29. toukokuuta 2011

Kiva olla kotona

Moikka!

Kotona ollaan taas :) Tultiin eilen illemmalla koneella Pariisista kotiin ja arvatkaas mitä... no sen lakon takia mun matkatavarat eivät ole vielä kotiin asti päässeett.. Oli oikein mukava reissu mutta tuo viimeinen episodi ei oikein ollut niin kiva juttu, koska siellä laukussa oli kuitenkin kaikki mun meikit, suoristin ja sun muut tärkeät jutut.. :s Ja sit ostin semmosen ihanan laukun sieltä ja laitoin sen sinne ruumaan enkä siks saa sitä vielä käyttöön :( Noh toivon että ne tulisi mahdollisimman pian kotiin ne tavarat!

Mulla ei ihan kauheesti oo kuvia tuolta reissulta, tai enemmän on kuvia sieltä koululta missä olin, niitten oppilaitten töistä ja niitä en viitti julkaista. Mutta tässä vähän random kuvia maisemista ja muista yksityiskohdista mitkä eteen sattui :)


Pariisi on kyll tosi nätti ja ihana ja kaikkee, mut kyll se Lontoo tais mun sydämmen viedä :)

Ja sit mulla ois vähän kivoja ja huonoja uutisia noista mun kouluun haku jutuista. Huonot ensin niin kuin aina.. Eli en päässy Taikin ennakkotehtävien perusteella enää jatkoon pääsykokeisiin, eli siellä en nyt ainakaan tule syksyllä opiskelemaan. Täytyy kattoa sitten ensi vuonna että haluunko hakea sinne uudestaan vähän suuremmalla panostuksella :) SIt ne hyvät uutiset, mitkä onkin sit ihan super hyviä! Eli pääsin site taas Lontoon koulun haussa jatkoon eli hakupapereiden perusteella haastatteluun!!!! Oon ihan super innoissani ja siis lähdössä taas pika visiitille Lontooseen vähän alle kahden viikon päästä :) Nyt alkaakin sitten kova työ portfolion kasaamisen suhteen ja kaiken muun järjestelyn, mutta oon kyllä ihan niin iloinen että :))) Nyt sit vaan pitää toivoa että siellä menis haastis hyvin :) En haluu liikaa laittaa odotuksia vielä, mutta oon tosi tyytyväinen että pääsin ees tonne haastatteluun ja jos siitä en sit enää pääsisikään niin tääkin saavutus on musta jo hyvä :)

Semmoisia kuuluu mulle tällä hetkellä :) Tää viikonloppu menee työnteon merkeissä, mutta palailen kuitenki varmaan huomenna sitten vielä!

Terkuin Juulia

2 kommenttia:

  1. onnea! nii mihin kouluun hait?:)

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon :) Hain taideteolliseen korkeakouluun tänne Helsinkiin ja Sit London college of fashioniin :) Molempiin opiskelee vaatesuunnittelua.

    VastaaPoista