1. helmikuuta 2011

Pari asua

Moikka!

Tänään on ollu taas sään puolesta niin kaunis päivä! Oli ihana aamulla herätä siihen ku aurinko paisto silmiin ( ja siihen ku poikaystävä tuli yllärinä käymään ja herättämään mut!) ja oli myös kiva lähtee neljän aikaa töihin ku oli viel ihan valosaa. Ku vielä vähän aikaa sit tuntu siltä ku aurinko ois laskenu jo kolmelta... :s Tuun sanoo tän varmaa vielä sata kertaa, mut ai että ku rakastan kevättä!

Olisin siis vaan töissä tänään, en koulussa, mutta huomenna ois sitten taas luvassa molempia. Mut jotenki täs jaksaaki paremmin, ku on valosampaa :)

Eilen en ehtinykkää tulla potsailee, ku meni aika myöhään koulussakin ja muuta. Mull oli nimittäin eilen mun ensimmäinen edustus tilaisuus, tän maajoukkuejutun puitteissa! :D Olin siis jossai kokouksessa meijän koululla selittämässä omista kisa kokemuksistani ja semmosta. Tämmöstä mulla oli siellä päällä.


Oon käyttäny viime aikoina tota Vilan bleiserii tosi paljon, mulla oli se päällä viime perjantaina baarissakin. Ostin sen jo joku muutama kuukaus sitten, mut oon nyt pari viikkoo sit vast ekaa kertaa laittanu sen päälle ja ihastunu kyll ihan täysin :)


Sori saatte taas näitä koulussa otettuja, hienoja peili kuvia, mut ehkä näistäkin jotain näkee. Mulla ei oo vaa viime aikoina ollu kuvaajaa oikein hyvin paikalla...

jakku - Vila, toppi - kirppis, farkut - Gina, saappaat - Bianco, laukku - Chanel

En oikee yhtää tienny mimmonen se tilaisuus oli ni sit en oikee tienny kans et miten pitis pukeutuu, mut toi oli kyll mun mielest ihan kiva asu. MItäs mieltä ootte? Edustinkohan edukseni? :D

Sit tän päivänen työ asun kuvasin kans vielä ennen lähtöä.


JOko oon jo tarpeeksi hehkuttanut sitä kuinka rakastan kevään värejä ja siis tota aurinkoa jonka takia tänkin kuvan valotus on ihan pyllyllää? C:


Nääki kuvat otettu hienosti itselaukaisimella, mutta eiköhän näistäkin jotain selvää saa :) Asuna toimi siis Ginan pusero ja legginsit, Veromodan uus toppi, Marc o'Polon vyö ja sit noitten kaveriks laitoin viel ne mun Biancon konjakin väriset OTK saappat :)


Hukutin mun ponnarin joskus viikko sit enkä oo löytäny mistää uusii ni oon pitäny nyt viikon ajan hiuksii ennästys määrän auki, ku ei oo ollu mitään millä laittaakkaa niitä kiiini :D Pidän kyll normistikki aika paljon hiuksii auki, mut sit saatan tehä aika paljon sillee et laitan ne va sit päivän myötä jossai vaihees kiinni ja sit nii ei voikkaa enää avata, ku puolespäässä menee semmonen ponnari raja... Sain vasta sit tänää aikaseks käydä ostaa uusii ponnareit et jos nyt sit sais hiuksii vähän kiinnikki, helpottaa nimittäin meikkienki pesuu huomattavasti... :D

Mitäs noits asuista tuumitte? :)

Ei mull ollu oikee mitää kummost askaa et noit asui vaa halusin näytellä.

Love, Juulia

4 kommenttia:

 1. Oon ihan rakastunut tohon sun tukkaan! Must se saa asun kuin asunkin näyttää hyvältä, ihana!

  VastaaPoista
 2. OI vitsi kiitos ihan tosi paljon! :) IHana kuulla, ku oon ollu sen kanssa vähän ristiriitasissa tunnelmissa muutamia viikkoja.. Mutta nyt kyllä ainakin mennään tällä vielä kommentisi ansiosta varmaan ihan pitkään :))

  VastaaPoista
 3. Toi Vilan bleiseri on tosi ihana! :)
  Ja tosi kivasti hiukset! Onko sulla luonnostaan kiharat vai miten saat ne noin kivasti?

  -Minttu

  VastaaPoista
 4. Tupla kiitokset :)) On mulla luonnonkiharat jo omastatakaa vähäsen ( HUOM! luonnonkihara=epämääräinen kiharakasa...) mut et ne saa tolleen ni siihen tarvitaan suoristusrauta :) Mun on pitäny laittaa siitä vähän tutoriaalii, ku sitä aikasemminki joskus kyseltiin mut en vaa ikinä muista sitä sillon ku alan noita laittaa...:D

  VastaaPoista