26. helmikuuta 2011

korallia

Moikka!

Oon tässä pikkuhiljaa aina sit sen Pariisin reissun jälkeen Suomessakin jotain ostellut, kun on tullut kaupoissa pyörähdettyä. Kevät juttuja on tullu osteltuu ja nyt sais se kevät jo alkaa!!

Tässä nyt muutama juttu mitä oon ostanu.


Kukkahameen ostin monkista ja makso muistaakseni 25 euroa, ton lisäks ostin myös semmosen valkosen pitsi tuubi hameen, mut siit en muistanu ottaa kuvaa. Tulevasta kesästä on tällä menolla tulossa hamekesä :D Sen verran niitä nyt jo oon katellu ja himoinnu..


Tommosen super söpön hatun löysin myös Monkista ja toi oli kait 18 e. Ihana väri ja malli, saas nähä millon toi pääsee ekaa kertaa kunnolla päähän :)


IHastuin niin siihen mun, Pariisin tuliais, Notredamen risti kaulakoruun, ni ostin Ginasta tommosen samantyylisen valkosena. Sopivan yksin kertanen, mut silti joku idis, niinku taisin sen toisenkin kohalla jo sanoa :)

Sit kaikkee korallin väristä :D Siis en mä yhtään tykkää tosta väristä... Pusero ja huivi molemmat Ginasta, ei nyt ehkä ihan parhaimmat yhdistettynä, mutta erikseen esim. valkosen kanssa toimii! Tossa näkyy vähän samalla tän päivän asua, elikkä tolla paidalla ja farkuilla mentiin, mut en sit kuitenkaa tota huivia laittanu, ku ois ollu ehkä vähän liikaa..


Ja sit muutamat aurinkolasit... Kaikki muut Ginasta paitsi noi värikkäät on Lindexistä. Sit ostin tommosen, mikskä tota sanotaan, ketjun lähinnä vaa korsteeks noille laseille :D Ymmärsköhän kukaan mitään? :o :D

Semmosia ostoksia, mitäs mieltä ootte? :) 

Toivottavasti en oo ainoo joka on jo ostellu kevät juttuja, saa tunnustaa jos joku muuki on :D 

 
Terkuin, Juulia

7 kommenttia:

 1. mun ainoot kevät shoppailut on kohdistunut toistaiseksi kynsilakkoihin (8 oon päättäny et ennen kesää ostan VAIN alennuksessa olevia vaatteita! Ja mun mielest tähän asti menny ihan hyvin. Veromodasta lähin yks päivä 35e köyhempänä ja kotosal laskin et normihintasina ne vaatteet ois maksanu reilut 80e :o

  VastaaPoista
 2. Jasmine., Kiitos kiitos kiitos :)

  Keijju, Toi on kyll ihan aika hyvä päätös, säästää ainaki hyvin! :) Mä oon vaa niin huono löytää aleista mitään et mulla toi ei oikeen toimi :/ Voi ku osaiski aleshoppailla hyvin ni se ois kiva :) Sulla säästyy nyt sit kivasti rahaa kesälle shoppailuun :PP

  VastaaPoista
 3. Todella kivoja ostoksia! (; Ittekkin haluisin kesäksi ostaa just tollasia hameita.

  VastaaPoista
 4. kiitti, mäki tykkäänn :P joo mäki haluun tommosii viel lisää, ku oon ihan ihastunu noihin :) Toi malli on silleen kiva et niitä on aika helppo itekkin tehdä, ihastuin vaa tohon kuosiin niin paljon et oli pakko ostaa :))

  VastaaPoista
 5. Oikein ihania vaatteita oot löytäny! :) Mul on viel ollu vaiheessa kevätostot, mut ehkä pienemmät pakkaset saa niien ettimisinnon nousemaan. :D

  VastaaPoista
 6. kiitos :) Nii sit into nousee ku noi pakkaset hellittää, tänäänki on ollu kivan vähän pakkasta ni on tehny mieli jo laittaa jotain noita päälle ;D Mut oon yrittäny vielä itteeni hillitä ettei sit vaa tuu kipeeks :))

  VastaaPoista