5. syyskuuta 2011

Retail therapy

Moikka!

Nyt kun on rankkaa koulussa ni on hyvä välillä vähän hyvä rentoutua ja yrittää ajatella muuta.. Mikä muu ois siihen yhtä hyvä keino kun shoppailu?

Ostin lauantaina uudet korkkarit Mangosta. Tarvitsin uudet mustat yksilöt mitkä ei ois niin korkeet ku mun kaikki muut korkkarit, että jaksan kävellä niiläl pitkään. Ostin ne lähinnä edustutilaisuuksia varten, mitä meille noitten kisojen kautta tulee, mutta näille on varmasti käytöö muutenkin! Ja itseasiassa onkin jo ollut ;) 

 Oon vähän tykästynyt tohon hieman terävempään kärkeen, ei mihinkään ihan piikkiin todellakaan, mut toi tommonen vähän kapeempi on kiva, kun on pitkään käyttänyt vaan pyöree kärkisiä kerkiä.. 


Sit vähän aika sit lähti Zarasta mukaan pari ihanaa juttua. 


Kiva kultainen kimonotyyppinen jakkujuttu. En oo kauheest tykänny aiemmin kullasta värinä, mut tän syksyn aikana oon vähän innostunut siitä, haluisin ton lisäks kultaisen kellon. Se ois seuraavaks listalla (:
Sitten vielä Zarasta löyty perusneule kivalla palmikkokuviolla.
Nää kaikki on päässy jo käyttöön, kengät eilen ja tänään, kultanen "jakku" eilen ja toi neule tänään. Asukuvia näistä luvassa myöhemmin :) Mutta niistä näkee sit paremmin noitten mallit, ku ei noista kuvista ihan oikeesti erota kuinka ihania ne on :)


Mitäs mieltä ootte? Mitään samoja himotuksia teillä?:) 

-Juulia

2 kommenttia:

  1. Ooh toi palmikkoneule! Aivan ihana :) Mitä materiaalia tuo on ja paljonko siitä maksoit? Nyt tuli totaalinen ihastuminen, ehkä täytyy pistäytyä Zarassa :D

    Iiduska

    VastaaPoista
  2. joo se on kyll tosi kiva, vaikkei noista kuvista sitä ihan kokonaan näekkään :) Se oli kait pikkasen päälle 30e ja siin on 50% puuvillaa, 25& viskoosia20% nailonia ja 5% angoraa. Ostin aiemmin Ginasta saman tyyppisen, mut siin oli vaan viskoosia ja villaa muistaakseni ja se oli kauheen kutittava, eikä ois ollu ollenkaa noin hyvän laatunen ku tää, mutta toisaalta oli sitten puolet halvempi :) Mut tykkään tän matskusta ihan tosi paljon, pehmee eikä kutita!:) Kantsii käydä kattoo, siel oli samanlaisii mis oli viel napit tos edes, et semmonenki vois olla kiva :))

    VastaaPoista