15. helmikuuta 2011

Pariisin fiilistely kuvia

Heipparallaa!

Pariisin reissusta oli toivottu postausta joten aattelin toteuttaa sen sillee et laitan nyt vaa vähän fiilis kuvii, ku en kerkee isompaa postausta vielä tehä ja teen näitä fiilis kuva postauksii tän yhen tai sit kaks. Ja sit aattelin eriksee käydä vähän tarkemmin et missä käytii ja mitä suositten ja mitä en, ja sit erikseen noi shoppailut sieltä :) Kuulostaisko ihan suunnitelmalta? Ja vielä hyvältä semmoiselta? :) Toiveita tän suhteen saa toki heittää lisää, ku eihän näitä oo lukkoon lyöty.

Mut nyt sitten niitä kuvia, annan niitten puhuu ihan ite puolestaan :)


Siinä vähän esi makua. Huomenna varmaan sitten tarkempaa postausta tai sitten lisää tämmöisiä kuvia, katotaa kumman ehi paremmin tehä :) Ja toki niitä toiveita voi esittää.

Nyt nukkumaan, oon jotenki tosi poikki ton reissun jäljiltä, ku meillä oli niin tiukka aikataulu et piti herätä joka aamu 8:lta, ni ei oo paljoo saanu nukuttuu...

öitä, Juulia

5 kommenttia:

 1. APUA!! noitten kuvien ansiosta rupes jo itteeki jänskättää oma pariisin reissu :D siihen kyllä on vielä aikaa mut... tuntuu vaan nii oudolta et itekki melken kohta tuolla kaduilla kävelee :) oliko teidän hotelli miten keskustassa? voisit tehä postauksesta aika sellasen tarkan jutun miten vaan pystyt ja kykenen :) ois nimittäin hienoa saada kuulla kaikki mahdollinen(ja mahdoton) mut joitain toiveita löytyy mm. hyviä shoppailupaikkoja, illanviettopaikkoja, ruokapaikkoja tms :)

  VastaaPoista
 2. hihi, no mut hei aika menee tooosi nopeesti! Meki varattii toi matka jo joskus marraskuussa ja nyt se meni jo :o :D Hotelli oli varmaa joku parin kilsan päästä ihan siitä keskusta keskustasta, mertolla pääs tosi hyvin kaikkin nähtävyyksiin, mut kaveltiin kans tosi paljon :) Teen niin tarkan postauksen matkasta ku vaan osaan C: ni jos siitä saa jotain vinkkejä ees :)

  VastaaPoista
 3. kuvissa selvästikkin iloinen ja onnellinen turisti! (:

  VastaaPoista
 4. Ihana Pariisi :) Kyllä nous matkakuume...
  Ja tosi kivoja asuja sulla ollu! Tykkään sun tyylistä niiiiiin paljon. :)
  Shoppailitko paljon?

  -Minttu

  VastaaPoista
 5. keijju, niin kyllä on :) Kummasti piristi toi reissu! Mut vaa enemmän ootan kevättä, ku tuol oli joku +10 astetta koko ajan... Järkyttää suuresti nää pakkaset nyt. Sain kauheesti inspistä kevät pukeutumiseen tuolta, et inhottaa ku ei pääse niitä hyödyntää vielä :(

  Minttu, Mullaki nyt vaa yltyy kans matka kuume uudestaan, halusin kauheesti johonki tommoseen paikkaan uudestaan mielellään heti, mis ois jo kevät. Tykkään keväästä kauheesti :)) Oli niin paljon enemmän inspistä pukeutua, ku ei tarttennu miettii vaa sitä et pitää olla pääästä varpaisiin monen vaatekerroksen sisällä, ettei jäädy.. :) oi kiitos kivoista sanoista :)) Kyll mä jonki verran ;) Mut loppupeleissä olin kyll semi hillitysti, mut esittelen shoppailut varmaa vklp ku saan valosan aikaa otettuu niist kuvat :)

  VastaaPoista