7. syyskuuta 2011

Palmikkoa

Moikka!

Eilisen asu missä nyt näkyy sitten vähän noita uusia juttuja, elikkä neule ja uudet korkkarit.Vasta ku aloin katoo näitä kuvia tästä koneelta ni huomasin et näytinpäs vähän paksulta tossa asussa :D Ei tainnu olla ehkä ihan otollisin asu mun kropalle, mutta tykkäsin kyllä siitä silti. Ei tullu kauheesti peiliin katottua päivän aikana ni sen takia en sitä ennen tätä hetkeä tajunnut. tai sitten kuvauksen kuvakulma on jotenki huono en tiedä.. Mut näin käy välillä, eikä sillä oikeestaan ihan niin kauheesti väliä ole, kunhan viihtyy vaan asussa :)

 takki+neule+huivi - Zara, farkut - Gina tricot, kengät - Mango


Pahoittelen huonoa valotusta näissä kuvissa, sen myötä koko laatu vähän kärsii.. Meillä pitäis tuolla Lontoon koulussa olla vähän jotain valokuvaustakin, niinkun muotikuvausta, ni toivon että oppisin siellä vähän jotain ja se myötä saisin teillekin tänne tarjolle vähän parempia kuvia! :)

Aamulla oli viileetä ni piti vetästä nahkatakki päälle ja huivi sit vielä väriä tuomaan ja asu oli valmis kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

Mitäs mieltä ootte asusta? Ja hei mulle tuli tosta mieleen, et kiinnostaiskohan teitä jossain vaiheessa ku on enemmän aikaa et tekisin semmosen vartalotyyppi postauksen, mis ois sit vartalotyyppejä ja minkälaisia vaatteita kullekin sopii? :) Mulla on siitä kuiteskin vähän koulustusta ja se on kuitenki aika lähtökohta tässä pukeutumisessa :) no mutta katsotaan sitä sit jos nää kiireet joskus loppuis, mut mietinpähän vaan :)

Ja hei muuten mul on huomen kampaaja jeeeeeeeee!! :) Pääsen eroon täst "ihanasta" juurikasvusta...

love Juulia

11 kommenttia:

 1. sun vaatteet, ja asut on aina niin ihania. Mä pidän niistä todella kovin. Ja tää asu nyt oli jotenki ihanan syksynen, like ! (:

  VastaaPoista
 2. toi neule on niin täydellinen, mäkin haluan! :)

  VastaaPoista
 3. Jooooo vartalotyyppipostaus!:)Jooooo vartalotyyppipostaus!:)

  VastaaPoista
 4. joo vartalotyyppipostaus olis mielenkiintoinen! nätti toi neule! :)

  VastaaPoista
 5. ehdottomasti vartalotyyppipostaus. :)

  VastaaPoista
 6. ehdottomasti se vartalotyyppi postaus! kuulostaa mielenkiintoselta ja sais vähä itellekin vinkkejä! :)

  VastaaPoista
 7. Aaah, oon kade ei tunnu mulle juuri tuon väristä ja sopivan kokoista neuletta löytyvän! :o

  VastaaPoista
 8. MINTTUPRINCESS, kiitti tosi paljon, ihana kuulla! (: Juu vähän syksyisempään lookiin tässä kokoaika näköjään mennään:)

  Milla, se on kyll tosi kiva :) Kantsii käydä zarassa ;)

  Anonyymi, se sai sen verran kannatusta, että enköhän voisi semmoisen järkätä :) Sitä joutunette tosin vähän odottelemaan, koska en ehdi sitä nyt kiireiltäni tehdä. Että varmaankin lokakuun puolelle menee, mun kisojen jälkeen. Mut tietty jos vaan aikaisemmin ehdin ni teen! :)

  Jasmine, kiitos, tykkään ite kans :))

  Anonyymi, juu idea laitettu muistiin ja toteutan kun vain ei ole enää ihan niin kiireistä :))

  Anonyymi, tulee varmasti, kunhan asetun ensin Lontooseen ja kiireet loppuu :)

  elluu, no hyvä että kiinostusta löytyy :) Enköhän sen tee kun vaan ehdin :)

  Emmi, no kantsii käydä Zarassa ota koklaamassa, ku toi on aikas kiva, jos et oo sitä jo tehnyt :)

  VastaaPoista
 9. Piti ihan kommentoida, että ompa kaunis neule. :)

  VastaaPoista
 10. tosi kiva kun kommentoit :) kiitos paljon (: ihanaa ku on tullut näin paljon kommentteja siitä, tekee mieli laittaa jo uudestaan päälle :D

  VastaaPoista