7. syyskuuta 2011

who do you think you areAnd who do you think you are, 
running 'round leaving scars
collecting you jar of hearts
and tearing love apart
...

I hear you're asking all around 
If I am anywhere to be found
but I have grown too strong
to ever fall back in your arms
...


Niin kaunis biisi, surullinen, mut tosi tosi kaunis <3

<3 Juulia

6 kommenttia:

 1. Oot niin oikeessa, tää kappale on vaan nii kaunis ja ihana <3

  VastaaPoista
 2. Oon lukenut sun blogia tosi kauan ja aluks tuntu, etten tykkää yhtään mutta nyt oon täysin rakastunut koko sun blogin kokonaisuuten! Mielettömiä juttuja, ihania asua, hyvää tekstiä ja muutenkin :) Rupesin miettimään, että sähän olet lähdössä Lontooseen opiskelemaan ja se on aivan uskomatonta ja toivotankin sulle tosi paljon onnea siihen. Mietin kuitenkin, että kerroit muistaakseni joskus täällä eronneesi poikaystäväsi ja tää onkin todella, todella henk. koht. kysymys ja ymmärränkin täysin, jos tähän et halua vastata tai edes koko kommenttiani julkaista mutta miten oot nyt pidemmän ajan jälkeen selvinny erostanne? Ja eniten ehkä kiinnostaiskin, että tuleeko entinen poikaystäväsi mieleen "iholla väristyksinä" kun mietit Lontooseen lähtöä? Vai onko Lontooseen lähtö enemmänkin helpotus kaikelle, vai oletko jo toipunut erosta täysin?:)
  Ja nyt varmaan ihmetteletkin miksi tälläistä sulta kyselen, nimittäin omissa ajatuksissani entinen poikaystävä tuntuu olevan hidaste kaikelle ja tuntuu, että ainoa vaihtoehto mielenrauhalle olisi vaihtovuosi ulkomaille:D Ja miks just Sulle tän kommentin laitoin, niin ehkä koen, että meissä on jotain "samaa" tän pikkuruisen palan perusteella mitä blogiin kirjoitat, vaikka oonkin sua muutaman vuoden nuorempi:)

  VastaaPoista
 3. oi ku kiva kuulla :) Ehkä tämä on sitten vähän kehittynyt jos mielesi on noin muuttunu? mikä on vaan hyvä juttu kuitenkin :)
  Juu niin olen, ihan kahden päivän päästä jo! ÄÄKKK :D Mutta kiitos kovasti :)
  Mietin kyllä vähän aikaa että mitä ja miten tähän vastaisin vai vastaisinko tuohon poikaystävä asiaan ollenkaan, mutta sitten muistin jonkun toisenkin kommentoineen aikaisemmin tästä mun eroasiasta ja sanoi saaneensa siitä voimaa omaan eroonsa, joten päätin nyt sitten vastata :) Elikkäs mehän ollaan nyt ihan kavereitä exäni kanssa, mutta tietenkin se on erilaista, kun on pitkä suhde takana, eikä erostakaan ole loppupeleissä ihan kauheen kauaa. Mutta uskon että kivempi edes yrittää olla kaveri kuin yrittää "unohtaa" toinen kokonaan, on kiva kuitenkin tietää että mitä toiselle kuuluu yms. Hän kannustaa mua tosi paljon ja on onnellinen mun puolesta että tonne pääsin ja sinne olen lähdössä, mikä auttaa tätä mun lähtöä tosi paljon ja tuntuu kivalta lähteäkin. Uskon että tämä mun lähtö vaikuttaa kyllä siihen että pääsee vielä enemmän ja helpommin yli erosta, koska toinen ei ole samalla tavalla soiton tai muutaman kilometrin päässä, ja kaikki uudet kokemukset ja muut auttavat unohtamaan varmasti helpommin :) Koen että oon aika hyvin toipunut, ystävien ja muitten ihanien avulla ja niinkuin sanoin, veikkaan että tää on ns. se viimeinen silaus. :) Kavereina pysytään toivottavasti kuitenkin vielä pitkään.
  Voi olla että tossa tapauksessa vähän välimatkaa voisi olla ihan hyvä, mutta mihinkään niinkin isoon juttuun kuin vaihtovuosi ei kannata lähteä vain siksi että haluaa unohtaa exänsä, vaan ihan ittensä takia. Semmoisella reissullahan varmasti oppii ihan sikana ja on varmasti tosi kasvattava kokemus! Ite oisin halunnut lähteä, mutten sillon vielä uskaltanut, joten koenkin että tää on nyt mun toinen mahis sille :)

  Kiva kun kommentoit :)

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos ihan mielettömästi vastauksesta! Jotenkin tosi onnellista ja ehkä vähän herkkääkin ajatella tota sun Lontooseen lähtöä :-D Toivottavasti sama päivä koittaa mulle muutaman vuoden päästä, vaikka vastahan täällä ponnistellaan ensimmäistä vuotta vaatetusalalla ja lukiolla! Turvallista matkaa:)

  VastaaPoista
 5. eipä mitään :) Ai oot ihan samalla linjalla kun minä! Hauskaa :) Tsemppiä sulle kouluun sitten, jos hoidat sen nyt kunnolla, niin toi on niin hyvä pohja jo tonne Lontooseen et tää tilanne saattaa kuule olla lähempänä kuin arvaatkaan ;) Kiitos paljon :)

  VastaaPoista