6. helmikuuta 2011

Tupla juhlat

Heissan!

Nyt ku ollaan täs kerrattu toi mun kouluaika aika hyvin ni aattelinki tässä pikkasen myöhässä ( joo 2kk:t) laittaa kuvia tosta mun yo ja valmistujais juhlasta :) Mulla ei juuri paljoakaan kuvia sieltä ole, mut ainaki näätte mimmosissa vetimissä sen päivän ja illan olin.

Kuvailtiin tänään vähän matskua tohon mun kiitos korttiin, ni otin sitten samalla asukuvat noista vaatteitsa missä olin sit sinä päivänä. Haluttiin äitin kaa ettei sekä kutsukortti että kiitos kortti ois ihan niitä samanlaisia, ku kaikilla muillakin. NI näytän nyt tässä samalla et mimmoset noista meijän korteista tuli :)

Eli tästä se lähti, nimittäin kutsukortista.


Tohon vasempaan reunaan tuli sit teksit. Halusin että juhlissa näkyy vahvasti se että oon suorittanu kaks tutkintoa, ettei noi juhlat oo pelkästään mitkään yo-juhlat vaan ihan yhtä paljon ( ellei enemmänki) amiksen valmistujaiset. Ja se näkyi tossa kortissakin :)
Meillä oli kouluilla juhlat kahtena päivänä. Ensin amiksessa perjantaina ja sitten lauantaina lukiossa.
Nää kuvat on amikselta, ku ei saanu lakkia vielä laittaa päähän ollenkaan :(Meijän piti hakee noi meijän lakit semmoselt lavalta, mihin piti kävellä semmoset jyrkät portaat.. Voitte vaa arvata kui paljo jännitti et kaadun! Mut en onneks kaatunu :)


Siinä onnellisena ku kaikki meni ihan hyvin eikö kukaan kaatunu :D
Mulla ei oo kotoota oikeen mitään kuvia, ku se kuvailu vähän unohtu jossai vaiheessa, ni en niisät oikee voi mitää laittaa :s
Mut tämmönen oli siis toi juhla mekko :)Nää kuvat on otettu siis tänään, joten siks toi rusketus taso on hieman eri :D Mekkoon sain inspiraation Loving these looks -blogissa olleesta Blake Livelyn mekosta. Ajan puutteen takia en ehtiny tosta oikeen kauheen näyttävää tehdä, mut olin kyll kuitenki ihan tyytyväinen :)Illaks olin sit tehny toisen mekon ja se oli sit tämmönenKu eihän sitä nyt koko päivää voinu samassa olla ;D

Tommoset mekot olin siis valmistujais päiväks tehny. Mitäs mieltä ootte niistä? Onnistuneita vai ei? :)
Sit niinku sanoin ni ei haluttu et se kiitos korttikaan ois ihan semmonen tavallinen ruusun kanssa pose vaan tehtiin sit vähän tämmönen erilainen :) ( ps. Outi jos luet tätä ja et haluu nähä kitoskorttia ennen ku se tulee teille perille ni älä kato tästä enää alas päin :)


Eli tost ois tarkotus tulla tommonen passikuva kollaasi tyyppinen, en oo ihan varma et onks se just toi mut joku ton tyyppinen :D

Mitäs mieltä ootte tommosista vähän erilaisista korteista? :) Ja minkälaisii valmistujais/yo-juhlia te ootte pitäny?

Love, Juulia

5 kommenttia:

 1. Vautsi mikä puku, erityisesti toi lila/päivä puku! Tosi magee!

  Mullakin oli kaks mekkoa, eihän sitä tietenkään voi olla vaan yhessä mekossa, kun on kaks tutkintoakin... :D

  Eli ostit kaksoistutkintolakin? Onko tossa lyyra, vai joku muu? Meillä oli niin, että kaksoistutkintolakissa olis musta tupsu, valkonen lakkiosa, musta (lieri?:D) jossa meni keskellä punanen ohut nauha ja sitten sai valita joko lyyran tai sydämen. Mä otin sen lyyralla. Mimmonen "koriste" on pukuompelijan lakissa jos ei ole käynyt kaksoistutkintoa, jollon voi valita lyyran?
  Mä ostin iltalukion juhlaan perinteisen yo-lakin. Halusin ehdottomasti kaks lakkiakin, kun oli kaks tutkintoa :D
  Meidän juhlat oli niin, että aamulla oli eka amiksessa, ja sillon jo saatiin laittaa lähihoitaja-lakit (mun ja mun kaverin tapauksessa kaksoistutkintolakit) päähän. Ja sitten saman päivän iltana oli juhlat lukiossa, missä saatiin sitten vielä se perinteinen yo-lakki päähän. Se oli kyllä ehdottomasti yks elämäni parhaimpia päiviä :) Oli ihan mahtava fiilis koko päivän!

  Meilläkin oli ihan kamalat noi portaat jotka piti kiivetä sinne lavalle, oltiin ihan paniikissa että kaaduttaisiin. Onneks kukaan ei kuitenkaan kaatunut... Missä lukiossa noi sun juhlat siis oli? Meillä oli Mäkelänrinteessa. Mietin vaan että olisko ollu samat, pelottavat portaat kyseessä :D

  Tosi hauskat nuo korttikuvat, ihan mahtava :D Ainakin erottuu joukosta edukseen! :)
  Mä lähetin suurimmalle osalle vieraista perinteisen kuvan missä oon ruusun kanssa kaksoistutkintolakki päässä, mutta joillekkin lähimmälle ihmisille äiti vaati että lähetettiin kuva missä mulla oli kaks lakkia päällekkäin ja poseerasin ruusun kanssa :D

  Kai vappuna lähdet lakki päässä juhlimaan?
  Mua harmittaa etten oo vappuna Suomessa, olisin tosi paljon halunnut juhlia vappua yo-lakki päässä :D

  -Minttu

  VastaaPoista
 2. Hei tosi hienoja molemmat mekot! :)

  VastaaPoista
 3. Minttu, kiitos :) Joo ei nyt koko päivää ois voinu samassa ollakkaa ;D
  Joo toi mun lakki oli niinku yo-pukuompelu -lakki, et ei pelkkä kaksoistutkinto lakki :) Aattelin et en ehi käyttää jos otan kaks lakkia ni päädyin tohon ku toi ola aika kivan näkönen ja sit tykkäsin tost ku toi oli tollain spessumpi, mitä ei kaikilla ookkaan ;) Mulla oli tossa lyyra, mut en tiiä sit siitä mimmonen siinä pelkässä pukuompelija lakissa ois ollu..:s Mut se ois kait ollu aikalailla tommonen samanlainen muuten :)
  Me ei saatu laittaa tota lakkia sen takii viel sillon pe päähän ku siin oli kans se yo-lakki samassa, ku sitä ei saa laittaa päähän enne sitä, ku se rehtori sano et "voitte laittaa lakit päähän...yms" Meilläki piti olla noi samana päivänä alkuperästen suunnitelmien mukaan ja oisin sen silleen halunnukki, mut sit se jostain syystä muuttu :s
  Joo toi oli kyll mustakin ihan mahtava päivä kaiken kaikkiaan! Oli niin hyvä fiilis koko ajan että! :)) Yks parhaimipia päiviä tähän mennessä ehdottomasti!!
  Meillä oli juhlat Itäkeskuksen lukiossa, et ei tainnu ihan samat portaat olla, mutta noi aiheutti kyllä ihan sairaasti lisää jännitystä! 13 cm korkkareissa ja lyhyessä mekossa olin sata varma et kaadun ja mekko repee...
  Me kans aatelitiin et ihan kiva lähettää sukulaisille vähän tommonen hauskempi kuva, vähän et just erottuu jookosta :) kiitos :))
  haha jos mulla ois ollu kans kaks lakkia ni oisin ehdottomasti ottanu kans tommosen et ne ois ollu samaan aikaan päässä! Kuulostaa hauskalta! :)
  Tottakai lähden, must on niinkiva ettei toi mun lakki oo ihan samanlainen ku kaikilla muilla ja ei pitis kovin montaa samanlaista tulla vastaan sitten vappuna, joten ootan ihan innolla sitä että saan pitää tota sitten vappuna :) Oon ylpee tästä mun tutkinnosta joten siks lähen ehdottomasti se päässä ulos!
  Nii voih :s no sit vappuna pidät sitä vaa siellä päässä, oispahan ihmisillä sitten vähän kateltavaa! :D

  HarMonica, Kiitos paljon :))

  VastaaPoista
 4. Toi lakki on kyllä kieltämättä tosi kivan näkönen.
  Ja ei joo varmasti tuu montaa samanlaista vastaan ;)
  Siinä yo-lähihoitaja lakissa joka mulla on, niin se musta tupsu tuo siihen vähän sellasta teekkari-vibaa :D Kaikki ihmetteli et miks ihmeessä siinä on musta tupsu... :D Ei mitään hajua. Mutta ihan söpösti se siinä sivussa keikkuu.
  Joo kyllä, täällä ihmiset vois vähän pitkään kattoa kun kävelen lakki päässä vappuna :D mun poikaystävän siskonpoika (4v) sanoi, kun näki musta kuvan yo-lakki päässä että "Minttu on kapteeni" :D Ei nää saksalaiset tiedä..

  -Minttu

  VastaaPoista
 5. Niimpä ;)
  Vitsi mä oisin kans halunnu semmosen tupsun, se ois ollu niin kiva :D Vasmasti oli hauskan näkönen!!
  Joo saisit varmaa hyvin katseita kyllä :D joo ei ne taida oikeen tietää.. :D haha

  VastaaPoista