17. toukokuuta 2011

London part 1.

Moikka!

Oon saanu tänään kivasti asioita aikaiseksi, mm. siivousta, asiakkaan tapaamisen ja koulussakin oli semmoinen erikoispäivä, missä olin puhumassa, mut se ehkä mikä eniten teihin vaikuttaa on että sain käytyä läpi nyt noi Lontoon kuvat! :) Isin kamerasta en vielä siirtäny kuvia tähän mulle, mutta onpahan nyt ainakin jotain mistä aloittaa.

Lähettiin reissuun siis torstaina äitin, isin ja mun pikkusiskon Ilonan kanssa, ja siis tää matka oli vaan ihan tommonen kiva pikku reissu, eli en vielä kisoihin lähtenyt, ne on vasta sitten lokakuussa :) Tai oikeestaa oli meillä ihan virallinen tarkoituskin, nimittäin äitin synttärit oli perjantaina ja niitä vähän niinkun lähettiin karkuun, tai äiti lähti :D
Oltiin silloin torstaina perillä  joskus vähän illemalla, en nyt kuolemaksenikaan muista aikaa, mutta jos sanoisin joskus 18-20 välillä paikallista aikaa, ni toivon etten oo ihan väärässä :) Meijän lento laskeutu Heathrown asemalle ja siitä otettiin sitten semmonen juna lähemmäs Lontoon keskustaa, Paddingtonin asemalle. Meijän hotelli sijaisti etelä Kensingtonissa, mikä ei ihan kauheen pitkällä tosta asemasta ollut joten päätettiin siitä sitten kävellä hotlalle. Siinä näki heti ihanasti paikkoja ja käveltiin Kensingtonin puiston läpi mikä oli kans tosi nätti paikka, ja jotenki ihana et keskel tommost suurkaupunkia on tommonen paikka missä oli lukuisia lenkkeilijöitä, ihmisiä päiväkävelyillä ja koiran ulkoiluttajia jotka anto koiriensa juoksennella ihan vapaasti ympäriinsä.
Kun oltiin kirjauduttu sisään hotellille, lähettiin käymään vielä syömässä lähi pitseeriassa, missä ruoka eikä palvelu ollut oikeen mistään kotoisin :s No mutta onneksi se ei lannistanu ainakaan mun fiilistä yhtään, ku olin vaa niin innoisani siitä et olin Lontoossa :D Ruokailun jälkeen, tai no oikeestaan jo sen aikana, alettiin olla niin poikki reissaamisesta, että oli pakko lähtee nukkumaan :)

Tässä tulee taas ihan tosi paljon kuvia niinkuin Pariisi postauksissakin, mutta kun ne vaan kertoo niin paljon enemmän ku mä osaan kuvailla, ni siks haluun laittaa niitä paljon! :)


Lähtövalmiina Suomen päässä lentokentällä :)


Kuvia matkanvarrelta välillä Paddington- South Kensington. 


Ja voi vitsi kattokaa tota taloa! Niin söpö! Toi tulee niin olee mun tuleva talo! Tommonen pikku ihanuus tossa tommosten isompien talojen välissä ihan kylki kyljessä kaikki! Aaaaww! Ja toi pinkki ovi kruunaa kaiken :)
Kensingtonin gardenissa oli tommonen Dianan muistokävelyreitti, mikä oli merkattu tommosilla laatoilla. Ei vaa valitettavasti ehitty sitä käveltyy, vaik oiski ollu ihan kiva. Kensigton gardenista nuo kuvat. 


Meijän hotelli. 

Ilta-asu.


Sit perjantaina piti herätä jo aikasin ja lähteä aamupalan kautta kävelemään pitkin Lontoota. Pakko mainita että meijän hotlalla oli muuten ihan tosi hyvä aamupala!
Käveltiin ympäriinsä, lähettii hotlalta suuntaamaan ensin kohti Harrodsia, pyöritiin siellä vähän aikaa, ja voi että, mun sydän jäi kyllä sinne! Niin kauniita juttuja ja ei siis tieteenkään mihinkään varaa ja siks siihen sydämmeen niin paljon koskikin :( :D Sieltä sai kyllä niin paljon inspiraatiota että! Kannattaa ehdottomasti käydä siellä, koska se on kans vaan semmonen niin jotenki erillainen kokemus! :)
Harrodsin luota suunnattiin kattomaan Piccadilly Circusta ja siitä käveltiin sitten Sohon läpi Oxford streetille. Se oli kans niin ihana! Siellä oli tollon just vähän tietöitä kesken, mutta sekään ei jotenki haitannu, vaikka ne mua täällä suomessa yleensä vähän häiritseekin. Toi koulu, London college of Fashion, sijaitsi just siinä Oxford streetillä, joten käytiin sitten samalla sielläkin kurkkaamassa paikkoja ja kyselemässä että millonkohan jotain infoa mahtaisi olla tulossa, mutta siellä ollut se henkilö paikalla kuka olisi osannut noista kertoa.
Illaksi, äitin synttäreitten kunniaksi, isi oli järkänny meille vähän ohjelmaa. Käytiin eka syömäss yhdessä ravintolassa, minkä nimeä en muista enkä oikeestaan ees tiedä että missä se sijaitsi ku isi johdatti meijät sinne eikä tiedetty yhtään et minne oltiin menossa :D Sit ruuan jälkeen isi oli järkänny meille ylläriks liput kattomaan Stompia. Se oli ihan mieletön! Suosittelen ihan ehdottomasti! Tosi hauska, magee ja sai kyllä nauraakki välillä ihan vedet silmissä ja toisaalta ihmetellä et miten joku on tommosta keksiny, eikä tietenkään muutama lihaksikas mies tanssijakaan ollut miinusta ;D Kantsii käydä kattomassa jos vaan on mahdollisuus!
Noitten jälkeen suunnattin sitten taas vaan hotlalle, ku pieni aikeroväsymyskin tais vähän painaa.

Kuvat tolta meijän kävelymatkalta eri paikoista.


Ilta-asu ja mun uus vihree paita! Kelatkaa vihree paita, MULLA!! :o En omista mitään vihreää ja sit tossa vähän yli viikko sit bongasin ton H&M:stä ( ihan Suomesta siis) ja ihastuin, nyt sit vaa mietin koko ajan et mihin kaikkeen saisin ton yhistettyä.. :D Ja asussa muuten myös tuolta ostettu uus neule, mutta esittelen nuo sotokset sitten erikseen ;) Mitäs tykkäätte tosta vihreästä mulla? :)

Tää Bloggeri jotenkin bygäs, enkä saanu ladattua tolta perjantailta noita kuvia kauheesti, mut voisin yrittää ususttaa niitä sit tohon seuraavaan jatkopostaukseen, jos silloin vaikka toimis paremmin.

Onko jotain erityistä mitä haluisitte tosta Lontoon reissusta tietää, tai et onks nää hyvä jos teen tämmöset vähän yleiset postaukset useilla kuvilla? :)


Nii ja sit se juttu mistä joskus vähän aikasemminkin taisin vihjata pikkaisen niin on nyt varmistunut, lähden siis ensi maanantaina Pariisii :D Lähden koulun kautta sinne yhden luokan kanssa, Pariisilaiseen kouluun opiskelemaan vähän erityistekniikoita ja kattomaan että miten siellä opetetaan juttuja ja muuta :) Eli aika tämmöstä reissaillua tää toukokuu, mutta tosi kivaa kuiteskin! :)

xoxo, Juulia

EDIT: MItäs mieltä ootte uudesta bannerista? Onks se liian iso? :)

8 kommenttia:

 1. Mistä sun kengät on? Ne on tosi kivat! :D

  VastaaPoista
 2. Keijju, kiitos :)

  coral, noi korkkarit vai? :) Ne on Mangosta ja on ihan maailman mukavimmat korkkarit! Aina jos tiiän et vaikka pitää kävellä paljon tai jotain ni laitan noi, niin mukavat :)

  VastaaPoista
 3. Okkei, eli siis lokakuussa kisoihin! :D Selvä :) Ja pääset taas Pariisiinkin, tosi kivaa! :) Seuraavaks tuu Berliiniin niin voin esitellä sulle kaupunkia! :D

  Toi vihreä paita, mitä tossa kuvassa nyt vähän näkee, näyttää kyl kivalta :) Mun mielestä toi väri sopii sulle! Mäki haluisin hankkii jonku väripilkun vaatekaappiin...

  Ja banneri on hieno! Kävittekö tossa London Eyessa?

  Viimeks kun olin Lontoossa käytiin kattomassa The Sound of Music musikaalina, se oli tos mageesti tehty :) Vaikka oon kyl nähny sen leffanki varmaan miljoona kertaa... Mutta silti :) Musikaalit & Lontoo on kyllä parasta!

  -Minttu

  P.S. Mikä ton teijän hotellin nimi oli? Missä se oli? Pääskö siitä kätsysti keskustaan? Kyselen ihan vaan tulevien matkojen varalta... :D

  VastaaPoista
 4. Eikää mäkin haluisin käydä kyllä Lontoossa, ihania kuvia! (--:

  VastaaPoista
 5. Minttu, Joo kyllä te tuutte huomaamaan, kun ne kisat lähestyy :D alkaa varmaan sitten vähän jännitystä pukkaamaan :D
  Juu Berliini kuulostaakin hyvältä! Ku en oo Saksassa yhtään kertaa käynykkään :)

  Joo se on kiva ku se on semmonen ihan perus tuubitopin mallinen, vähän vaan löysempi ja semmosta kivaa vähän juhlavampaa kangasta, silkkisen tuntusta, mut tais olla kyllä ihan polyesteriä oikeesti.. JOtenki tykästyin tohon vihreeseen ja niinku sanoitki niin kiva väripilkku kieltämättä :) Pitää ehkä hommata joku toinenkin ton värinen vaatekappale :)

  Ei menty tota lähemmäs sitä, ku ei ois oikee aika riittäny, ku tohonki sais varmaa aika pitkän ajan varata.. Mut jääpähän jotain ens kerralle sitten :)
  Joo Toikin kuulostaa hyvältä! Ehdottomasti ens kerrallakin kun meen Lontooseen ihan lomailemaan niin pitää päästä kattomaan sit joku tommonen :)

  Sen nimi oli Marriot ja sijaitsi just siellä etelä Kensingtonissa, ja siinä aika lähellä oli Clousester roadin metris :) et hyvin pääs kyllä siitä sit kaikkialle. Ja kävelymatkanki päässä oli muutama museo, se Harrodsi ja toi puisto kans :) Ja siis se aamupala oli ihan parasta! :D


  ELLU, Kiitos, kannataa! :) Se oli niin nätti paikka ja jotenki, tosi vaikee selittää, mut siis kannattaa käydä siel ni sit sen tajuu sen fiiliksen ja kaiken siellä. Mulle siitä tuli ainakin ihan ehkä lempparein paikka missä oon ulkomailla ollut :)

  VastaaPoista
 6. IHANA BANNERIII! <3<33<3<3 Ei oo liian iso :P

  VastaaPoista