21. helmikuuta 2011

Show Me How You Burlesque

Moikka!

Mulla on ollu tänään aika mukava päivä, oon ollu kaipungilla pyörimässä melkee koko päivän. Tuolla ulkon on ollu niin ihana ilma! Rakastan auringon paistetta, se piristää niin kauheesti. Ja vaik tuol onki ihan jäätävän kylmä, ni sitäkin kestää paljon paremmin, ku aurinko paistaa :)

Tämmösellä asulla olin tänään liikenteessä.


Tän hetken lemppari laukku ja kengät on ollu nyt monena päivänä päällä.. Oon niihin ihan rakastunu :P Eli toi laukku on sama ku se musta mikä näkyiki jo viime asussa. Mun oli vielä sillo vikana päivänä päästä ostaa se tossakin värissä sieltä yhestä kivasta kaupasta Pariisista, ku olin löytäny noi ihanat kengät ( mitkä ei kyllä näy kuvassa, kiitti poikaystävä ku ostaat ottaa niin mega hyvin näitä asukuvia...) mitkä mätsäs ton laukun värin kaa hyvin.

Kävin mummin kaa sunnuntai aamuna Valtterin kirpparilla pyörähtää pitkästä aikaa. Ostin sieltä ton Mangon neuleen. En yleensä käytä liilaa, tai oikeestaan en omista mitään liilaa, mut nyt aattelin et vois vähän laajentaa tota värivalikoimaani, ja ostinhan tossa vähän aikaa sitten sen lilan kynsilakan, edistysta selvästi.


Tossa näkyy ees vähäse noita buutseja, mut huomenna tulee postaus noista Pariisin tuomisista, ni siinä esittelen ne lähemmin. Muistatteks ku etsin syksyllä täydellisiän buutseja? No niitä sillon koskaan löytäny, mut nyt sit nappas :)


Arskat päähän ja menoks. Oonkohan täällä jo hehkuttanu tarpeeks sillee et kaikki varmasti tietää että RAKASTAN aurinkolaseja <333 Tällähetkellä iskee hyvin noi wayfarer malliset lasit. Must on ihanaa ku nyt on kauppoihin alkanu tulla kaikkii uusii malleja, ja itseasiassa ostin tänää yhet uudet :P Esittelen ne kans täs joku päivä :)


Mull oli tänää tommonen vähän erilainen letti päässä mitä yleensä pidän, mut mä kyll tykkäsin kauheesti. Oon jotenki vähän kyllästymis vaiheessa tän mun tukan kanssa ni siks yritän kokeilla vähän kaikkii uusii juttuja et jaksais tän kanssa olla nyt vielä vähän aikaa :)

Mitäs tykkäätte asusta? Entäs kampauksesta?

Oltiin tänää äitin ja pikkusiskon kanssa leffassa kattoo Burleski -leffa ja se oli ihan sairaan hyvä! Tykkään niin kauheesti tommosist leffoist mis on tanssii ja lauluu. ja siis ihailen Cristina Aguileraa ihan kauheesti, ku sill on vaan niin mahtava ääni, ai että ku ittelä ois semmonen...-.- Mull oli jotenki koko aika semmonen olo ku tolla päähahmolla Alilla ( Cristina Aguilera) et haluun sinne lavalle laulaa ja tanssii, vaik en nyt oikee mitnekää osaa laulaakkaa.. jos vaa osais ni se ois niin mageet.


Suosittelen leffaa ehdottomasti! :))

-Juulia

2 kommenttia:

  1. vähänkö sulle sopii hyvin toi kampaus! näytät jotenki tosi... sievältä tai sillee (: en osaa selittää mut sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tosi paljon :) Onnistu kerranki, ku oon yrittäny laittaa sitä monta kertaa ennenki eikä oo oikee onnistunu, mut nyt sit onnistu :))

    VastaaPoista