17. maaliskuuta 2011

Tahtoo Tahtoo Tahtoooo

Tässä ois vähän listaa mitä ois vähän pakko saada tän kevään aikana vielä mun kaappiin.


Pitsiä

Ainakin joku ton kuvan tapanen pitsi mekko on saatava, sekä muutama pitsi pusero, ja sit mielellään hame jossai on pitsiä. Ja itseasiassa kaikenlaista missä vaan on pitsiä :P

Punaset housut

Tää on yllättäny mut ihan täysin, et miten ihmeessä voin haluta punaset housut?? Mut oon nähny tommosia vaikka missä ja ne on vaa ihan sairaan mageet! Ei ehkä ihan sitä mun ominta tyyliä, mut oikein stailaamalla nistä voi just semmoset tehdä ;)

Laukkuja

Erityisesti etsinnän alla on joku kivan värinen pirteä ja värikäs laukku, etenkin tommoset punasen sävyt sekä sininen nahkalaukku houkuttelevat. Ne piristäis niin mukavasti tylsiä asuja! Ja sit voi ette vaan arvaa kuinka paljon tommosen oman rocco mini dufflen haluaisin <3 Semmonen ois siis saatava, ku eihän laukkuja oo ikinä liikaa! :)


Hameita

Kaikkia kivoja keväisiä, hempeitä, kukkakuvioisia, sifonkisia, tyllisiä, kaiken maailman muotoisia hameita ois saatava! Viime kesänä hamstrattiin shortseja, joten nyt olisi sitten hameitten vuoro!


Converset

Nyt seuraa vuosisadan suurin paljastus, luvatkaa ettette naura, mä en omista yhtiäkään Converseja... Elikkä semmoset ois nyt sit ehkä korkea-aika ostaa! Valkoiset ja punaiset, tommoset matalavartiset ois hankintalistalla nyt ainaki aluksi.


Sininen bleiseri

Tän kuvan jälkeen ei varmaan tartte ees perustella? Näyttää vaan ihan pirun hyvältä!

Tämmösiä juttuj mä oon kuolaillu tonne mun vaatekaappiin lisäykseks, noista kevään trendeistä. Mitäs mieltä ootte? Onks teilllä mitään samanlaisia kuolauksen kohteita? :)

Juulia

Muut kuvat, paitsi noi kaks erikseen mainittua, on weheartit.com -sivustolta.

4 kommenttia:

 1. Voin luvata etten naura tolle ettet omista yhtiäkään converseja, sillä itekkään en omista mikä kyllä johtuu siitä etten tykkää niistä yhtään mikä varmaan taas johtuu siitä että niitä on juuri jokaisella :D toki ne voi olla oikein hyvät jalassa sun muuta, mut niitten ulkonäkö ei vaan miellytä miun silmää :)

  mut muuten samanlaisia tahtoo-juttuja täälläkin on, hameita erilaisia pitäis saada, kesälaukkuja, pitsiä vaatteissa mut miun listaan tulee lisää myös röyhelöjuttuja ja paaljon erilaisia sortseja ja "lörttövaatteita" eli missä voi kuumina kesäpäivinä päivitellä että huh kun on kuuma :D

  VastaaPoista
 2. No hyvä etten oo ainoo kell ei semmosii viel oo :D Mut joo jos noin aattelee ni se voi olla knas ihan posiitivista etten semmosii omista :D Kiitos mielipiteestä! :)
  Joo kuulostaa aikalailla mun listalta toi sun lista :P Tosta mun kokoelmasta jäikin puuttumaan vielä kaikki kesämekot mitä ois tarkotus hankkia myöskin lisää :) Toivottavasti niitä kuumia kesäpäiviä tulee paljon!!!

  VastaaPoista
 3. Sielunsisar! Mäkään en ole koskaan omistanut Converseja mut ajattelin Lontoon-reissulta sellaisen poimia mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Oi hyvä etten oo ihan ainoo :D Joo kyllä mäkin aattelin semmoset tässä keveemmällä kotiuttaa :)) Ku kait semmoset pitis omistaa :D

  VastaaPoista