22. toukokuuta 2011

Pitsiä

Hellou!

Täällä yks hyvin väsynyt bloggaaja terve! Tänää oli siis toi kirppisreissu ja oli todella onnistunut! Mut jotenki aina noitten jälkee on ihan sika väsyny, jotenki se väsyttää ihan sikana. Joo tietty se et herää aikasin vaikuttaa, mut joku muukin siin on pakko olla, ku mä en ikinä nuku päikkäreitä ja nyt tänään ja viime kirppari reissun jälkeen nukuin.. Tavarat meni tosi hyvin ja suunniteltiin Niksun kanssa jo seuraavaa reissua kesän lopulle :)

Tosi kiva silmät kii... Ois voinu olla nätti kuva..

Mun pitäis olla taas pakkaamassa, kun huomenna aamupäivällä pitäis olla taas koneessa.. Ainoo ärsyttävä juttu täs matkustamisessa on toi pakkaaminen.. Oon siin niin huono ja se on muutenki niin ärsyttävää että :D No en mä tonne onneks kauheesti tavaraa tartte ja ku sinne on luvattu tosi hyvää ilmaa, ni jotain kesäistä vaan :) Huominen matkustusasu vaan tuottaa päänvaivaa, kun huomiseks sinne on luvattu semmost +26 astetta ja tääl ei kuitenkaan oo ihan niin lämmin, eikä koneessa oo yleensä ollenkaan mikään lämmin ni mitä sitä nyt sit vois laittaa, ehdotuksia? Ku jos laitan farkut ni tiiän et paahdun siel päässä, varsinki ku joudutaan menee junalla siit lentokentält, ni viimeks ainakin ku oltii kesällä siellä ni junamatka oli aika tuskanen sen kuumuuden takia.. Mut sit taas shortseissa ei taida ihan täällä päässä ja koneessa tareta...


Tää asu mulla oli koulussa perjantaina, ja tykkäsin ihan hirmusti! Kaikki vaatteet ja asusteet onki tässä asussa ulkomailta tuotu, mekko ja neule on viimeisimmältä Lontoon reissulta ja kengät ja laukun kotiutin Pariisista. Oli vielä pakko laittaa ton mekon kanssa ohuet ihonväriset sukkikset, vaikka semmoisia vihaankin, ku jalat ei oikee ollu viel ihan tarpeeks ruskeet eikä ollu kuitenkaa ( ainakaan aamulla) ihan noin lämmin että ois tarennu ilman.. Tykkään tosta mekosta ihan sikana, ostin sen Dorothy Perkingsiniltä. Siinä on vähän pitsinen toi yläosa, mikä tuo oman jujunsa asuun. Kuvittelin ton ihan täydelliseks terassimekoks konjakin väristen asusteiden kanssa <3


Must tuntuu ettei mun tartte noita Lontoon tuomisia kauheen kummemmin esitellä ku ne on nähty näissä asuissa jo aika moneen otteeseen :D Mut siis oon niin tyytyväinen kaikkiin noihin ostoksiini! Meilkeen kaikki on jo ollut käytössä, yhtiä sandaaleja lukuunottamatta, mutta veikkaan että nekin pääsee Pariisissa neitsytmatkalleen. Tota neuletta oon käyttäny jo ihan sika monta kertaa, ja laitoin sen päälle heti silloin kun ostin sen, ku olin päässyt kaupasta ulos, se on siis Jane Normanin. Onnistuin jo läikyttää siihen vähän kaakaotakin...


Hei onks kellään muulla blogillisella ollut tässä viime aikoina hankaluuksia tän bloggerin kanssa? Mulla tää jostain syystä koko aika kun lisäilen kuvia ni herjaa ainakin muutaman kuvan kohdalla että palvelin ei hyväksy, vaikka aina ennen se on ihan kaikki hyväksyny.. Mitään hajua mistä tämä vois johtua? Samoin toi kuvien laadun huonontaiminen :( Tosi tyhmää..

Mitäs tykkäätte asusta? :)

Meikä taitaa yrittää lähteä nyt pakkailemaan ja pohtimaan sitä matkustusasua... Yritän ehtiä palailla huomenna aamulla vielä terkut sanomaan, mutta jos en ehdi niin kivaa viikkoa kaikille!!!

Terkuin, Juulia

4 kommenttia:

 1. Hei! Ota tämä palaute rakentavana kritiikkinä, älä loukkauksena: kuvasi ovat loistavia, mutta tekstisi puuduttavaa jollotusta! Useimmiten vaan katson kuvat ja skippaan tekstit tämän takia.

  VastaaPoista
 2. haha, puuduttavaa jollotusta, voi ei :D tiiän kyllä sen etten oo ollenkaan mikään paras kirjoittaja ja toivonkin että se tästä koko ajan paranisi ja uskon että niin on tapahtunutkin siitä kun aloitin? Oon yrittänyt siihen myös kiinnittää enemmän huomiota (lähinnä kyllä noitten kirjoitusvirheiden kohdalla) ja alan varmasti jatkossa kiinnittämään siihen vielä enemmän, etenkin tämän kommentin jälkeen myötä :)
  No mutta kiva kun käyt edes kuvia katsomassa, mikä on kyllä nyt ollut vähän surkeeta kun nekään ei niin hyvä laatuisia ole ollut, kun tää blogger on ne huonontanut, mutta kiitos kritiikistäsi ja kyllä näitäkin mielelläni otan vastaan että saan tätä blogia parempaan suuntaan kehitettyä :)

  VastaaPoista
 3. en pahalla minäkään, mutta olen samaa mieltä kuin toinen anonyymi. muuten sulla on tosi kiva blogi, joten jos tekstiä sais vähän sujuvammaks ja mielenkiintosemmaks ni jaksais lukea useemmin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon palautteestasi, ja yritän sitä osaa parantaa parhaani mukaan, pari niksiä tähän olenkin jo ehkä keksinyt!! :) Mutta pikku hiljaa hyvää tulee :)

  VastaaPoista