13. maaliskuuta 2011

Back to basics

Must tuntuu et oisin tehny tänään ihan sikana juttuja ja et tää päivä ois ollu kauheen pitkä, vaik oonki tehny mukavia juttuja!!

Heräsin aamulla pullan tuoksuun.. Äiti oli leiponu pullia ja ne oli just tullu uunista ku tulin aamupalalle.. Mut olin päättäny jo viikolla että lauantaina on lenkkipäivä, niimpä vetäsin vaa yhen leivän nassuun, lenkkikamat päälle ja lähin viilettää! Aloin jo herätessä vähän empii, et jos en meniskää ku ulkon ei ollu ihan niin loistava ilma ku olin olettanu, mut oon kyll tosi tyytyväinen et lähin.Olin lenkillä ekaa kertaa varmaa puoleen vuoteen, joten voitte vaa kuvitella ettei se mitää järin mukavaa ollu, ku ei toi kunto ihan entisellää ollu.. Mut onneks ilma oli raikas ja menin vähän pienemmän lenkin ni oon vielä hengissä :) Mulla on ollu varmaa joku kuukauden ajan vähän morkkis ku en oo yhtää liikkunu vaan syöny, ni tuli kyll hyvä fiilis siitä et oli ees sen puol h juossu. Toivon vaa että saisin tän nyt tavaks ja se lähtis oikeen kunnolla luistaa :))


Melkee heti mun lenkin jälkee lähettiin äitin kaa käymään itiksessä ostamassa mulle vähän maalaus tarvikkeita.. Oon suunnitellu yrittäväni Taideteolliseen korkeakouluun opiskelemaan vaatesuunnitteluu ens syksyks.. Viime maanantaina tuli julki noi ennakkotehtävät mitä on siis kolme ja sit niitten perusteel pääsee ihmisii pääsykokeisii jnejne.. Tonne on tosi vaikee päästä, et jos n. 300 ihmist hakee ja enintään 12 pääsee, ni you can do the math... Mut aattelin et eihän siinä varmaa mitää menetä jos yrittää (paitsi ehkä muutaman rippeen itseluottamusta?).. Noi ennakkotehtävät ei nyt vaa oo ihan maailman eniten mun tyyliset ni saas nähä saanko niistä mitää aikaseks.. Mut siis nii takasin siihen itisreissuun niin käytii ostaa vesivärejä ja muita maalaustarvikkeita, ni voisin vähän alkaa harjotella niillä piirtämistä.


Pidän itteeni aika huonona piirtäjänä, mut siis etenki maaleilla! Tykkään eniten piirtää vaa mustilla eripaksusilla tusseilla luonnos kuvia, ja oon sitä mieltä et alan niissä jo vähän kehittyä, mut varmaa ainaki 2/3 noista tehtävisät piti olla vesiväreillä tehty ni o-ou.. :D No pitää yrittää totutella niillä piirtämistä vähäsen ja tällee kattoo jos se vaik rupeis luonnistuu :) Nyt on ainaki hyvät välineet ettei pitis siitä olla kiinni...


Sit vois ehkä vähän sanoo jotain tästä asusta.. Ni tämmösenä kävin kaupungilla näkemässä kaveria.. Ihan tosi yksinkertanen asu oli, mut tykkäsin kyll siitä aika paljon. Se on jännä miten asusteilla saa ihan farkut ja pitkähihanen t-paita yhdistelmän näyttää ei ehkä niin tylsältä :) Ja nyt ku tuolla ulkona alkaa noi asfatit näkyä ja teiltä on lumet pois ni pystyy alkaa käyttää enemmän korollisia kenkiä <3 En oo talvella paljoo yhtää semmosii käyttäny ku ei mihinkää puolen metrin hankii oo oikee viittiny 11 cm koroissa lähteä, mut nyt noilla paljailla asfalteilla on kyll mukava tallustaa :) Saa vähän vahteluu kenkiinki.


Ette oo varmaa nähny noita mustia H&M:n nilkkureita viel in action, vai? No mut siis tommoset ne on :) Ne oli aika pitkää mun kaverilla lainassa, mut kävin ne eilen hakemassa ja pääski sit heti tänään jalkaan, ku oli ollu jo vähän ikävä. Asu oli siis: farkut + pusero Gina tricotista, kauluri Marc O'Pololta ja laukku Pariisista.

Mitäs mieltä ootte tommosesta basic asusta? On lukijoissa ketää joka kans tuskailis semmosten pääsykokeiden tai muiden kanssa, mitkä tuntuu epärealistiselta päästä sisälle? ( aika epämääränen lause, mut toivottavasti hiffasitte pointin :D)


Öitä, Juulia

11 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvältä! Ja tuo takki on ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kengät!!! ootko ostanu millon ne että vieläkö niitä voipi metsästellä jostain? =)
  oon nimittäin ihan onneton kun lähdin toiseen kaupunkiin lomalla shoppailemaan uusien kenkien toivossa eikä mitään kivaa löytynyt!! ei voi olla mahdollista miule joka yleensä aina löytää jotain :(

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Noi on kyllä ihan super kivat! Mä oon ettiny kauan tommosii täydellisii wedge nilkkureita ja aika monissa mitä klaupoista löysin ni oli jotain vialla, mutta noi oli kyllä täydelliset <3 Siitä ei oo kauheen kauaa ku oon noi ostanu, että veikkaan et joissain H&M myymälöissä vois vielä ollakkin :) Mut jos sun lähimyymäläs ei oo ni netistäkin vielä saa noita tilattua

  http://shop.hm.com/fi/shoppingwindow?dept=DAM_SHOE&shoptype=S

  Tuolta löytyis, en tiiä onks toi linkki ihan noihin kenkii just mutta noi on kait ainoot mustat nilkkurit mitä tuolta netistä saa tilattua :) Ne näyttää tos kuvassa mikä tuol hm:n sivuilla on ni tosi oudoilta, mutta on ihan tosi kivat livenä :))

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tuosta oli apua, jos kerta oli ollu huono tuuri aikasemmin :s

  VastaaPoista
 5. Kiitos! =) oli tosi paljon apua, löysin sivuille =) pitääkin pistää heti tilaukseen kun ei täältä meidän hm:ltä mitään uutuuksia enää löydy :D

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä että musta oli apua C: Suosittelen tilausta on ollu sen verran kivat popot! ;D

  VastaaPoista
 7. Vau mikä takki! Mistä se on?

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Se on mun oma tekemä :P

  VastaaPoista
 9. Vautsivau! Kelpais mullekin. :)

  VastaaPoista