29. syyskuuta 2011

Takakesä

Moikka murut!

Aika on vierähtänyt taas siivillä ja siks en oo ehtiny tänne päivittää muutamaan päivään. Meillä on ollut eilen ja tänään vapaa päivät koulusta ja meitä on suositte niin hyvillä säillä että! Aurinko paistaa ja on melkein +30 astetta lämmintä ku tuolla auringossa on :) Ja siitä ollaanki sit yritetty eilen nauttia ja samaa ois vuorossa tänään!

Meillä oli eilen semmoinen freshmen's event juttu missä oltiin päivällä ja se oli koululla, mutta sen jälkeen hyvän ilman takia päätettiin mennä johonkin ulos oleskelemaan. Käveltiinkin sitten keskustasta Regent parkiin ja pyörittiin siellä.

Se oli musta ihan tosi ihana paikka! Niin kaunis ja musta on ihanaa ku tämmösen ison kaupungin keskellä on yhtäkkiä tommonen noin iso vihreä alue missä kaikki ihmiset oli päiväkävelyillään, pelas eri pelejä nurtsilla, oli lenkillä ja ulkoilutti koiraa. Ku siellä käppäili ei jotenkin tuntunu et ois ollu Lontoossa tai suurkaupungissa yleensä. Veikkaan et vielä kesemmällä se on vielä kauniimpi, koska jo kukista oli alkanut jo vähän nuukahtaa, ku ollaanhan me jo kuitenkin aika pitkällä syksyssä. Vaikkei siltä ole tuntunut :D

Kuvat puhuu varmaan paremmin puolestaan! :)


Oho, näit kuvii tulikin ihan hirveesti.. Tuli eilen vähän napsittuu :D Mut siis ihana paikka ja jos vierailette täällä kesällä ni ehdottomasti kannattaa suunnata tonne vaikka piknikille! Rakastuin ihan täysin ja lupaan käydä tsekkaamassa ton myös talvella, et mimmonen se on silloin ni osaan sit kertoa lisää niille ketkä mahdollisesti on tulossa tänne talvemmalla :)

Sit vielä asukuvat, et teijän tietokoneet menee varmasti jumiin tästä kuva määrästä :DMekko - Vila (kirppis), kengät - Converse, laukku - Chanel

Mulla oli aamulla lähtiessä tossa päällä vielä neule, mutta se lähti aika nopee pois päältä niin ihanan lämpimän ilman takia.

Mitäs mieltä ootte asusta?:)

Nyt sitten suuntaan tsekkaamaan Hyde parkin ja Kensington cardensin, minkä pitäis olla vielä isompi puisto kun toi! Jeij, näkyillään!!


Terkuin Juulia

4 kommenttia:

 1. ihana puisto!

  onko toi laukku aito:o mistä oot ostanut sen, jos saa kysyä? (: haluaisin myös tuollaisen

  VastaaPoista
 2. kauniin näkönen paikka ! ja ihana sun asu :)

  VastaaPoista
 3. Oisko sun mahdollista tehdä jossain vaiheessa postausta fiiliksistä muutosta ja Lontoosta kotikaupunkina? (:

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, aitoudesta en laita takeita. Se on tosi hyvä ja täydellinen kopio jos on kopio :) sain sen kiinasta tuliaisiksi niin en tiedä sen taki. Mutta rakastan sitä syvätsi!<3

  karoliina, kiitos :)

  <3nana, juu varmasti teen jos kerta toivotaan :) ehkä vähän ajan päästä, ku oon ollu täällä vähän pidempään:)

  VastaaPoista