26. toukokuuta 2011

Farkkujen tuunaus

Mooi!

Tästä on kyllä jo aikaa mutta yks kiva vapaapäivä tuunailin noita mun yhtiä farkkuja vähän katu-uskottavampaan kuntoon ja lupasin siitä laittaa vinkkejä et miten sen tein.

Tää on ehkä maailman yksinkertaisinta ja helpointa, ku tässähän pitää vaan siis rikkoa joten ihan helposti onnistuu :) Ja tähänhän on kans niin monia tyylejä kun on varmasti tekijöitään, et ihan omalla tyylillä kannattaa tehä ni tulee semmoset kun haluu.


Noilla tarvikkeilla lähin liikkeelle ja sit vielä hiomapaperia tarttin myöhemmin, mut unohdin sen kuvasta.


Tommosia housuja lähdin siis repimään, ja tarkotus oli saada ihan semmosia kunnon reikiä aikaiseksi :D


Eka ihan ronskisti vaan tolla raastinlaudalla sillee et ne tuli vähän semmoseks kuluneen näkösiks.


Sit hiomapaperilla samat kohat, eli siis mä tein koko tota reiden kohtaa ja sit tosta säären kohalta edestä kans vähäsen. Kannattaa tehä ihan semmosella pelkällä paperilla, ku mulla oli tommonen ihme vekotin tossa ja se ei ollu tohon tarkoitukseen ihan optimaalisin, mut en muuta löytäny, joten sillä mentiin.. Toi kantsii sit tehä ulkona jos vaan on mahollista, ku noista farkuista irtos aika paljonkin kangaspölyä ja sit sitä kulunutta kangas osaa..


Sit laitoin ne tolleen portaan kulmaan ja aloin siitä kulman kohalta vetää tolla raastinraudalla pelkästeen, tolleen saa aika hyvin kulutettuu aina siitä yhestä kohasta.


Sit avitin vähän puukolla, et sain kunnon reijät aikaseks. Tommonen vanha vähän ruostunut, ei niin terävä, puukko on aika hyvä tossa hommassa, ettei siitä reiästä tuu liian siistiä tai liekatun näköstä, vaan just sen näkönen et on kaatunut ja ne on silleen rikkoutuneet.


Sit viiltelin tolla puukolla vähäsen vielä useempaan kohtaan ja tommoiset niistä sit tuli. Nyt ne on tosta jo vähän käytössä enemmän kuluneet joten tykkään kyllä tuosta tuunauksesta. Mua vaan harmittaa kauheesti ku noi kutistu pesussa tosta pituudesta vähän ja nyt musta tuntuu et ne ois liian lyhyet :s Et voi olla et joudun leikkaamaan noista vielä shortsit.. Mikä ei kyllä ois huono homma sinänsä, ku mulla ei farkkushortseja yhtään tällä hetkellä oo, ku viime kesän shortsit on nyt liian isoja, mutta katotaan :)

Semmoinen aika helppo homma, vai mitä? Miltäs noi teistä näyttää? Jotain hyviä vinkkejä tässä homassa saa sitten tietysti antaa :)

-Juulia

3 kommenttia:

 1. Noi on just siistit! Koitin kotona tehä farkkusortseista tollaset mut eihä niist tullu yhtää samanlaiset:D:D en tajuu mikä siin on et muiden tekemät on aina hienommat........

  VastaaPoista
 2. Tää nyt ei kauheesti liity asiaan ja melko henkilökohtanen kysymys, mut missä vaiheessa oot laihtunu(/laihduttanu?), jos kerran viime kesän shortsit on liian isoja? Sulla on mahtava kroppa!

  VastaaPoista
 3. petra, se on kyllä ihan totta että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella :D tiedän kokoemuksesta myös :D mutta tossakin kun vähän harjottelee ja löytää sen oman tyylin miten saa kivan näköistä, ni sit niistä tulee kivat, ehkä tästä sait jotain niksejä? :) Kiitti paljon :)

  Anonyymi, en oo siis mitenkään erityisesti laihuttanu ( oon kauheen huono semmosissa, tykkään liikaa karkeista..) Mutta jostain syystä jonkin verran laihtunut tossa viime syksyn/talven aikana, sen on verran just että aika monet farkut ja just viime kesän shortsit on jääny isoiks. Voi kiitos tosi paljon :)

  VastaaPoista