24. syyskuuta 2011

Vinkki

Nimittäin parhaasta aamupalasta ikinä!


Tai no tässä vaiheessa päivää ( kello on täällä kolme) ei voi kauheesti enää aamupalasta puhua mut kuiteskin.
Pilkottuja hedelmiä ja siihen päälle vähän cashewpähkinöitä :) Tajusin just et toihan on niinku hedelmäsalaattia, mutku yleensä jos oon semmosta tehny ni oon käyttäny siihen kans ainakin yhden semmosen valmiin purkin tuoreitten lisäks ni siinä on sit ollu sitä lientä, mitä tässä ei ole. Mulle tää on siis hedelmäkulho ja siihen pilkoin banaanin, appelsiinia, kiivin, ananasta ja viinirypäleitä, vihreitä ja tummia. Ja tosiaan päälle sitten pähkinöitä. Suomessa äiti aina söi tätä ja se laitto siihen päälle Taffelin semmosta pähkinäsekotusta, missä on noita pähkinöitä, tavallisia pähkinöitä, rusinoita ja chilipähkinöitä, kaikkia sekasin ja toi onki parempaa sen kanssa! Yritin semmosta täältä ettiä mut ei mitään vastaavaa löytyny ni piti tyytyy vaan noihin..

Mikä on teijän lempiaamupala?:)

T:Juulia

2 kommenttia:

  1. Lempiaamupalani on tollanen tuorehedelmäsalaatti sekoitettuna maustamattoman jogurtin kanssa. Tai sitten liedellä keitetty ja haudutettu kaurapuuro marjojen kanssa. Tai sitten paahtoleipä jolla maapähkinävoita ja banaaninviipaleita ja juomaksi kaakaota. :)

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi kaikki noi kuulostaa tosi hyviltä! :) Pitää koklaa ehdottoomasti tota hedelmiä+ luonnon jogurtin kanssa, jospa vaikka tekisi sitä ihan jo ensi viikolla :))

    VastaaPoista