23. maaliskuuta 2011

red

Moikka!

Nyt on tän viikon nää "ikävimmät" päivät takana, eli työn ja koulun täytteiset päivät. Huh huh, on toi kyllä vähän rankkaa tehä kaks päivää putkeen semmoset 12,5h päivät.. Mut nyt onki sitten töistä viikon tauko :) ja kivoja juttuja tiedossa loppuviikosta!!


Tämmöisessä asussa olin eilen töissä ja koulussa. Aika samassa hengessä mentiin ku tossa edellisessä asussa minkä teille esittelin, mut tälläkertaa toi uus, mun ompelema, punanen kaulahuivi oli pääroolissa. Piristi muuten kivasti asua ja päivää!


Ei kyllä sovi sitten yhtään noi vihreet kaapit tohon asuun, mutta en saanu missään muuallakaan otettu parempaa kuvaa :DD Mulla oli myös pitkästä aikaa jalassa noi korolliset saappaat. Nyt ku alkaa olla aika sulat noi tiet ni jaksaa noillakin kävellä, kivaa pitää korkoja!


Tossa lähi kuva sielä tuosta huvista jonka väkersin :) Tosta puhuinki siinä viime videossa, minkä postasin. Ompelin ton silleen yksi oikein, yksi nurin -tekniikalla, ni siitä tuli tosi kiva. Niinku aiemminkin sanoin tosi koukuttavaa tuo neulominen!

Mitäs pidätte asusta?:)

Tää oli nyt vähän tämmönen pika postaus, ku pitää päästä nukkumaan ni jaksaa taas viilettaa loppuviikonkin :) Huomenna on luvassa kivaa ohjelmaa, vaikkakin se palkka päivä ei huomenna olekaan, vaikka niin luulin :s Mutta onneksi on kuitenkin kivaa seuraa ja muuta tiedossa :)

Palaillaan!

-Juulia

9 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tuo huivi! (:

  VastaaPoista
 2. Juu, se kivasti piristää tummaa asua! :) Kiitos :>

  VastaaPoista
 3. Ää häiritsevää!! Nimittäin "ompelu" ja "neulominen" ei miun tietääkseen oo sama asia? :D Tietenkin voin olla tässä väärässä, siehän siellä vaatealalla olet ja tiiät nää asiat paremmin, mut miun korvaan tuo kävi pahasti kun oon ite tottunu pitämään ne kaks asiaa erillään toisistaan..:-D Mutta se siitä sitten, en lähde pystyttämään sotaa asiasta mistä ite en tiiä se vaan kuulosti niin hirveältä omaan korvaan :)

  Asiasta toiseen, kuitenkin tuo huivi tosiaan on tuollainen piristysruiske tuohon asuun :) Ja ihana kuulla että siellä pystytään pitää viikonloppuna hauskaa, täällä se menee kokeisiin luvun merkeissä :// Mutta jospa sitä vähän hemmottelis ja kävis poikkiksen kaa syömässä jossain ja leffassa ettei aivot mee muussiks kaikesta lukemisesta =)

  VastaaPoista
 4. Ja jotain pitää lisätä tuohon edelliseen kommenttiini, sillä jotain jäi kirjoittamatta ;)

  Nimittäin kengät,kengät,kengät... EN KESTÄ sitä miten upeita kenkiä siula loistaa joka kuvassa, varsinkin näissä päivän asu- kuvissa silmiini pompsahti heti nuo upeat KENGÄT <3 jos joskus haluat luopua jostain syystä kaikista kengistäsi, niin ilmoittele miule vaan heti ;)

  VastaaPoista
 5. ihana toi sun kaulahuivi! :) mäki oon aatellu et alkaisin ompelee tommosta punasta hiuvii mut en oo saanu väkerrettyy eikä tommosia löydä mistään kaupoista :( ihana toi carrie bradshaw tyyli ;) lauantaina nähdään <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, Joo kyllähän toi oikeelta teemiltään neulomista ois ja kyllä mä sitä termiä yleenä käytänkin, mut tässä tais ekana vaan tulla mieleen toi ompelu. Tais olla kello jo sen verran likkaa illalla, etten muita sanoja osannu ees aatella :D Mun korvaan se ei kauheesti särähdä, ku jotanki periaattees oonhan mä sen ommellu, vaik oonki neulonu tai silleen jotenkin :DD
  Kyllä niitten kokeiden lukujen välissä varmaan välillä kannattaakin käydä välillä tuulettumassa niin ei ihan jumitu kokonaan :)
  Oi kiitos tosi paljon! <3 pidän ite kengistä ihan hirveesti ja meilkein kaikilla ihmisilläkin kiinnitän niihin ekana huomiota, joten ihana kuulla että munki yksilöistä tykätään! Jotenki sitä aina vaan ihailee muitten, eikä sit osaa niitä omia kattoa ihan samalla tavalla, vaikka kyllä mun kengistä tykkäänkin :))

  Laura, Kiitos :)<3 toi oli tosi helppoo ja valmistu tosi nopeesti! Mäki aloin neuloo sen takii ku ei mistää kaupoista lköytyny mitään kivaa :s Niimpä, siitä se on saanu inspiraationsa! ;) jeejee niin nähäään <33

  Vilma, kiitos tosi paljon :)<3

  VastaaPoista
 7. Missä sä oot töissä, jos saa kysyä? :P

  VastaaPoista
 8. Vaatemyymälässä, Gina tricotissa :)

  VastaaPoista