3. toukokuuta 2011

taitajamästare

Moikka!

Terkkuja tällä kertaa nyt ihan täältä Kuopiosta! :) Eka päivä on ohi ja huomenna taas jatkuu sitten. Oon täällä siis Taitaja kisojen johdosta. En ota itse Taitajiin osaa vaan mulla on oma harjoituskilpailu menossa World skillsejä varten. Tästä postauksesta löytyy vähän enemmän infoa noista jutuista, ku teitä lukijoita on tässä kevään aikana tullut aika paljon lisää ni kaikki varmaankaan ei tästä mun tilanteesta oikeen tiedä :) Eli lyhyesti siis tää homma ona sillee, että mut on valittu edustamaan Suomea ammattitaidon MM-kisoihin, World skills:eihin, Lontooseen. Kilpailen lajissa Muoti ja vaatetus, ja olen siis ainoa Suomesta kuka tuossa lajissa kisaa :) Ja nyt täällä Kuopiossa mulla on harjoituskilpailu noita World skillsejä silmällä pitäen. Mua vastaan tääll kisaa Englannista tulleet kaks poikaa, keistä toinen kisaa sitten myöskin siellä WS-kisoissa (Iso-Britannia ei oo viel valinnut omaa edustaajaansa, sen takii heitä on täällä nyt kaks). Ollaan tää päivä tehty kisatehtävänä jakkua ja huomenna täystyisi olla saada valmista.

Ei oo nyt mitenkään maailmanmullistavasti menny, mut toivon että huomenna menis sit paremmin ja et jäis tästä ihan hyvä fiilis. Mutta mut tuntien, tiiän etten oo kuitenkaan koskaan töihini täysin tyytyväinen, joten en varmasti tuu olemaan tälläkään kertaa.. Sit meillä alkaa toinen maajoukkueleiri torstaina ni sen pitäis ainakin olla kiva juttu :)

Tääkin postaus jää nyt vähän tämmöseks lyhyeksi ja tekstipainoteiseksi, kun en saa tuolla mitään kuvia otettua, mutta huomenna yritän saada jostain vähän kuvia, ni teijän ei tartte vaa näitä tekstipostauksia katella :)

Selvensköhän tää yhtään? :) Ja hei toki sit kysykää jos joku ei selvenny tai jotain:)

Huomenna sit jotain vähän muuta :)

Terkuin, Juulia

8 kommenttia:

 1. Mikä fiilis ku näit Essiä? :)

  VastaaPoista
 2. Ei mikää ihmeellinen, yllätyin ku se oli täällä kans :D

  VastaaPoista
 3. vaau kuulostaa hienolta! onnea sulle :)

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Muistelisin että sinulla on joskus ollut noita youtube-videoita blogissasi ja juuri bloggailun aloittaneena haluaisin tietää miten noita videoita saa lisäiltyä blogiin. Jos viitsisit avittaa vähäsen olisin tosi kiitollinen :)

  Tykkäilen hirveästi sun blogista, tsemiä jatkoon ja aurinkoista kevättä/kesää! :D

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa iha sikasiistiltä toi WS juttu :))

  VastaaPoista
 6. Hahaa,mä voin huomenna tulla napsii susta kuvii ku oot työntouhuissa, jos töiltäni ehdin:D

  T: Jonna
  Se joka näki sut taitajissa ja on töissä siellä, kommentoin edellisee postaukseen:D

  VastaaPoista
 7. Lotta, juu onhan mulla olu ja se on ihan ylksinkertaista. Sun pitää kirjautuu sisään youtubeen, eli luoda sinne käyttäjän tai tilin vai mikä se nyt siellä onkaan. Kantsii käyttää tätä samaa s-postii et se sit yhdistyy tän Googlen tilin kanssa, mut se varmaan selvii siellä sit ku menee eteenpäin siinä kirjautumisessa :) Sit vaa lataa siellä youtubessa niitä videoita ja sit täällä bloggerin puolella ku kirjottaa tekstiä painaa siitä tekstin yläpuolelta sitä videon kuvaa ja sit sieltä valitsee et ottaaks videon youtubesta, vai sit oman youtube videon ( eli semmosen minkä oot sinne just ladannu :) Ymmärsköhän tosta selityksestä mitään? :D

  Lesli, joo niin se onki aika! :) on kyllä ihan mieletöntä et on päässy tommoseen mukaan ja pääsee sinne Lontooseen lähtemään :)

  Jonna, Ai oot töissä siellä, vähänks kiva :) Mä en vaa huomenna enää oo siellä kisaamassa, aamulla ehkä vähän aikaa hengailemassa ja sit päättäjäisissä, mut muuten mun kisat on nyt ohi :)

  VastaaPoista