21. maaliskuuta 2011

"This is American Idol."

Oon tänää tapittanu aika tiiviisti tota telkkaria, etenkin Amerikan Idolsia. Maanantai on ollu aina telkkarin kattomis päivä ja normaalisti se on koostunu Huippumalli haussa + Täydelliset naiset kombolla, mutta kun ne on nyt tauolla niin onneksi on Amerikan Idols! :) Noi täykkikset kyllä kohta jatkuukin ( onneksi <3), ni sit kyllä pitenee vielä tunnilla toi maanantain telkkari putki, mutta ehkä se ei oo niin vakavaa jos kerran viikossa nauttii telkkarista oikein kunnolla. Ku ei muina päivinä oikee kauheesti mitään muita sarjoja tällä hetkellä tule :s

Tykkään tän kauden Amerikan Idolsin esiintyjista ihan tosi paljon! Ne on kaikki tosi taitavia ja mulla on siellä monta suosikkia. En oo nyt oikeen yhtään syttyny tolle Suomen Idolsille jostain syystä, mut senki edestä tuo jenkkien versio uppoaa ihan kybällä.

Tässä nyt muutama ihan lemppari kisaaja ja esitys, eka naiset ku niinhän se hyvin käytöstapojen mukaisesti menee C:


Tää Pia Toscanon tämän päivänen esitys oli tosi huikee, niinku oli kyllä viime viikkonen esitystkin!Se on vaa tosi mageeta ku joku osaa oikeesti laulaa! Toi All by myself -biisi on kans semmonen joka lievästi sanottuna jaa hiukan päähän soimaan. Voitte vaan kuvitella ku ollaan vedetty täällä kotona pikkusiskon kanssa kauniita " all by myself...!" luikautuksia vähän väliä :D Ne on ollu siis vähintään yhtä kauniita ku Pian suusta tulleet :D


Sit toinen mun ihan lemppari tytöistä on Karen Rodriguez, ihana ääni ja persoona! :) Tän viikon esitys ei ollu ihan niin vaikuttava, mutta toi viime viikon Hero -biisi oli tosi makee!

Pia ja Karen on tällähetkellä ehkä ihan lemppareimmat tytöistä, mut tietenki ne kaikki on ihan tosi lahjakkaita ja hyviä! Etenki Lauren Alainasta tykkään kans ihan hirmusti!

No sit ne poijjaat.... Siis niin taitavii että! Näist oli ihan sika vaikee valita silleen etten kuitenkaa listais ihan kaikkii.. :D


En oo kattonu tätä kautta ihan jokaista jaksoa alusta asti, ni en oo kaikkien näiden kilpailijoiden koe-esiintymistä nähny, tai sit en niitä muista, mut Jamesin muistan jo heti alusta alkaen ja oon toivonu et se pääse ainavaan jatkoon! Tää tän päivänen Maybe I'm amazed -biisin esitys, on yks mun lemppareista hänen esityksistään :)


Paul on niiiiin söpö! Siis niinku Jennifer Lopez sanoi, sen hymy valasee koko lavan ja niin se kyllä kirjaimellisesti tekee! Eikä toi tommonen vähän erikoinen, omalaatuinen äänikään yhtään pahaa tee.. Aahh se on kyllä niin söpö ja tulee vaa hyvälle tuulelle ku kattoo sen esityksiä! :))


Näit jätkii tuleeki nyt vähän enemmän ku en vaa osaa yhtään päättää, et kuka ois ihan lempparein. En mitenkään erityisesti kuuntele kantri musaa, tai en oo siihen vaa jotenki kauheesti törmänny, vaikkei siinä mitään vikaa ollenkaan oo. Mut tän päivänen Scotty McCreeryn esitys oli kyll ihan tosi hyvä! Ja ton ansiosta voisin alkaa kantriaki kuuntelee :D


Ja siis Casey Abrams... Kuka voi ollakaan noi lahjakas? Tossaki jotenki kiehtoo se ku sillä on kuitenki vähän erikoisempi ääni, osaa käyttää sitä hyvin ja on itekki iso persoona. Tosi makeen kuulosta ei voi muuta sanoa.

En oo mikää musiikin asiantuntija ollenkaa, et sanoin näit mielipiteit ihan vaa oman makuni mukaan, ja musta nää tyyoit on kyll ihan huippu hyviä! Onks teillä jotain lemppareita Amerikan Idolsissa? Samoja vai erejä kun mulla? :)

En kyll osais yhtään päättää et kenen pitäis voittaa, tosi vaikeeta. Musta ois kiva jos välillä nainen voittais, ku eiks aika monena vuonna nyt putkeen oo mies voittanu, vai oonko ihan väärässä? Mut sit taas tuol on niin hyvii noit jätkiikin et en sit tiiä :)

Mut tämmösiä fiiliksiä tänään, jatkan näitten kuuntelua repeatilla vielä muutaman kerran ja sit nukkumaan, ku huomenna ois sitten tiedossa taas piiitkä päivä :)

Nii ja haluisin toivottaa kaikki uudet lukijat tosi tervetuleiks lukemaan tätä mun blogia, ku huomasin että niitä on aika monia nyt parin päivän sisällä tullut! :) <3

Öitä, Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti