22. syyskuuta 2011

Camden town

Moikka ihanat!

Tänään meillä oli koulussa vaan semmonen tervetuliais tapahtuma, mikä kesti muutaman tunnin päivällä vaan. Siellä meillä oli vähän tarjoilua, yks semmonen "luento" tyyppinen esitysjuttu mikä kuunneltiin ja sit vaan seurustelua muitten oppilaiten ja opettajien kanssa. Se kesti niin vähän aikaa ettei sit mun kaverin Amalin kanssa jaksettu ihan vaan koteihin lähteä ni päätettiin koulun jälkeen mennä käymään Camden townissa kävelemässä. Ei oltu kummatkaan siellä enne käyty ja oltiin molemmat mietitty et pitis joku päivä siellä käydä, ni tehtiin nyt sit tämmönen extemporee reissu sinne.

Otettiin Shepherd's bushista bussi 31, joka menikin sit ihan perille asti. Oltais varmaan päästy nopeemmin metrolla, ku toi bussimatka kesti varmaankin 25 min, mut siinä oli kiva istuskella ja katella maisemia! Ja mä olin muuten ekaa kertaa semmosessa kakskerroksisessa bussissa! 


Jännä bussimatka! Ylhäällä ihan eturivissä! Välillä näytti ihan just siltä että törmätään, ettei se bussi millään voi mahtua kaikista niistä väleistä :D ja sit viel se et ku oli toi "väärän" puoleinen liikenne, ni tuntu kyllä tosi pelottavalta :D
Siin on mun ihana kaveri Amal. Vähän turistikuva kyllä, mut must tää oli jotenki hauska :D Oltiin vähän turisteja tuolla kamerat koko aika kädessä, mut eipä tuo haittaa :))


 

Sit siellä oli tommonen ihan super kaunis joki ja ihania siltoja ja kaikkee. Toi oli musta ihan tosi nätti paikka! Tää oli mun lemppari kohta tuolla ja pakko mennä tonne viel uudestaan. Toi oli niin nätti! Siinä meni toi joki ja sit tuolla edessä päin oli silta ja ton joen ympärillä kävelytie ja siinä päällä semmosia pocahontas puita :D Mut siis niin nättiä! Tohon oikee pysähdyin vähäks aikaa ihastelemaan ja vaa tuijotin.  Oli tosi mukava päivä, tykkäsin ihan sikana tosta Camdenista ja sinne aion vielä mennä uudestaan! Siellä oli tosi paljon semmosia kojuja mistä ois saanu ostaa vaatteita, mut en ostanu mitään. 

Sit vielä kunnolla noi asukuvat :)Päällä oli farkut Onlyltä, toppi H&M:ltä, ballerinat Pariisista pikku kaupasta,  neule Jane Normanilta ja laukku Guessiltä.

Mitäs mieltä ootte tästä asusta?:) Suosittelen ehdottomasti kaikille joilla on Lontoo reissu tiedossa ni ottamaan yhdestä päivästä vähän siihen et käy tuolla Camdenissa, koska mä ainakin tykkäsin ihan hirveesti! Ja se eroo vähän Oxford streetin shoppailu mestoista! Mut tuolla jos jotain ostaa ni pitää muistaa tinkiä! Etenkin niissä kojuissa! Jos ne ei eka suostu sun tarjoukseen ni sit kannattaa vähän lähteä poispäin kävelemään niin ihme jossei ne perään huuda halvempaa hintaa ;) 

Terkuin Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti