9. toukokuuta 2011

Playing with colours

Moikka!

Kattelin eilen American Idolin uusintalähetystä ku olin sen viime viikolla Kuopion reissun takia missannut ( joo oon siihen edelleenkin aivan koukussa) ja kiinnitin erityisesti huomiota yhteen asukokonaisuuteen. Tämä asu nähtiin mun ihan suosikki kisaajalla Haleyllä. Tykkään tosta tytöstä hurjasti, sen laulutyyli, vaatteet, muutenkin ulkonäkö ja etenkin hiukset on mun mieleen kovasti! Oon aiemminkin sen asuja katellut ja niistä inspiroitunut, mutta eilen tuloslähetyksessä hänellä oli sen verran mun mielestä mielenkiintoinen asu päällä että piti se teidänkin kanssa jakaa! :)


Värit ja niiden rohkea yhdistely on yks tän kevään ja kesän kuumiimpia trendejä ja siitä näyttää aika monet hullaantuneet. Haley, tällä asullaan, mielestäni hyödyntää tätä trendiä ihan huiman hyvin! Jos joku ois vaikka vuosi tai ees puol vuotta sitten mulle sanonut että tykkään asusta missä on yhdistettynä punaista, vihreää ja keltaista, silleen että ne on isoina pintoina, oisin varmaa nauranu päin naamaa ja kironnut sen muotimokaksi. Noh näin ne mielipiteet ja mieltymykset muuttu..


Musta toi asu ja noitten värien yhdistely on onnistunut tosi hyvin sen takia, että nuo vaatekappaleet itsessään ovat tosi simppeleitä ja yksinkertaisia linjaltaan. Jos tuossa ois nuo vaatteet olleet tosi erikoisen muotoisia tai erikoisia leikkauksiltaan, olisi asu ollut varmastikin liian sekava, eikä ollenkaan niin onnistunut. Musta on myös tosi kiva et tää on viety väreiltään ihan loppuun asti. Et kun on kerta aloitettu eri värejä yhdistelemään, niin on se siten viety ihan loppuun saakka, et kengätkin on sitten valittu ihan erivärisiks, eikä yritetty mätsätä mihinkään.


Sit en tiiä kuinka hyvin se näistä kuvista näkyy, mut tuota asua oli vielä koristamassa hieno statement kaulakoru.


Tää oli musta vaan tosi hyvin yhdistelty ja luotu asu että. Ja antaa inspiraatiota kovasti, jospa sitä itsekkin uskaltautuisi kohta yhdistelemään värejä rohkeammin ja näin hyödyntämään tätä vallitsevaa trendiä :)

Kuvat on americanidol.com -sivustolta ( MUT HEI ÄLKÄ KLIKATKO TUONNE JOS ETTE HALUA TIETÄÄ ETTÄ KETKÄ OVAT ESIM: TOP 4! ELI SISÄLTÄÄ JUONENPALJASTUKSIA! :) Ku se selvii heti siitä etu sivulta, ja mä tein sen virheen sit, et nyt ei oo muutamaan viikkoon kauheesti sit jännitystä :s) ja olipas muuten hankala saada ne tänne! :D Piti käydä ne koulunkin koneellä pyöräyttämässä ja on kyllä saanu tapella että ne tänne sai. Mutta hyvä kun sain ja jaksoin taistella vähän, kun eilen ku ton asun näin ni tuli heti semmonen olo et tosta haluan postata! :)

Mut mitäs mieltä tästä ootte? Tykkäsittekö yhtä paljon ku minä? MItäs muuten tykkäätte tosta värien yhdistely trendistä? Ootteko uskaltautuneet kovatsikin niitä yhdistelemään? :)

Love, Juulia

2 kommenttia:

  1. :O Viime viikon maanantaina tuli ihan väärä jakso ja keskiviikkona tuli se jakso mikä ois pitäny tulla maanantaina joten luulin et se tuloslähetys jäi vaan välistä mut näköjään se on tullukki sitte sunnuntain uusinnoissa... :D
    Ihana toi asu! Erityisesti toi hame :)

    VastaaPoista
  2. Joo itekki vähän ihmettelin tota, ku maanantaina olin kattomassa sitä uutta jaksoo, mut sit sitä ei tullukaan..:s Ja sit en tajunnu kattoo sillon ke sitä sit uudetsaa, tai enois kyll varmaan ehtinykkää.. Mut onneks näin sen sit su :) Nii se varmaa tuli sit pelkästään su viime viikolla, aika jäänästi meni toi juttu kyl :D
    Joo mä tykkäsin kans :))

    VastaaPoista