisat sillon lokakuussa ja syys- ja elokuu menee ahkerasti harjoitellessa, joten en tiiä et miten koulut tosta tykkäis ku en vois oikee sillo heti alottaa ja tällee. Pitis kyllä varmaa ottaa itteensä niskasta kiinni ja alkaa hoitaa noitaki juttuja..

Mitäs mieltä ootte asusta? :)

T. Juulia

3 kommenttia:

 1. Noiden Pariisi postauksien jälkeen tekis niin mieli päästä sinne! :D Jotenki tykkäsin tästä postauksesta _ihan_ sairaasti! entiiä, paljon ja isoja kuvia ja muutaki selitystä välissä. Pakko pyytää lisää tällasia!<3 Oon ihan koukussa tähän blogiin XD haha. Tsekkaan aina innoissani että " Onko päivitetty, onko päivitetty?!"

  VastaaPoista
 2. Tosi söpö asu, ja nuo hiukset on just upeet! :o

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, kiitos tosi paljon :)) Oli kiva laittaa tommosii kunnon kuvia ku niitä kerranki oli. Lisää tulossa varmasti <3 :) Ihanaa kuulla! Oonki miettiny et jaksaisitteko lukea useampaa postausta päivässä, jos mulla on inspistä vai onko tää yks ihan riittävä?

  ELLU, kiitti kivoista sanoista :))

  VastaaPoista