29. toukokuuta 2011

Väripaletti

Moikka!

Oteltiin tänään päivällä äitin kanssa aika paljon kuvia mun asusta ja niistä tuli musta aika kivoja, joten täältä tulee näitä nyt oikein olan takaa!

Mun väri-intoilulle ei näytä olevan loppua, kun eilenkin kotiutin muutaman ihan super ihanan jutun super ihanissa väreissä. Etenkin kovaa jyrää sininen (sähkönsininen tarkennettuna), räikeä pinkki ja keltainen. Mintun vihreitä juttuja olen myös salaa tutkaillut, kun pitäisihän sille mun yhdelle puserolle kaveri löytää..
Uutta on toi, mun mielestä aivan ihana, huivi Zarasta. Etin Lontoosta ja nyt Pariisistakin kivoja kesä huiveja, jossa olisi jotain väriä, mutta en oo oikein löytänyty mitään kivaa. Kiitos kuosinirsouteni ja sen että haluan huivin olevan todella muhkea ( ei mitään lättäniä kiitos), on täydellisiä hyvin vaikeaa löytää. Tämä yksilö oli vähän turhan tyyris, kun ei se kuitenkaan mitään silkkiä ollut, mutta kun se oli vaan niin täydellinen että oli pakko ostaa, kun ei sitä tiedä milloin muullon sit sattuu täydellinen kohdalle. Vinkkejä kivoista huiveista otetaan vastaan ilomielin! :)Meikkaus on onnistunut nyt vähän surkeesti, kun ei ole ollut niitä omia vakio meikkejä käytössä. Meikkipussi on siis seikkaillut siinä matkalaukussa lentokentällä.. Sain sen onneksi tänään kotiin ja saan huomenna kouluun ton naaman sit vähän fiksumman näköiseksi. Eniten oon kaivannu ripsientaivuttajaa!


Toinen kiva ostos on tuo pinkki pusero Ginasta. Toi on samaa mallia kun se mun valko-siniraidallinen pusero, minkä oon aikaisemmin tällä esitelly ja mikä on asuissakin aika tiuhaan näkynyt. Ei voi sanoa muuta kun että kiva malli ja tuo pinkin sävy on kyllä hyvin täydellinen.


Tää oli tämmönen "Äiti, kestääköhän tää oksa mua vielä?" Leikittiin tossa puussa aina pikkusena, kiipeiltiin, roikuttiin ja ties mitä. Nyt se näytti vähän jo laholta, mutta kyllä se pikku oksa mut vielä ainakin noitten kuvien ottamisen ajan kesti. :D

Semmoinen asu se. Huomatkaa myös hei uudet varvastossut, jotka kotiutin Pariisista! :) Täydellisen nuden sävyiset :) Jos teitä kiinnostaa niin voisin esitellä nuo Pariisin ja Lontoon ostokset jossain semmoisessa yhteispostauksessa? :)

jakku - H&M, pusero+farkut - Gina tricot, huivi+laukku - Zara, kengät - Texto (Pariisi)

Mitäs tykkäätte asusta? Ite viihdyin ihan hurjan hyvin! :)

Terkuin Juulia

2 kommenttia:

  1. Ihana asu! (: ja olis kiva nähdä niitä ostoksia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Juu yritän tässä joku päivä ne kuvata :))

    VastaaPoista