28. maaliskuuta 2011

Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen

Mooi!

Miten must tuntuu et aina kun alotan postausta kirjoittamaan ni mulla lyö pää ihan tyhjää..? Kuvat on aina valmiina ja tiiän periaatteessa sen mitä haluun kirjottaa ja oonkin niitä juttuja yleensä päivän mittaan jo miettiny ja aatellu että näin mä kirjotan, mutta sitten kun pääsen tähän koneen ääreen ja täytyis alkaa kirjoittaa niin ne kaikki hävii johonkin? Noh ehkä ne tässä kirjoittaessa muistuis :) Pitää alkaa ehkä kirjoittelee juttuja muistiin, ni tekin saisitte välillä lukea jotain ehkä vähän mielenkiintoisempiakin tekstejä.


Taisin tossa edelisessä postauksessa mainita et oon tehny muutamia kivoja löytöjä kaipoissa viime päivinä ja tuo pusero on yksi niistä. Tai no jos ihan tarkkoja ollaan niin tilasin ton H&M:n nettikaupasta, kun Itiksen hm:ssä ei enää mun kokoa löytynyt.. Toi on siis niin kiva ja mukava! Ja vielä mukavuuden lisäks mun mielestä tosi kivan näkönenkin! :) Jos ette kerrota kellekään, niin tilasin ton myös korallin värisenä :P Tulee varmasti näkymään useissa asuissa kesälläkin. Vitsit ku pääsis käyttää tota jo farkkushortsien kanssa! KESÄ TULE JO!

Uus pusero sai kaveriks myös uudet farkut. Ostin noi perjantaina Gina tricotista ja oon vähän suunnitellu et jos vähän tuunailisin noita. Halusin semmoset revityt farkut, ku mun viime kesänä ostamat yksilöt on vähän isot, ni aattelin myydä ne kirpparilla ja tuunata noista sit vähän paremmin istuvat yksilöt. Tällä hetkellä en oikeestaa aattele vaatteissa ja niitä ostaessa kun vain sitä että miltäs tää näyttäis sit loppu keväästä ja kesällä.. Ja noi sillee revittynä ois niin ihana kesä juttu, jonku kivan topin kanssa :)Toi nahkarotsi on ollu hyvässä käytössä edelleen.. Se on ihan mun lemppari! :)

Tämmönen asu tänään. Oon itseasiassa menny tossa samassa asussa viikonloppuna useempanakin päivänä, mut vaa ain vähän aikaa, ni siks en oo siihen kyllästynyt veilä olleskaan.

Mitäs mieltä ootte mun asusta? Entäs uudesta puserosta ja farkuista? :)

Esittelen ne loput uudet tuotteet varmaankin huomenna, kun en niitä tänään saanu vielä kuvattua. En oo vielä kaikkien pitämis kohtalosta päättänyt, mutta huomiseen mennessä sen teen ja sitten laitan teillekin vähän kuvaa tai vaikka videota niistä :)

Loppuun pakko laittaa vielä yks kiva biisi. Kun oon viime aikoina fanittanu enemmän noita ulkomaalaisia biisejä ja muusikoita, niin tässä ois nyt yks kiva suomalainen biisi :)


Kivaa alkuviikkoa kaikille! 

<3 Juulia

6 kommenttia:

 1. nahkarotsi on ihana! ja kiva asu kokonaisuudessaankin;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos hurjasti! joo se on ollu nyt niin ahkerassa käytössä heti ostamisen jälkeen että! ;D

  VastaaPoista
 3. toi toppi on super ihana! :) mä kattelin tota jokin aika sitten hm:n nettisivuilla ja nyt oon alkanu näkemään tota vaikka kuinka monen päällä ja haluun entistä enemmän ton! :)

  VastaaPoista
 4. Joo toi on ihan sika kiva! Musta kivan näkönen ja myös mukava päällä! Voin suositella :)) Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. mahtava blogi, täytyy sanoa=) olet mahdottoman kaunis!
  ja jos alat tuunailemaan farkkuja, niin tee ihmeessä siitä postausta. itsekkin olisi sellaista nimittäin suunnitelmissa tehdä, niin saisi tämä urvelokin täällä vinkkejä...=D
  -tellu

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti ihanista kehuistasi! :) Piristi! :)) Juu voin kyllä tehdä siitä postauksen. Oon aiemminkin tuunaillu farkkuja, tehnyt niistä kylläkin shortseja, mutta samalla tavalla kuitenkin rikkonut, niin voit käydä kattomassa jos kiinnostaa niin tuota aiempaa postausta, jos siitä sais jo vähäsen vinkkiä :) Kun en sitten taas tiiä että mikä päivä kerkiän, noi tuunata :)
  http://juulia-inorout.blogspot.com/2010/07/make-them-look-like-you.html tuolta löytyy se aikasempi tuunaus :)

  VastaaPoista