4. syyskuuta 2011

Häähumua


Moikka!

No niin sainpas nyt nämä kuvat katottua ja valkattua tänne muutaman.

Elikkä tein kesällä asiakkaalle hääpuvun. Tää oli ensimmäinen semmonen asiakas ketä en aikaisemmin tuntenut ollenkaan, vaan hän oli saanut yhteystietoni meidän perhetuttujen kautta ja näin sain tämän työn. Morsian oli hyvin suunnitellut mekon mallin jo valmiiksi joten mun osaksi jäi enää toteutus ja mallin muuttaminen semmoiseksi että se oli mahdollinen toteuttaa :)

Siinä oli taustatiedot ja alkuintro ja nyt pitemmittä puheittä kuvien kimppuun, koska nehän kertoo eniten :)Mekko oli kaksiosainen, siinä oli erillinen korsettimainen yksiolkaiminen yläosa ja tyllihame alaosa.Erityis jujuna oli nuo kangaskukat, mitkä kulkivat olkaimen yli ja jatkuivat kokonaan selässä.

Tässä vielä vähän kuvia yksityiskohdista ja osista erikseen. Sit sain vielä muutaman kuvan lainaan ihan häistäkin, missä näette sitten ihan koko kokonaisuuden meikkineen, kukkineen ja kaikkineen :) Ylemmät kuvat oli ihan mun ottamia, mutta nää alemmat on parin valokuvaajan ottamia.Siinä oli nyt niitä kuvia kun niitä toivoitte :)

Olin ihan melko tyytyväinen mekkoon ja sitä oli tosi kiva tehdä, ku tykkäsin itekkin mallista tosi paljon. Materiaalit oli vaativat ja tylliä oon aika vähän työstänyt joten haasteita oli, mutta niistä selvisin mielestäni kuitenkin ihan hyvin :) Tykkään kyllä tehdä noita hääpukuja tosi paljon, vaikkei ne mitään helpoimpia tehdä juuri koskaan ole!

Miltäs teistä näyttää?:)

T:Juulia

8 kommenttia:

 1. voi vitsi ku oot hyvä ompelee!! kattelin tos sun kaikki ompelu postaukset ja ne vaatteet oli huikeita! rakastuin siihen punaseen mekkoo jos on rusetti ja beigeesee yo-mekkoon !! lähetkö jonnekki ulkomaille opislelee ?? oot ihana ja kaunis <3 !! :)

  VastaaPoista
 2. voi kiitos kovatsi, oon tosi otettu! :) juu oon lähössä Lontooseen opiskelemaan London college of Fashioniin, muotia (: Kiitos ihanasta kommentista ja kehuista<3

  VastaaPoista
 3. Kauniista kaunein Kiira <3 ja ihana mekko, joka sopii kantajalleen loistavasti!

  VastaaPoista
 4. Oi lukijoissa onkin hänen tuttujaan, kiva :) Juu mustakin tuo kokonaisuus vielä jotenkin oli ihan tosi nätti, ja ihan ihmeellistä miten noin oikean väriset ja malliset kukat oli kimppuun löytynyt! :) samaa mieltä oon kylä kanssasi (:

  VastaaPoista
 5. Upea mekko ja sopii mielettömän hyvin kantajalleen. Vikassa kuvassa on vaikea erottaa mitkä kukat ovat oikeita ja mitkä pukuun kuuluvia. Eli hyvin on ompelija onnistunu työssään. :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon :) Joo no se oli oikeestaan niin päin että hyvin löydetty oikean väriset kukat, nimittäin tein ton mekon tietämättä mimmoinen kimppu tulee :D Mutta ruusuja yritin jäljitellä kukissa, joten ehkä ne sit ihan onnistu? :) Mutta kiitos vielä paljon kivasta kommentista :))

  VastaaPoista
 7. ihana :) satiini(?)-tyyliset kankaat ei oo mitään helpoimpia ommeltavia, että hyvin tehty! siisteiltä näyttää saumat jne :D

  VastaaPoista
 8. kiitos :) Juu toi oli semmosta aika paksua morsiussatiinia ja siis ihan sata prosenttista silkkiä, joten hyvin arka materiaali oli kyseessä! Kyllä se munkin mielestä ihan hyvin myös teknisesti onnistui (:

  VastaaPoista