15. maaliskuuta 2011

Pitkä vastaan lyhyt

Mulla on ens viikon tiistaina, elikkä aika tasan viikon päästä, viimeinkin, kampaaja ja oon tässä nyt vähän pohdiskellu että mitä tekisin. Värin pidän saman, ku oon tässä niin hyvin viihtyny, eli siihen ei ole tulossa muutosta, muuten kun tyvin värjäys+vähän kirkastusta raidoilla. Oon alkanu tässä vähän ajan sisällä (oikeestaan jos tarkkoja ollaan niin jo vuosi sitten tätä ekan kerran aattelin) lämmittelemään ajatusta vähän isommalle muutokselle, nimittäin sille, että leikkaisinkin hiuksiani lyhyemmiksi... Mun hiukset kasvaa tosi hitaasti ja oon näitä nyt kasvattanu varmaa valehtelematta ainakin 4 vuotta ja nää alkaa nyt aikalailla olemaan sen pituiset mitä oon aina halunnu, eli pitkät. Mut nyt ku oon venaillu niin kauan et nää kasvais, ni oon jo alkanu tähän kuontaloon kyllästyä..

Oon katellu muutaman julkkiksen hiustyylejä ja näillä neljällä on ollu tosi kivat hiukset sekä lyhyinä että pitkinä, ni nyt haluisin kuulla vähän teijän mielipidettä, et kummat voittaa lyhyet vai pitkät?

Siin oli noi mun lemppari lyhyet hiukset. Jotain kaikkien noitten sekotusta haluisin sit siihen mun mallii jos lyhyet leikkaisin.. Musta noi on vaa jotenki tosi kivoja! Mun yks kaveri leikkas vähän aika sitten pidemmät hiuksensa lyhyiks ton Nicole Richien mallin tyylisiks ja ne on kyll ihan sika kivat.. Ai ai ai ku houkuttelis.. :))
Kuvat googlen haulla ja weheartit.com :ista

Sit samoilta naisilta pitkät mallit. Onhan noiki ihan tosi ihanan näkösiä!

Kumpaa te pidätte parempana, pitkiä vai lyhyitä hiuksia? Vai onko sillä niin kauheesti väliä? Mitäs luulette sopiskohan mulle tommoset lyhyemmät? Onks teillä kokomusta tämmösestä vähän isommasta mallin muutoksesta? :)

En oo kyllä ens kerralla vielä mitään leikkaamassa, mut aattelin vähän leikitellä tällä ajatuksella. Onneks mulla on hyvä kampaaja, joka on mun kaveri, ni hän varmasti sanoo jos ei sovi ollenkaan ja luotan häneen sata prossasesti. Oon tosi huono kokeilemaan hiuksissa mitään uutta enkä oikee luota ikinä mihinkää kampaajiin tai muihin. Oon myös jotenki arka mitä hiuksiin tulee, ni voi mennä että tässä menee vielä vuos ennen kun mitään uskallan toimia :D Noitten lyhyiden hiuksien kaa ois se vaa kiva et vois sit ostaa clipsi-pidenykset ja sit niitten kanssa sais muuteltua tyyliä vähänsen, ettei ne ois ihan niin samanlaiset aina. Mut onks mitään järkee leikata pitkiä hiuksia lyhyiks ja sit ostaa pidennykset? Ei varmaankaan :D

Terkuin, Juulia

2 kommenttia:

  1. voi vitsi, sulla on kyllä ihanan pitkä tukka nyt! :-D ja pitkä on aina pitkä, jotenkin sitä kuvittelee että pitkää voi laitella useemmalla eri tavalla jne.. toisaalta uskon kyllä että sulle sopis tommonen lyhytkin, oishan se kivaa vaihtelua! äh, ei tainnu paljon auttaa? :-D

    VastaaPoista
  2. Joo oon noita ihan samoja juttuja miettiny päässä jo monta viikkoa :D No en mä nyt oo vielä mitää leikkaamassakaan, mutta kunhan vähän leikittelin ajatuksella :) Kiitti mielipiteestä!!
    Kaikist vaikenita tästä ehkä tekee se et mun hiukset kasvaa niin hitaasti et oon näitä kasvattanu joku 4 vuotta et nyt jos leikkaisin ni ne ois ehkä 5 vuoden pääst vast tämmöset.. ja pitis kestää sit kaikki välivaiheet ja kaikki jos ne lyhyet ei sopiskaan ni vähän liian riskialtista ehkäpä :DD

    VastaaPoista