11. syyskuuta 2011

gold

Heippa ihanaiset!

Mulla on ollut tosi kiva viikonloppu ja aika onkin mennyt ihan siivillä. Torstaista perjantaihin olin maajoukkueleirillä Espoossa ja meillä oli perjantaina kisoihin lähettämistilaisuus. Oltiin Helsingin keskustassa joukkueen kanssa jakamassa ruusuja perjantaina. Et jos joku näki siellä puolenpäivän aikaan paljon miehiä puvuissa ja naisia semmoisissa lentoemäntä asuissa, ni meikä oli siellä varmasti myös :D

Eilen oli sit mun läksiäiset ja juhlittiin eka täällä meillä ja jatkettiin sitten kaupungille. Oli tosi kivaa nähdä kaikkia ihania kavereita ennen kun lähden. Nimittäin se lähtö on ihan niin kohta etten varmaankaan ehi enää oikee kunnolla ketään näkemään :( Vaikka oli tosi kivaa ni olihan se vähän surullista myös, eikä kyllä ihan kyyneleittä selvitty. Kiitti kaikille ketkä oli paikalla ni ihan sika ihanasta illasta <3 teitä tulee ikävä<33


Otin eilen asusta kuvat, mutta en ole niitä vielä saanut koneelle asti, ni laitoin tähän nyt viime sunnuntain asun kun käytiin yhdissä rippijuhlissa. Tykkäsin asusta ihan hirveesti, ku rakastan ihan älyttömästi tota kultasta jakkua!! vai oliskohan joku kimono parempi nimitys tolle? :)


Arvatkaas mitä!? Sain tänään vähän pakattua! Mut sit kyllä huomasin ettei kaikki mun tavarat mahu noihin matkalaukkuihin ihan silleen miten olin suunnitellut :s Pitää ilmeisesti vähän karsia tavaroita lisää...:s No onneks mun porukat tulee käymään siellä heti lokakuun alussa ni ne tuo mulle sit samalla vähän lisää tavaraa :)

jakku+kengät - Zara, toppi - H&M, laukku - Gina tricot, farkut - ONLY 

Mitäs tykkäätte asusta? :) 

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu!! :)

-Juulia

6 kommenttia:

 1. Mitä sä harrastat ku puhut kisoista? :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kaunis tuo jakku, voi kun saisi itsellekkin:)

  VastaaPoista
 3. ihan älyttömän ihana asu, mä tykkään ja paljon! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, en harrasta mitään vaan oon lähdössä ammattitaidon MM-kisoihin, eli siis ompelemaan :)) Mutta tästä aattelin kirjoittaa ihan oman postauksen tänään vielä, ku uusia lukijoita on tullut en verran ettei kaikki tästä tiedä :)

  Anonyymi, juu eikös olekkin! Tykkään ite kans ihan mielettömästi :)

  Milla, kiitos paljon :) Ite viihdyin kans siinä tosi hyvin.

  VastaaPoista