16. syyskuuta 2011

Terkut lontoosta!

Moikka!

Nyt mä sit kirjoittelen täältä Lontoosta käsin :) Saavuin eilen illalla tosi myöhään ja siitä lähtien tää onki ollu yhtä paikasta toiseen juoksemista ja asioiden hoitamista. Nyt on eka hetki ku istun viimein rauhassa mun huoneessa ja aionkin koko loppu illan täällä järkkäillä kamoja ja mennä varmaankin kohta nukkumaan :) Huomisesta lähtien alkaa sit tulla vähän järkevämpää matskua tännekin, mut tulipahan nyt vaa ilmottamaan että hengissä ollaan :)Ihan mielenkiintonen päivä on ollut, ku kaikki mahdollinen mitä on voinu mennä "pieleen" ni on menny pieleen! :D Eka mun matkalaukku meni rikki ku oltii aamulla lähetty aikasin raahaamaan kamoja eka koululle ja sitten sieltä oltais tultu tänne mun asunnolle. No sitä laukkua olikin sit kiva vetää perässä, ku siit irtos se vetokahva, ja se paino semmoset päälle 25 kg :D No ei siin vielä kaikki, metroissa oli joku ihme juttu, että ne jumitti ihan tosi paljon, mikä on kyllä tääll varmaan ihan normaalia, mut nyt meil kesti puolen tunnin matka semmosen vähän päällä tunnin. Oltii sit vähän myöhässä kouluta, mut se ei onneks haitannu. Sit ettei vaa menis elämä liian helpoks näitten sattumusten jälkeen ni ne siellä koululla sano ettei ne oo varma et käyks mun yo-kirjotusten enkku todistamaan et mun enkku on tarpeeks hyvä, ku en oo tehny sit ITOELS testiä.. Ja siis mun kaverillahan se oli ollu ihan ok, ku se oli tehny ton saman jutun pari päivää aikaisemmin tuolla koululla.. Sit jouduttiin venailla tietoo siitä et käyks se ja päätettiin et mennään käymään täällä mun asunnolla sillä aikaa. No täälläkin päässä oli vähän ongelmia, mutta nekin onneks ratkes ja se koulu juttukin oli lopulta ok.. ELi loppu hyvin kaikki hyvin tän päivän osalta :)

Mut nyt kun on ollut vähän vastoinkäymisiä heti tässä alussa, ni tietääpähän et nää kaikki pitis olla nyt ok, eikä samanlaisia juttuja pitis enää tulla, et nyt voin vaan alkaa nauttia tääll olosta! :)

Nyt mä taidan lähtee jo nukkumaan ( huom. kello on täällä siis vasta 9... muutama aika pitkä päivä takana :D) et jaksaa huomenna sit taas reippaana kierrellä paikkoja ja tutustua uuteen kotiin :) Oon niin innoissanI!

terkuin Juulia

2 kommenttia:

  1. minkä kirjotit englannista? :)

    VastaaPoista
  2. B:n että en kyllä mitenkään hyvän, mutta se numero ei musta ollut tossa se ongelma kohta vaan just se että ne ei tiennyt että käyks toi yo-todistus siihen ollenkaan, ku niillä ei oo semmosta järjestelmää :)

    VastaaPoista